Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Rumour's Mysterium, "Rimma"

9.11.2013 - Wanted: laukkarussit

Aivan käsittämätöntä! Otin jälleen Rimman päiväkirjan esiin kirjoitellakseni kuulumisia. Sysäsin kirjan kuitenkin vielä pois, sillä päätin tutkia ensin laukkaponien russtarjontaa. Viimeksihän kirjoitin, että pitäisi alkaa kartoittamaan tilannetta. No, sain aikaiseksi tehdä kartoitusta vasta nyt, kun piti kirjoittaa päiväkirjaa. No, kuinkas kävikään. Selasin Ponilaukkajaoksen laatuarvostelun palkittujen ponien listaa sekä jäsentallien ponitarjontaa. Tallit pursuavat shettiksiä, welshejä sekä minulle tuntemattomia rotuja, mutta russit ovat kuin kiven alla! En todellakaan olisi uskonut, että tilanne on näin huono.

Näemmä Rimman ja Raketin kasvattaja on ainoa innokkaampi laukkarussiharrastaja, mutta siitäkään ei taida olla apua. Sopivia oreja ei vain taida löytyä. Olin jo valmis tinkimään orin painotuksesta (sileät vai risut), mutta sekään ei taida auttaa. Ilmeisesti minun täytyy tinkiä seuraavaksi orin suvun pituudesta. Mutta kun mielelläni astuttaisin pitkäsukuista tammaa pitkäsukuisella orilla, enkä 1-polvisella tai EVM-sukuisella. Huoh, tilanne näyttää kyllä todella huonolle. Rakettikaan kun ei ole juuri suvun pituuden vuoksi ihanteellinen kumppani, risupainoituksen lisäksi.

No, onneksi Rimma on kuitenkin vielä nuori, joten ehdin jatkaa murehtimista oreista myöhemminkin. Nyt taidamme lähteä maastotreeneihin, sillä juuri nyt ei näytä satavan, heippa!

Tarina on kirjoitettu 9.11.2013 ja siinä on 168 sanaa eli 336s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!