Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Remontointi ei ollutkaan vielä ohi!

Vaikka pari vuotta sitten tallia pistettiinkin viimeisen päälle kuntoon, osa rakennuksista jäi vähän vaiheeseen Näistä tärkeimpänä lato ja päärakennus.

Päärakennuksen tulivat Artun seurana maalaamaan miehet kylältä, minä olen niin hermoheikko, että saan paniikkikohtauksen, kun yritän kiivetä tikkaita pitkin! Sainkin kunnian laittaa rönttävaatteet päälle ja myllertää ladon taakse maalaamaan takaseinää. Niistä maisemista myös ohessa oleva kuva on otettu!

Olin komeasti päästä varpaisiin punamultamaalissa jokaisen päivän päätteeksi - minullahan tosiaan meni ladon maalauksessa kolme päivää, enkä edes maalannut ihan korkeimpia osia.

Illemmalla, kun varjotkin olivat jo pidenneet, kävin kurkkaamassa ponien perään laitumilla. Napsin matkan varrella paljon hienoja kuvia, mutta tämä oli omasta mielestä mukavin. Vaikka horsmat ovatkin inhottavan sitkeitä rikkaruohoja, ovat ne myös tiivis osa kesää täällä maalla!

Muutama poni nosti päätään, kun huomasi minun tulevan. Florrie ja Queen ravasivat kuitenkin etunenässä portille, toinen tottumustaan ja toinen taisi olla herkkujen perässä. Ponit tajusivat aika pikaisesti kuitenkin, ettei vielä ollut sisällemenon aika eikä minulla ollut mitään syötävääkään mukana ja ne loittonivat vähitellen takaisin laitumen kaukaisuuksiin.

Sateisen viimeviikon jälkeen täällä ollaan nautittu kaikin rinnoin kesästä! Ei ole ollut turhan kuuma eikä kylmäkään eli juuri täydellinen ilma.

P.S. Omistajien alueelle lisättiin tänään keskustelulaatikko, jossa on toistaiseksi vain minun kirjoittamia viestejä. Tulkaahan juttelemaan minun kanssani sinne!

Kirjoitettu 15.7.2013


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!