Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Vuokranmaksu Sävelsalossa

Pähkinänkuoressa: Maksa vuokrasi joka kuukausi. Jos kaksi vuokraa jää rästiin, menetät tallipaikkasi ilman erillistä ilmoitusta. Vuokranmaksuista voi pitää taukoa enintään kolme kuukautta putkeen.


Valuutasta

Palvelut-sivulla on kaksi erilaista hintaa hoitopaketeilla: 250s§ ja 370s§. Yksi sanarupla vastaa puolta sanaa, eli minimipituus näiden vuokrien kuittaamiselle on siis 125 ja 185 sanaa. Sanaruplia käyttämällä vuokrien hinnoista saadaan realistiset sekä pituudeltaan, että suuruudeltaan.

Päiväkirjoja kirjoitetaan omistajien alueella. Samalla, kun tarinaa kirjoittaa, näkee reaaliajassa kirjoittamista sanoistaan keräämänsä rahamäärän.


Vuokranmaksu

Vuokra maksetaan kirjoittamalla päiväkirjamerkintöjä. Jos samalla omistajalla on useampi poni tallissa, tulee jokaiselle ponille kirjoittaa erikseen. Omistajien alueella voit seurata omien poniesi vuokranmaksutilanteita. Alueella näet myös mahdolliset ylläpidon huomautukset koskien yksittäisiä poneja.

Ensimmäisen kuukauden vuokra on ilmainen, sillä se ei ole kokonainen kuukausi. Mikäli kirjoitat ensimmäisen tai toisen asuinkuukautesi aikana itsellesi henkilökuvauksen Talliväki-sivulle, se lasketaan mukaan ensimmäiseen vuokranmaksuun.

Kuinka usein?

Vuokraa ei voi maksaa etukäteen. Tammikuussa kirjoitettu tarina on osa tammikuun vuokraa, helmikuussa helmikuun ja niin edelleen. Tarinat voi kirjoittaa useassa lyhyessä pätkässä tai yhtenä pitkänä tarinana.

Jokaisesta rästikuukaudesta tulee merkintä omistajien alueelle. Tätä on siis syytä seurata. Kun merkintöjä on kaksi, omistajalla on kuukausi aikaa kuitata rästivuokransa. Mikäli rästejä ei kuitata, tallipaikka menetetään automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta.

Vuokranmaksutilanne nollautuu automaattisesti kuun vaihteessa.


© Paul Watson

Taukoilu

Jokaisella on virtuaaliharrastuksessa hiljaisempia kausia, ei kiinnosta tai tietokoneen ulkopuolinen elämä vie ylimääräisen ajan. Siksipä Sävelsalon asiakkailla on mahdollista pitää taukoa vuokranmaksuista.

Taukoa voi pitää enintään kolme kuukautta putkeen ja enintään viisi kuukautta vuodessa. Tauosta tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla. Taukokuukausilta vuokra on puolet normaalista vuokrasta ja sen voi maksaa kokonaisuudessaan ennen tai jälkeen tauon.


Tallipaikkahakemus | Eroamisilmoitus