Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tervetuloa asumaan Sävelsaloon!

Sävelsalo tarjoaa virtuaalisille poneille parhaat mahdolliset puitteet! Vuokra maksetaan kirjoittamalla tarinoita ponien henkilökohtaisiin päiväkirjoihin. Vuokranmaksutapa motivoittaa omistajia kuukausittaiseen aktiivisuuteen poniensa hoidossa. Toisten päiväkirjoja voi myös kommentoida ja yhteisessä chatissa voidaan sopia vaikka yhteisistä tarinoista!

Vuokranmaksusta löytyy lisätietoa erilliseltä sivulta.


Palvelut

Sävelsalo tarjoaa poneille karsinapaikkoja kahdessa erilaisessa paketissa, jotka eroavat toisistaan pääasiassa karsinoiden puhdistuksilla ja ratsutuksilla. Päivinä, jolloin karsinoita ei puhdisteta tallin puolesta, on omistajien itse tultava tallille. Yhteisiä palveluja jokaiselle Sävelsalon asukkaalle on useita:

Pakettivaihtoehdot

Puolihoito, hinta 150s§/kuukausi

Täysihoito, hinta 270s§/kuukausi

Sävelsalon asukkaan perusvaatimukset


Tallipaikkahakemus | Eroamisilmoitus


Eläinlääkäri ja kengittäjä

© Auburn Alumni Association

Tallillamme vierailee kahden kuukauden välein eläinlääkäri. Hän kiertää jokaisella käynnillään pikaisesti jokaisen ponin ja tarkistaa niiden perusterveydentilan. Pyydettäessä hän suorittaa käynnillään hampaiden raspaukset, madotukset ja rokotukset poneilta. Talli maksaa eläinlääkärin käyntiveloituksen, joten omistajille jää maksettavaksi ainoastaan toimenpidekulut. Näistäkin talli saa paljousalennusta. Muina aikoina eläinlääkäri on aina puhelinsoiton päässä ja klinikka on riittävän lähellä, joten ponien terveydenhuolto on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Kengittäjä on varannut tallimme asiakkaille kaksi päivää jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla. Näiden päivien aikana kengittäjä kengittää tai vuolee kaviot niiltä, joilla tarvetta on. Ammattitaitoinen kengittäjämme osaa neuvoa ponillesi sopivan kengitysvälin ja opastaa muissa jalkoihin ja kavioihin liittyvissä ongelmissa ja kysymyksissä.