Tunnus: Salasana:
Vieraskirja   |    Sähköposti

Omistajan profiili


Titta Livinka 20v.


vrieng.c@gmail.com VRL-06263
Liittynyt: 6.9.2013 | Viimeisin käynti: 20.10.2015 19:36:28

Kuvasta suuret kiitokset Tiia Puotasaarelle (http://anceliga.pic.fi/#/).

Titta valmistui vuosi sitten sekä ylioppilaaksi että ravintola- ja catering -alalta kokiksi ja tarjoilijaksi.
Titan perheeseen kuuluu tällä hetkellä nainen itse sekä 'lemmikit' connemaraponitamma Aidan Sheena (Sheena) ja sekarotuinen leikattu uroskoira Wigawoo (Wille). Niin sanotusti kotopuolesta löytyy äiti ja isä sekä kaksi nuorempaa siskoa.

Ratsastusta Titta on harrastanut kauan, suurinpiirtein polvenkorkuisesta saakka. Muita perheenjäseniä eivät hevoset ole kiinnostaneet, mutta tukea Titta on saanut harrastukseensa hieman vanhemmiltaan. Haave omasta ratsusta on elänyt pitkään naisen mielesssä, mutta nyt vasta aikuisena vakituisen työn löydyttyä tämä on onnistunut.
Eniten Titta on käsitellyt ratsuhevosia ja laajentanut ratsastustyyliään klassiseen ratsastukseen. Innokkaana kokeilemaan uutta, ovat perinteisen koulu- ja esteratsastuksen rinnalle tullut myös kenttäratsastus ja valjakkoajo.


Luonteeltaan Tittaa voisi omin sanoin kuvailla 'tavalliseksi tallukaksi'. Paljoa ei nainen itsestään ääntä pidä eikä koe tarpeelliseksi olla jatkuvasti esillä, vaan antaa mieluummin toiselle suunvuoron. Välillä tietysti tutumpien ystävien kanssa puheensorina voi äityä kovaksi kuulumisia vaihdettaessa, mutta noin muuten ei tarvitse pelätä joutuvansa sanavyöryn alle.
Avoin elekieli, pieni hymynpoikanen ja toisiin katsekontaktin hakeminen tekevät Titasta melko helposti lähestyttävän ihmisen, jota uskaltaa kyllä kysyä maastolenkille (usein Titta tietää jo valmiiksi hyviä reittejä, koska on itsekin innokas maastoilija) tai auttamaan vaikka tallin siivoamisessa (mihin Titta on vähitellen tunnustanut olevansa hieman koukussa...). Tietenkään aina ei voi olla hyviä päiviä - mitään hirmumyrsky Tittaa ei ole luvassa, vain hieman vaisumpi ja omiin oloihinsa vetäytynyt nainen.

(Virtuaalimaailmassa liikkuu nimimerkillä vrieng.)

Käyttäjän Sävelsalossa asuva(t) poni(t):

Karsina Poni Vuokra
8 Aidan Sheena, "Sheena"
connemaranponitamma
Päiväkirja