Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Joulu on saapunut Sävelsaloon!

Lähipiiri tuntee minut intohimoisena jouluihmisenä enkä tänäkään vuonna petä kenenkään odotuksia aloittamalla joulunodotuksen hyvissä ajoin. Talli on koristeltu, taukotiloissa on jokaiselle tallilaiselle oma joulukalenteri enkä ole unohtanut ponejakaan. Meillä on iso herkkusäkki ruokavarastossa odottamassa poneja, jokaiselle on 24 herkkua jokaiselle joulukuun päivälle ennen aattoa!

En ole aiemmin ehtinyt edes joulua ajattelemaan, mutta tänään maahan satanut paksu lumikerros sai jouluvaihteen päälle kertaheitolla. Kuten näettä, Sävelsalon kotisivut on väritetty uudestaan vähän jouluisampaan malliin! Joulun jälkeen tallille tulee ihan kokonaan uusi ulkoasu, kunhan sellaisen saan taiteiltua.


Mistään joulusta ei selviä ilman kriisiä! Sain tänään sähköpostia siskoltani Marialta Oulusta: "Muistatko, kun kävin muutama viikko sitten teillä piilottamassa ostamani joululahjat, ettei meidän lapsikatras vahingossakaan törmäisi niihin kotona? Toin teille vain pari hienointa lahjaa, niitä taisi olla tasan neljä ja ne olivat kaikki samanlaisessa punaraidallisessa lahjapaperissa. Siellä oli mukana yksi lahja teillekin. Etkä muuten arvaa, mitä nyt on tapahtunut! En löydä niitä mistään! Vein ne ihan varmasti ladon perälle, mutta siellä ei ole enää kuin jotain iänikuista ryönää ja muutama hassu heinänkorsi. Katsoin ihan varmasti jokaisen nurkan, ja ei mitään. Epäilen, että teidän koirilla on asian kanssa jotain tekemistä, niin myllätyn näköistä siellä oli! Voisitko mitenkään auttaa minua etsimään hukkaan menneitä lahjoja, ilman niitä olen pahassa pulassa!"

Tilanne on siis pahannäköinen! Minullakaan ei ole joulu- ja muiden kiireiden parissa aikaa etsiä Marian joululahjoja, joten joudun turvautumaan Teidän, tallin kävijöiden, apuun! Tallin sivuille on kätketty neljä joululahjaa. Jos löydät kaikki neljä, laita sähköpostia osoitteeseen savelsalo [at] raitatossu [piste] net ja kerro viestissäsi, mistä lahjat löysit. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan jouluaiheinen päiväkirjamerkintä omalle ponille tai hevoselle. Osallistumisaikaa on 21.12. saakka, voittaja ilmoitetaan tallin päiväkirjassa ja hänelle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti! Jos päiväkirjamerkinnälle ei ole tarvetta, voittaja saa palkinnoksi mainetta ja kunniaa!

Ohessa vielä kuva siitä, mitä etsitte. Tätä yhtä ei sitten lasketa!

Onnea matkaan!

Kirjoitettu 22.11.2013


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!