Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Fiktion Tuisku, "Tuisku"

Kauhunhetkiä kentällä

Vietin tänään koko päivän tallilla ja sen lisäksi, että hoidin Tuiskun kuntoon, käytiin myös läpi vähän erilaisia esteharjoituksia. Jännitystä treeniin saatiin, kun oltiin hyppäämässä ristikkoa ja juuri silloin jonkun labradorinnoutaja pääsi irti. Tai tiedä sitten oliko jo valmiiksi irti, mutta vain innostunut hevoset haistaessaan. Joka tapauksessa koira onnistui pääsemään kentälle ennen kuin kukaan sitä kiinni sai, ja tästäkös vasta ilo irtosi! Tuisku päätti kieltää, koira juoksi räksyttäen ihan viereen ja itse lensin ponin selästä kuin leppäkeihäs suoraan ristikon toiselle puolelle. Kaikeksi onneksi Tuisku ei kuitenkaan pelännyt koiraa sen enempää, steppaili vain vähän sivuun ja jäi luimistelemaan ja hirnumaan sen haukkumiselle. Nopeiden reaktioideni ansiosta onnistuin saamaan Tuiskun kiinni ennen kuin se tajusi, että hei tässähän oli ihan oikeasti pelottava koira! Labbiksen omistava, ilmeisesti lähistöllä asuva, pariskuntakin saapui juoksujalkaa paikalle ja koira saatiin kiinni ennenkuin suurempaa vahinkoa ehti tapahtua. Tässä vaiheessa alkoi jo Tuiskukin pikkuhiljaa ymmärtää tilannetta ja aiemmin niin kovin urhea pikkuheppa piiloutui selkäni taakse suojaan hurjaa koiraa.

Kun tilanne lopulta oli ohi ja Tuisku saatu rauhoitettua, hypättiin vielä pari estettä, jottei orille jäisi tästä turhan huonoja kokemuksia. Ja tietysti jotta se heti nuoresta asti oikeasti ymmärtäisi, että hommia ei lopeteta kesken. Loppupäivä sujuikin sitten ihan hyvin, eikä suurempia kommelluksia enää tapahtunut.

Ja ainiin, Tuisku on ilmoitettu ekoihin rotunäyttelyihinsä! Ilmoitin Tuiskun ikäryhmäkilpailuun viisivuotiaiden ikäryhmään. Samassa tilaisuudessa on myös rakennearvostelu, josta toivotaan vähintään II-palkintoa. Saa nähdä miten käy!

Tarina on kirjoitettu 1.9.2013 ja siinä on 225 sanaa eli 450s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!