Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Aidan Sheena, "Sheena"

Valjakkoajoa ja joulun odottelua

Sheenan treenaamiseen on tullut niin sanottu kevyempi kausi. Ponitamman syksyn kilpailukauden kruunasi valjakkoajon lokakuisen cupin voitto noviisissa yhdistetyssä. Voitte kuvitella, miten olin haljeta ylpeydestä. Tamma on tuomareiden mukaan potentiaalikas ja osaava nuoreksi poniksi. Ajajalle he toivoivat vielä hieman lisää rohkeutta, mutta se ei jotenkaan yllättänyt itseäni - olin suuresti hämmästynyt, että ylipäänsä osasin ja muistin mitä kaikissa osakilpailuissa tuli suorittaa..

Odotan innolla kunnon lumihankikelien saapumista. Pääsemme sitten Sheenan kanssa toteuttamaan upeita maastoretkiä lumen peittämässä metsässä ja nauttimaan laukasta puuterisessa lumessa. Mikäs sen parempaa treeniä näin joulun lähestyessä - kuka nyt pipo tiukassa jaksaa vääntää koulua maneesissa ja stressata tulevista kilpailuista, kun voi nauttia todellisesta hevosenomistajan elämästä raikkaalla ulkoilmalla varustettuna? (Okei, myönnetään, syyllistyn kyllä toisinaan siihen, että hiomme tamman kanssa jotain "jumppaavia" kouluratsastusliikkeitä, mutta pääasiassa pyrimme nauttimaan ulkoilmasta..)

Varsinainen jouluihminen en ole, vaikka suunnattomasti nautinkin jouluherkkujen massuttamisesta ja kuumasta glögistä. Olen jo kuitenkin (siitä huolimatta) etsinyt mahdollisia pikkujouluja, joulumaastoja, leikkimielisiä joululla maustettuja ratsastuskilpailuja ja joululahjoja. Vielä en ole onnistunut yhtäkään löytämään, mutta eiköhän niitä tästä pikkuhiljaa ala löytymään. Tiedä häntä vaikka täälläkin tallilla seuraavan kerran vierailessani komeilisi ovessa kutsu joulukekkereihin tai vastaavaa..

Tarina on kirjoitettu 16.11.2013 ja siinä on 179 sanaa eli 358s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!