Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Aidan Sheena, "Sheena"

Uusi vuosi, uudet kujeet(ko?)

Vuosi alkoi jo lupaavasti, kun eräs tuttavani lupautui valmentamaan meitä vuoden ensimmäisenä päivänä.
Sheena todisti taasen olevansa "äidin ihana kultamussukka". Tamma kulki valmennuksen aikana kuin unelma kuunnellen pienimpiäkin apuja tarkkaavaisesti ja niihin nopeasti reagoiden. Sainkin kuultavakseni sellaista palautetta, että Sheenasta on varmasti potentiaalia vaikeampiinkin luokkiin, kunhan sitä vain eteenpäin koulutetaan.

Kiirettä en vielä nuorehkon ponineidin kanssa ole pitänyt. En ole halunnut Sheenaa kyllästyttää liiallisella valmentautumisella, vaan olemme ottaneet melko rennosti mahdollisten kilpailuiden välillä. Pitkiä maastoretkiä, hevoskavereiden kanssa ajanviettoa tarhassa.. Otimmepa osaa viime vuonna erikoiseen tonttulakin metsästykseen Ruolammessa. Viime vuoteen mahtui siis paljon tavallista rutiinipuuhastelua kuin jotain hieman erikoisempaa tapahtumaa.

Tästä vuodesta tuntuu tulevan melko samankaltainen mitä edeltäväkin vuosi Sheenan kanssa oli. Tamman kanssa edetään edelleen rauhallisesti klassiseen ratsastustyyliin painottaen, sillä se on sopinut neidille mitä parhaiten. Sheenasta on tullut entistäkin herkempi ja ystävällisempi tamma. Tästä on hyvät pohjat jatkaa jo alkanutta uraa ja tutustua tamman kanssa mahdollisesti uusiin juttuihin. (Varsinkin jos tuleva vuosi on edellistä vuotta lumisempi, kokeilemme takuuvarmasti hiihtoratsastusta!)

Menestyksekästä Uutta Vuotta 2014 Kaikille Sävelsalolaisille!
toivoo Titta ja Sheena

Tarina on kirjoitettu 1.1.2014 ja siinä on 166 sanaa eli 332s§.


Kommentit

Maria Lehto
Samoin sinulle!
Lähetetty 1.2.2014 kello 10:17

Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!