Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Tallin oma päiväkirja

Sivuston kehittelyä ja muita kuulumisia

Kommentointi on täällä! Näitä tallin omia päiväkirjamerkintöjä sekä ponikohtaisia päiväkirjoja voi nyt kommentoida. Kommentoida voi omilla tunnuksillaan, jolloin oma profiilikuva näkyy kommentin vieressä, tai nimettömänä. Kommentointijärjestelmää tullaan jatkossa kehittämään vielä niin, että omia kommenttejaan voi poistaa. Myös päiväkirjamerkintöjen poisto ja muokkaus on tulossa!

Tallin asukkaiden ensimmäisen vuokranmaksukuukausi on pyörähtänyt iloisesti käyntiin ja olen saanut lukea toinen toistaan kivempia tarinoita! Odotan innolla muidenkin asukkaiden kertomuksia arjestaan tallilla.

Ilouutisia myös tallin henkilökunnan suunnalla. Tallille on vielä kuluvan kuukauden aikana tulossa tallityöntekijä! Hän tulee helpottamaan minun kuormaani tallin pyörittämisessä ja olemaan myös mukana tallilaisten tarinoissa. Uutta tallityöntekijää ei ole vielä valittu, mutta valinnasta tiedotetaan heti, kun se on tehty!

Tallilla ovat illat pidenneet, mutta pysyneet edelleen lämpiminä. Lehdissä on toitotettu hirvittävää ukkosrintamaa, mutta sen ei ilmeisesti pitäisi meille asti yltää. Kaiken varalta parin seuraavan päivän aikana säätä pidetään normaalia tarkemmin silmällä ja ukkosen yllättäessä viedään herkimpiä poneja sisätiloihin. Toivotaan parasta!

Kirjoitettu 9.8.2013


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on ensimmäisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!