Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Rumour's Mysterium, "Rimma"

2.10.2013 – Taitoa vai tuuria

Ehkäpä kunnon treenit sänkipelloilla sekä kerätty kokemus kilparadoilta alkavat vihdoinkin kantaa hedelmää. Vai onkohan meillä vain ollut hyvää tuuria? Joka tapauksessa Rimmalla on nyt hienosti kaksi peräkkäistä voittoa plakkarissa. Ensin Pinkin kilpailuissa 10.9. tamma voitti G3-lähdön ja seuraavana Micram Raceponiesin radalla 16.9. G2-lähdön.
Sen jälkeen olemmekin pitäneet taukoa kilpailuista. Harjoittelua on toki jatkettu, mutta Rimma on saanut sopivissa määrin myös lomailla. Meidän tarvitsee nimittäin odottaa, koska tulisi sopivia G1-lähtöjä, joihin ponin voisi ilmoittaa. Jännittävää odotella, kuinka G1-lähdöissä tulee käymään. Toivottavasti menestys jatkuisi.
Pitäisi varmaan alkaa kartoittamaan russien oritarjontaa. Toki vielä on hieman aikaista, mutta kyllähän sopivia sulhasia olisi hyvä etsiä ajoissa. Tarkoitus olisi tietenkin löytää sopiva sulhanen laukkamaailman puolelta. En vain tiedä onko muilla paljon russeja kisaponeina? Ainakin Rimman kasvattajalta niitä pitäisi löytyä, mutta onkohan muilla? Tämä pitää selvittää...

Tarina on kirjoitettu 5.10.2013 ja siinä on 127 sanaa eli 254s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!