Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Arkista hiljaiseloa

Heräsin tänään huomaamaan, että on kulunut jo reilu kaksi kuukautta siitä, kun viimeksi kirjoittelin tallin päiväkirjaa. Vaikka ollaan vähän hiljaiselolla tässä oltukin, on tallin arki pyörinyt normaalisti ja innokkaimmat tallilaiset ovat kirjoitelleet toinen toistaan ihanampia päiväkirjamerkintöjä. Harmikseni jouduin kuitenkin muutaman ponin tallista poistamaan maksamattomien vuokrien takia.

Tallille kuuluu mitä talleille yleensä tähän aikaan kuuluu. Talvi oli ja meni syyskuun lopussa, ensilumi taisi pysyä maassa melkein viikon! Viimepäivinä lumi on taas kovasti yrittänyt pysyä maassa, mutta kovat kaatosateet ovat pitäneet huolen siitä, että saamme nauttia tästä vuoden ankeimmasta ajasta vielä hetken kauemmin. Ensiviikoksi on kuuleman mukaan luvattu kunnon lumimyrsky, sitä siis (kauhulla) odottaen!

Joulua tallilla odotellaan innostuneena, parin karsinan ovessa roikkuu jo pahvipipareita ja ajattelin kaadattaa Artulla oikein komean kuusen tuohon pihaan, kunhan päästään vähän lähemmäs joulua. Mummolaan aikoinaan vaari itse istutti kuusen kasvamaan etupihalle ja se oli kaunista katsottavaa pimeinä talvi-iltoina, kun siihen oli sytytetty valot palamaan. Pitänee itsekin tutustua metsänhoitoon sen verran, että saadaan johonkin pihankulmaan ikioma ikijoulukuusi.

Kirjoitettu 6.11.2013


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!