Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Aidan Sheena, "Sheena"

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää..

Hetkinen - nythän on vasta lokakuu..
Mutta niin se talvi vaan näkyy jo tulleen tänne Pohjolaan, vaikka Ilmatieteenlaitos lupailee ilman vielä tästä lämpiävän. Sanokaa vaan minun sanoneen, että nähtäväksi jää..
Mutta ehkä tarkoitukseni oli puhua jostain muusta kuin säästä.

Sheenalla ja meikäläisellä pyyhkii sangen hyvin. Olimme syyskuun lopulla syksyisellä ruskaretkellä Lapin hienoissa maisemissa. Jukolan tallilla pidetty maastoretki oli upea - Sheena nautti hieman erilaisista maisemista ja oli energiaa täynnä. Saattaapi olla, että menemme joskus toistekin vaeltamaan Lappiin, ken tietää.

Kilpailuiden suhteen viimeiset pari viikkoa ovat olleet hieman hiljaisempia. Syyskuun puolenvälin tienoilla niitimme menestystä ihan täällä kotikentillä, kun osallistuimme Sävelsalon koulukisoihin. Toisaalta, osallistujia taisi olla vain kolme, mutta se ei silti haitannut riemun määrää, kun sinivalkoinen ruusuke koristi tammani suitsia kunniakierosta laukatessa.

Ollaan muuten hurahdettu kenttäratsastuksen maailmaan - tai lähinnä meikäläinen on, Sheena nyt tuntuu olevan energinen ja innoissaan kaikesta aktiivista mitä neidille nyt tarjotaan. Talvikaudella kilpaileminen jää todennäköisesti vähäisemmälle, mutta odotan innolla kunnon talven ja lumihankien saapumista, sillä suunnitelmissa on paljon lumihanki- ja ylämäkitreeniä sekä niiden lomaan letkeää maastoilua. Jos löydän joltain tutulta ponin vedettäväksi soveltuvaa rekeä, voi olla, että jouluna Sheena pääsee rekihevoseksi - kärryjen vedossa tamma on oikein toimiva, mutta reki on kuitenkin aina eri juttu. Mutta sen näkee sitten paremmin, kun lunta on enemmän ja päästään asiaa kokeilemaan.

Tarina on kirjoitettu 19.10.2013 ja siinä on 207 sanaa eli 414s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!