Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Ensimmäinen talliturina

Vihdoin ja viimein saatiin Sävelsalollekin oma päiväkirja! Koska tallin asukkaiden pitää kirjoittaa päiväkirjaa, on ihan reilua, että myös minun täytyy sellaista pitää.

Ensimmäinen viikko tallin ovien avautumisen jälkeen alkoi eilen ja kuluneen viikon aikana yhdeksän uutta ponia asettui taloksi. Olen lisäksi ostanut itselleni kaksi ponitammaa, Arian ja Ginnyn, jotka asustavat erillään muista. Niidenkin joukkoon liittyy piakkoin uusi poni, kun sopiva tiimiläinen löytyy.

Ensimmäinen viikko on ollut säidenkin puolesta hyvin kummallinen. Alkuviikosta oli niin kuuma, että talliporukka kävi vähän väliä rantasaunalla uimassa. Nyt on kuitenkin jo parin päivän ajan ukkostanut ja satanut kovasti. Vaikka heikkohermoisimmat ponit ovat saaneetkin vähän sydämentykytyksiä, on suuremmilta sattumuksilta vältytty.

Ensitorstain kilpailuja tallilla ollaan jännätty kovasti. Osallistujia on ilmoittautunut jo melko hyvään tahtiin ja vaikka luokissa on vielä tilaa osallistujille, ollaan melko luottavaisia siitä, että lisää porukkaa ilmoittautuu vielä. Nämä kilpailut ovat koko porukalle hyvää harjoitusta tulevaisuutta varten. Nyt viilataan viimeisetkin nurkat edustuskuntoon ja voidaan jatkossa järjestää meininkejä rutiinilla!

Tallin kuukausikirje alkaa olla lähetysvalmis ja niin alkaa tämäkin kirjoitus. Mahtavaa viikonalkua ja -jatkoa kaikille!

Kirjoitettu 2.7.2013


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!