Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Ellie's Percival, "Vallu"

Äitienpäivä

Tänään äitienpäivän kunniaksi saavuimme äitini kanssa Sävelsaloon. Olen pitkään aikaan uhkaillut äitilleni, että jonain päivänä hän saa tulla Vallun kanssa ratsastamaan. Vallun selkään ei kyllä äiti tosiaan voi mennä, mutta me lähdimmekin äitienpäiväajelulle, joten äiti saikin olla vastuussa ohjauksesta. Vallu on aina pitänyt äidistäni, ehkäpä sen takia, että osaa yhdistää erikoistapahtumat aina äitini tuloon, mutta valitettavasti äitini ei ole yhtä ihastunut Valluun. Ori osasi kuitenkin käyttäytyä tänään ihmeen nätisti, että äidin mielikuva siitä taisi muuttua. Tosin äiti ei ole pitkään aikaan Vallua edes nähnytkään, joten Vallu on ollut viimenäkemän aikaan vielä nuori ja vetreä poni.

Pakotin äidin auttamaan harjauksessa, vaikkei hänen täytynyt loppuen lopuksi paljoa tehdä. Veljentyttöni Alma oli hypännyt auton ovesta sisään juuri ennen kuin peruutin pois vanhempieni pihalta, joten Vallun hoito ja valjastus jäikin hänen tehtäväkseen. Luulen kyllä, että se oli äidille paljon parempi äitienpäivälahja kuin jalkahierontapaketti, jonka me äidille ostimme veljeni kanssa. Vallu oli Alman nopean toiminnan takia nopeasti valmis, ja pääsimme lähtemään.

Kärryjen kyytiin olisi tullut ahdasta, jos minäkin olisin ahtautunut sinne, joten päästin Alman ja äidin kahdestaan liikkeelle. Äiti ei kuitenkaan antanut Vallun ottaa kuin yhden askeleen, kun hän jo komensi minut seisomaan koko ajan Vallun vierellä - toisin sanoen pitäen kokoajan kiinni Vallun suitsista. Pikku hiljaa minäkin otin otteeni pois, kun huomasin äitini rentoutuvan. Olimme kävelleet peltotietä pitkin, ja matkamme kruunattin auringon paisteella, joka taisteli tiensä pilvien läpi. Käännyimme noin kahden kilometrin jälkeen takaisin, ja Alma sai ohjastaa loppumatkan. Minunkaan ei enää tarvinnut (tai annettu!!) pitää Vallusta kiinni.

Tarina on kirjoitettu 11.5.2014 ja siinä on 243 sanaa eli 486s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!