Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Muu toiminta

Yksityistoiminnan lisäksi Sävelsalossa järjestetään muutakin toimintaa! Kisatoimintaa pyritään järjestämään aktiivisesti ja monipuolisesti. Tallin nimellä kasvatetaan myös satunnaisesti sekalaisia ponirotuja.


Kisatoiminta

Sävelsalossa on järjestetty paljon kisatoimintaa ja vuoden 2013 aikana tallilla järjestettiin huimat 86 erilaista kilpailua, pääosin kouluratsastuksen merkeissä. Koska kisakutsuja on niin paljon, niitä ei ole järkeä tähän listata ja jos niitä tahtoo tarkastalle, ne löytää erilliseltä sivulta.


Kasvatustoiminta

Sävelsalossa kasvatetaan todella pienimuotoisesti. Kasvatuksen tavoitteena on saada aikaan hyviä ja terveitä kouluratsuja, jotka jokainen tuovat jotain uutta pöytään.

Tietoa

Kasvatusrotuja Sävelsalossa ei ole rajattu, mutta kasvatit ovat pääsääntöisesti suomalaisia ratsuponeja tai niiden jalostuksessa sallittuja muita ponirotuja. Niin sanotut kantatammat ovat Painswick Ginny, Poniniemen Aria ja Fame's Fiona.

Vaikka kasvattirotuja ei tässä vaiheessa ole rajattu, on kasvatuksen tavoitteena tuottaa terveitä ja monikäyttöisiä urheiluponeja erityisesti kouluratsastukseen. Kasvattimme tunnistaa Sävelsalon-etuliitteestä. Tallin omistamat ponit ovat tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille.

Kasvatit

Syntynyt Sukupuoli Rotu Nimi Vanhemmat Omistaja
00.00.2014 ? connemara Sävelsalon *** i. *** x e. Painswick Ginny ***
6.1.2014 tamma ratsuponi (FI) Sävelsalon Isla i. Fifth Bloody Oath x e. Poniniemen Aria VRL-00452
22.12.2013 tamma connemaranponi Sävelsalon Sonja i. Aidan Galax x e. Painswick Ginny VRL-00452
20.11.2013 tamma ratsuponi (FI) Sävelsalon Saana i. Doom Remrock x e. Fame's Fiona VRL-00452
24.6.2013 ori ratsuponi (FI) Sävelsalon Eemil i. Rebentos Bombadil x e. Poniniemen Aria VRL-00452
24.7.2013 ori connemaranponi Sävelsalon Elias i. Aidan Bulgar x e. Painswick Ginny VRL-00452