Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Tilastoja, varsoja ja päivityksiä!

Sävelsalo on kerennyt tauon jälkeen olemaan toiminnassa vähän yli kaksi kuukautta. Tämän kahden kuukauden aikana talliin on tullut yhteensä 13 uutta ponia ja kaikki ovat tallissa edelleen! Tällä hetkellä yksityiskarsinoita on tyhjillään seitsemän kappaletta.

Kilpailutoiminta on ollut aktiivista ja erityisesti kouluratsastusjaoksen alaisia kilpailuja on keretty pitää hurjat 37 kappaletta! Esteratsastusjaoksen alaisia kilpailuja ei niinkään, vain neljä kappaletta, pitääpä aktivoitua silläkin saralla. Tarinakilpailuja ollaan järjestetty toistaiseksi vain yhdet ja kutsu niihin on edelleen avoinna, eli ponien omistajat kisaamaan!

Sävelsalossa on aloitettu myös hyvin pienimuotoinen kasvatustoiminta. Varsoja on kerennyt syntymään jo kaksi, Eemil ja Elias.

Viimeisimmän päivityksen jälkeen myös "pellin alla" on myllerretty ja muutamia juttuja paranneltu. Selkeimpänä erona uusi navigointi, jonka tavoite on tuoda vähän selkeyttä lisää sivujen käyttöön.

Tallilla ei ole tapahtunut mitään sen kummempaa. Ihmisillä ovat kesälomat loppuneet ja jokaisella ovat varmasti työ- ja koulukiireet tahoillaan palanneet kuvioihin takaisin. Illat ovat pidenneet ja päivät lyhenneet, maa alkaa olla kirjavana syksyisistä lehdistä ja lämpimämmät takit kaivettu kaapeista esiin, myös ponit ovat palailleet laitumelta tallin puolelle.

Kirjoitettu 1.9.2013


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!