Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Rumour's Raket, "Raksu, Raketti"

2.10.2013 – Vaihtamalla paranee

Päätin vihdoin kokeilla Raketin taitoja risuestelaukkojen puolella, kun menestystä ei kerran sileiltä radoilta alkanut kuulumaan. Ja ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Ori oli varmasti hieman kummissaan vaihdoksesta, eikä pari ensimmäistä risuestelähtöä oikein sujunut. Mutta sitten poni sai kuin saikin oikean vaihteen silmään ja kolmas risulähtö jopa voitettiin. Kannatti siis vaihtaa kilpailtavaa lajia.

Pääsimme vihdoinkin kilpailemaan allowance-tasolle, mitä emme siis saavuttaneet sileillä radoilla edes 12. lähdössä. Risuilla Raketti kilpaili syyskuussa allowance-tasolla yhteensä neljä kertaa, joista viimeisellä kerralla napsahti voitto. Ja siihen perään saatiin hienosti voitto myös G3-tasolta Rumour Poniesissa 30.9. järjestetyissä kilpailuissa. Ja uskomatonta, mutta totta – ori voitti seuraavankin lähdön, joka järjestettiin 2.10. Anfarwol Acresin radalla.

Eli nyt molemmat russini, Rumour’s Raket ja Rumour’s Mysterium, odottelevat sopivia G1-lähtöjä. Vihdoinkin saan olla poneista oikeasti ylpeä! Ihan huippufiilis, varsinkin kun jo ehdin olemaan huolissani, etteivät ne menestykään. Varsinkin Raketin uralla oli käynnistymisongelmia, mutta nyt orista on vihdoin kuoriutunut sellainen upea ori, kuin aavistin sen olevan.

Tarina on kirjoitettu 3.10.2013 ja siinä on 153 sanaa eli 306s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!