Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Päiväkirja ponille Endless Road

29.5.2014~ Muutto Sävelsaloon

Hiekka ratisi mustan Volkkarin renkaiden alla. Pian se kurvasi parkkipaikalle, ja minä ryntäsin tallista pihalle.

- Se tuli! Hihkuin innoissani. Olin ollut koko päivän tallilla laittamassa Edin kamoja valmiiksi, ja vihdoinkin rakas ponini saapui! Hidastin vauhtia ennen traileria, ja kaverini nousi juuri autosta. Kiersin valkoisen trailerin toiselle puolelle ja avasin sivuoven. Edi hörähti trailelista, ja minä rapsuttelin sitä ja irrotin riimunnarun.

- Jenni! Avaisitsä sen takaluukun, huudahdin, ja vaimea "joo" kuului ulkoa. Pian takaluukku aukesi, ja valo tulvahti sisään traileriin. Jenni avasi takapuomin, ja lähdin taluttamaan Ediä hitaasti alas. Päästyään ulos Edi nosti päänsä ylös ja hirnahti kuuluvasti.

- Mennäänkös sisälle, poniseni, juttelin Edille ja lähdin taluttamaan sitä talliin.

Löydettyämme Edin karsinan talutin ruunan sisälle ja käänsin sen ympäri, sidoin vetosolmulla kiinni ja aloin irrottamaan suojavarusteita. Saatuani ne irti taputin Ediä ja hain kasan heinää sille. Samalla olin hakenut harjapakin, josta nostelin nyt harjoja vuorotellen ja harjailin sitä. Putsasin Edin kaviot huolellisesti.

- Lähdetäänkö kierrokselle? kysäisin Ediltä harjattuani sen. Avasin karsinan oven ja lähdin taluttamaan ponia ulos.

Kiertelimme tallin ympäristössä, ja tarhoissaan oleskelvat ponit katselivat meitä kummissaan. Kierroksen jälkeen palasimme talliin, annoin Edille iltaruuan ja taputin sitä kaulalle. Nähdään, Edi, sanoin ja menin täyttämään muutaman paperin vielä toimistoon.

Tarina on kirjoitettu 29.5.2014 ja siinä on 192 sanaa eli 384s§.


Kommentit


Kirjoita kommentti

Nimimerkki:
Spämmiesto, mikä on viimeisen kuukauden nimi?

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi ja kuvallasi!