Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Rumour's Raket, "Raksu, Raketti"

17.2.2014 - Talvi tuli, talvi meni

Saatiinhan sitä tänä talvena sentään hieman luntakin. Kovin paljoa sitä ei kuitenkaan tullut, mutta kuitenkin! Kovat pakkasetkin iskivät, mutta niistä selvittiin toppaloimien ja kerrospukeutumisen avulla. Poneja moinen ei tietenkään moinen juuri haitannut. Moni tuntui vain innostuvan pakkaskeleillä ja hölmöilevän kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Hengitys huurusi, lumi narskui jalkojen alla ja parasta oli tietenkin tuntea ponin lämpö ilman satulaa ratsastettaessa. Kovimpina pakkaspäivinä pidettiin toki vain kevyempiä treenejä.

Ja sitten tulikin taas plussakelit. Vuorotellen on ollut liukasta sekä upottavan märkää. Vettäkin satelee taas. Ei osaa sanoa, onko nyt syksy vai kevät - niin synkkää, masentavaa ja kuraista... Ponien jalkoja saa olla pesemässä päivittäin. Saa nähdä jatkuuko sää lämpimänä, vai mahtaako vielä talvi tehdä paluun.

Kevään merkkeihin sopii toki jokaisen hevosihmisen lempiaika, nimittäin karvanlähtöaika. Varmempi merkki keväästä, kuin mitkään leskenlehdet. Karvat sen kun pöllyää, vaikka kuinka poneja harjaisi. Ja kuinka ihanasti ne takertuvat vaatteisiin tai kutittavat nenää kesken ratsastuksen, eikä hanskalla pyyhkäisykään auta, koska tilalle tulee ainakin kolme uutta karvaa lisää...

Tarina on kirjoitettu 17.2.2014 ja siinä on 158 sanaa eli 316s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!