Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Ellie's Percival, "Vallu"

Uusi vuosi

Joulun olimme viettäneet herkkuja syöden, joita Vallu sai mukavan määrän. Jouluruuaksi orin ruokaan oli tullut ekstraomenoita ja -porkkanoita. Joululahjaksi ori sai hienon uuden vaaleanvihreän loimen, riimun ja riimunnarun. Vallua ei kiinnostanut nämä paketit, vaan veljentyttäreni Annan lähettämä rapiseva paketti, joka näytti myös tuoksuvan hyvältä. Annan antamia herkkuja ei Vallu kuitenkaan saanut jouluna syödä, vaan ne jätettiin uudeksi vuodeksi.

Vallu on onneksi jo tottunut ilotulituksiin, onhan ori jo 17-vuotias. Olin aamupäivällä tehnyt orin kanssa kunnon kuntolenkin pelloilla lumihangessa ryömien. Onneksi lunta ei ollut paljon, joten Vallukin pääsi kulkemaan pienillä jaloillaan hangessa. Ori oli siis hieman väsynyt jo kuuden aikaan iltapäivällä, kun paukkumuninen alkoi. Vallu makaili kanssani karsinansa lattialla rohmuten heiniään. Välillä ori tuuppasi minua turvallaan ja kinusi muutaman herkkupalan.

Kahdeksan jälkeen paukkuminen oli vähentynyt, joten menimme pienelle jaloittelulle Vallun kanssa. Muutama raketti kuitenkin nousi ilmaan naapurista, ja Vallu vain hieman napsahti niiden räjähtäessä. Vallu sai mennä nukkumaan yhdeksän jälkeen, ja rankan päivän jälkeen uni näytti maistuvan. Minä lähdin ajelemaan kotiin ilotulitusten valaistussa yössä.

Tarina on kirjoitettu 4.1.2014 ja siinä on 160 sanaa eli 320s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!