Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Viimeiset hellepäivät

Tallilla hajoiltiin ankeaan säähän koko heinäkuun ajan. Tuntui absurdilta, että normaalisti kaikkein kuumin kuukausi oli niin sateinen. Osa poneista on tykännyt kyttyrää sateessa nököttämisestä, mutta ei niitä ole sisälle otettu, sielläpä ovat saaneet katoksen alla mököttää. Loppukuusta oli yksi viikonloppu kaunista hellettä, jonka jälkeiset sateet saivat aikaan kauniin sumun ympäristöön.Kesän loppu häämöttää uhkaavasti edessä ja sen myötä tulevat laidunkauden päättyminen ja pakkaset. Niistä ei kuitenkaan vielä voi mökötellä, sillä tänään on hellettä! Hellepäivän kunniaksi olikin mukava käydä rennolla maastokävelyllä. Otin Arian ja koirat mukaan ja lähdin nauttimaan vähän omasta ajasta, mehu ja muut eväät repussa. Haahuilin metsässä aikani ja aukioiden puutteessa asetuin läheiselle hakkuualueelle evästämään. Siinä istuskellessani ihmettelin, kuinka nopeasti ne puut kasvavatkaan takaisin, eihän tuon alueen raivaamisesta ole kuin muutama vuosi!Tallille palatessa siellä oli yhtä hiljaista kuin lähtiessä. Kai kaikki olivat omilla teillään nauttimassa helteestä ja tiedän ainakin muutaman, jotka lähtivät Vermon poninäyttelyitä katsomaan. Itseäkin olisi reissu kiinnostanut, mutta en saanut matkaa aikaiseksi!

Lopuksi päivittelyä Sävelsalon sivuihin tapahtuineista muutoksista:
- Yksi uusi pääsivu, muuta-sivu! Siellä on linkkilistaa, tekijänoikeuksia ja teknistä infoa
- Muutoksia pellin alla! Muutin käyttäjäjärjestelmää ja se ilmeisesti aiheutti muutamalla joitain ongelmia. Ongelmien pitäisi olla nyt ohi, mutta minut tavoittaa edelleen sähköpostilla, jos ongelmia tulee
- Asukkaiden oma tsättiboksi!

Vuokratilanteet päivittyivät automaattisesti kuun vaihteessa, nyt odotellaan sormet ristissä asukkaiden omia talliturinoita. Tämä omani oli tässä!

Kirjoitettu 5.8.2013


Kommentit

Iiris Koivulammi
Siisti! B)
Lähetetty 5.8.2013 kello 12:34
Katja S.
Kommentointi toimii!
Lähetetty 4.8.2013 kello 20:25

Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!