Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Joulunjälkeisuutisia!

Marraskuun lopulla ilmoitettuun joululahjametsästykseen osallistui seitsemän henkilöä ja jokainen löysi lahjat oikeista paikoista. Mahtava homma, sisko sai lahjat ajoissa kotiin ja me saatiin omakin lahja kotiin. Meidän lahjaksi paljastui hieno Sodastream-setti useammalla pullolla ja maulla, laitoin koko höskän taukotilaan tallilaisten käyttöön ja onhan tuota tullut käytettyäkin reilusti!

Metsästykseen osallistuneiden joukosta arvottiin yksi osallistuja ja voittajaksi selvisi nimimerkki Ninni! Voittajalle on lähetetty sähköpostia ja vielä kerran kiitos paljon jokaiselle, joka osallistui!

Vaikka talvi on tähän asti osoittautunut lumettomaksi ja lämpimäksi, laitettiin Sävelsalon ilme uusiksi vähän talvisemmalla teemalla. Sivuston muokkaamiseen meni aikaa, mutta joulukoristeet saatiin pois juuri oikeaan aikaan, loppiaisenahan ne otettiin tallillakin alas :) Jotain toimimattomia linkkejä voi vielä esiintyä, mutta suurinpiirtein kaiken pitäisi toimia, niinkuin pitää. Jos hoksaatte jotain, niin ilmoitattehan vaikka kommentoimalla tätä merkintää!

Joulunodotuksen lisäksi koko joulukuu käytettiin ahkerasti kisailemalla koulun merkeissä! Osallistujia oli hurjat määrät ja joka nurkassa vipinää koko kuukauden ajan. Valitettavasti muiden joulukiireiden vuoksi tuloksia sai vähän odotella, mutta nyt ne löytyvät sekä kutsuista että VRL:stä, jonne unohdin ne aluksi ilmoittaa.

Nyt alkaa olla loma ohi ja arki edessä. Aika näyttää, mitä jatkossa keksitään!

Kirjoitettu 6.1.2014


Kommentit

Katja S.
Lähetetty 18.1.2014 kello 23:29

Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!