etusivu esittely ponit kasvatus
Connemarat Ratsuponit Newforestinponit Muut ponit

R.I.P. 22.9.2010-18.1.2014

Rowanda Wart

Virtuaalihevonen

Perustiedot

NimiRowanda Wart Rek.nroVH11-035-0058
Syntymäpäivä22.9.2010 Ikä27 vuotta
RotuConnemara SukupuoliTamma
Säkäkorkeus142 cm VäriRuunivoikonkimo
Koulutustasoko Va B PainotusKoulupainotteinen
Omistajaweem VRL-02470 / B Ponies KasvattajaStenwart
MeriititKRJ II Kouluratsastusjaoksen tilaisuus 15.9.2013
(rakenne 17/30 (5+6+6) + kilpailumenestys 40/40 + vanhemmat 20/25 + jälkeläiset 4,5/15 + lisäpisteet 7/8 = 88,5 p.)

Ikääntyminen

4-vuotias 21.3.2011

Luonnekuvaus

Rowanda Wart, lyhyesti vain Rowanda, Wanda tai Vandaali, on erittäin herttaisa tapaus. Hoitaessa se rakastaa nyppiä ja näykkiä hoitajaansa, mutta ei todellakaan tarkoita pahaa, kunhan vain tappaa aikaa välttääkseen tylsistymistä. Tamma kuitenkin antaa käsitellä itseään ihan moitteettomasti, ja toimii niin kisapaikoilla kuin kotikarsinassa aika samalla tavalla. Taluttaessa Wanda harvoin tahtoo kulkea samaan suuntaan kuin taluttajansa, mutta protestoinnista huolimatta seuraa kyllä. Ainoastaan tarhaan tai laitumelle vietäessä on edes mahdollista, että Wanda voisi haluta samaan suuntaan! Lastaaminen ei myöskään aina ole ihan lastenleikkiä, Wandaa aina vähän jännittää mennä pimeään koppiin. Siellä jo odottava kaveri on kuitenkin hyvä houkutin seurasta pitävälle Wandalle.

Eläinlääkäri aiheuttaa tammalle kiukkukohtauksia, mutta kengittäjä on tamman hyvä kaveri. Muiden ponitammojen kanssa Wanda ottaa johtajan roolia, eikä siedä nenille hyppiviä kakaroita. Omia jälkeläisiä Wanda on kuitenkin hoitanut hellällä ja huolella, ne on ne muiden kakarat, kun eivät oikein jaksa kiinnostaa.

Ratsastaessa Wanda lunastaa vanhempiensa asettamat odotukset ja toimii suhteellisen helposti. Selässä olevan tulee vain olla tarpeeksi pitkä, ihan pienen tirriäisen alla ei tätä tyttöä saa tekemään ravivolttia vaikeampia koulutehtäviä. Jostain syystä vähän alempana vaikuttavat pohkeet saavat Rowandan toimimaan, eikä sen Vandaali-lisänimelle ole lähes koskaan tarvetta käyttää ratsastuskentillä. Wanda on hyvin koulutettu, ja se osaa koulua vaativan B:n tasoisesti. Kaikkein eniten tamman kanssa tarvitsee tehdä töitä lisäyksissä, niitä se ei oikein jaksaisi kunnolla tehdä, ei varsinkaan, jollei ratsastaja vaatimalla vaadi. Kouluratsastuskilpailuissa Wanda toimii niinkuin kotonakin, ihan helposti ja kivasti.


Pääkuvan © Reprobate

Sukutaulu

i Omn'e Yljus ii Arden Ilja evm iii Hermes evm
iie Lena evm
ie Omne's Astriga evm iei Trne Ustin evm
iee Shahara evm
e Reming's Mistake ei O'malley van stuckelom evm eii Dilan van stuckelom evm
eie Walentine evm
ee Reming's Barceluna evm eei Reming's Babar evm
eee Ivalon's Glitter evm

Jälkeläiset

01.05.11 c-t Breezy Cimeira om. Seela / Praya Sporthorses
10.11.11 c-o Breezy Remus om. B Ponies
08.02.12 c-o Breezy Roshan om. annsku / SLC Ponies
02.03.11 c-o Breezy Belenos om. B Ponies

Päiväkirja ja valmennukset

Kouluvalmennus 20.1.2011, valmentajana yukitora

Maneesiin saapuessani siellä asteli jo ruunivoikonkimo connemaratamma selässään poika, Jeff, joka tervehti minua ystävällisesti. Wanda liikkui alusta saakka melko vetreästi, ja oli hyvin kuulolla, joten kovin pitkälle alkulämmittelylle ei ollut tarvetta. Aloitimme sulkutaivutuksilla. Jeff sai tamman työskentelemään hyvin pienillä avuilla, ja Wanda ahkeroi keskittyneesti. Kun näin, että sulkutaivutukset sujuivat niin kuin pitääkin, siirryimme avotaivutuksiin, jotka olivat hieman hankalampia sekä Jeffille että Wandalle. He selviytyivät niistäkin alun kompuroinnin jälkeen mitä mainioimmin. Taivutusten jälkeen olivat vuorossa lisätyt askellajit. Wanda oli innokkaana mukana, ja se lisäsi askeleitaan Jeffin ohjeiden mukaan. Tamman hienot, liitävät askelee tekivät vaikutuksen minuun, enkä voinut muuta kuin ihastella eläintä. Käynti, ravi ja laukka sujuivat kaikki lisättyinä juuri mallin mukaisesti. Pääsimme siirtymään jouhevasti laukanvaihtoihin, joita varten olin tuonut pääty-ympyrälle helpottamaan tehtävää. Jeff nosti Wandan kanssa vauhdikkaan laukan, ja katsoin hieman epäillen heidän menoaan. Vaihto puomin kohdalla kuitenkin sujui askeleessa niin kuin pitikin, eikä ongelmia ollut toisenkaan vaihdon kohdalla. Otin puomin pois, ja pyysin Jeffiä tekemään vaihdot vielä kertaalleen. Wanda liikkui energisesti ja totteli poikaa hyvin pienilläkin avuilla. Annoin laukanvaihtojen jälkeen luvan loppuverryttelyn. Jeffin ja Wandan yhteistyö oli kerrassaan ihailtavaa!

Kouluvalmennus 23.3.2011, valmentajana Marika.

Danna ja Rowanda olivat tulleet ajoissa maneesille ja kävelleet jo alkukäynnit, joten pääsimme heti aloittamaan. Alkuun Danna verkkaili ponia isoilla ympyröillä, siirtymisillä ja asetuksilla. Tyttö selvästi tiesi mitä teki. Katselin tyytyväisenä ratsukon menoa, korjaillen vain silloin tällöin Dannan pieniä istuntavirheitä.

Kun poni oli saatu vetreäksi, voitiin aloittaa työskentely. Valmennuksen aiheena tänään oli laukkatyöskentely ja tarkoituksena oli harjoitella mm. vaihtoja ja laukan kokoamista. Aloitimme niin, että Danna nosti Rowandalla laukan, teki laukassa keskiympyrän ja laukkasi lävistäjälle. Lävistäjän puolivälissä oli tarkoitus aina vaihtaa laukka. Muutamalla ensimmäisellä kerralla vaihto tuli hieman myöhässä tai takaosa jäi hieman jälkeen. Päättäväinen ponityttö ei kuitenkaan lannistunut, vaan hienosti korjasi huomauttamani asiat ja Rowanda esittikin meille oikein nättejä laukanvaihtoja.

Vaihtojen jälkeen oli tarkoitus hieman koota laukkaa. Työstimme tehtävää puomien avulla niin, että ratsastajan piti aina saada enemmän ja enemmän askelia laukkapuomien välille. Tehtävä sujui alusta asti moitteettomasti ja ratsukkoa oli ilo katsella. Loppuverryttelyn Danna hoiti taas itsenäisesti.

Kouluvalmennus 25.3.2011, valmentajana Pandero

Wanda vaikutti järkevältä tammalta, heti valmennuksen alusta alkaen. Aino ongelma hänen kanssaan oli asettuminen. Vaikka Bethy kuinka asettaa Wandaa, niin tamma meni päävinossa jokaisen kaarteen. Käskin Bethyn jäämään voltille ja ottamaan ulko-ohjan paremmin käteen. Pikkuhiljaa tamma alkoi antaa vastustelujen olla ja ryhtyä kunnolla töihin. Kun asetus oli saatu läpi, käskin ratsukon siirtyä raviin. Ravissa keskityimme taas siihen, että Wanda asettuu kulmissa, ympyröillä ja muissakin kaarteissa. Vahdoimme suuntaa ja yritimme saada asetusta siihen suuntaan. Wanda oli jo niin nöyränä, että ei yrittänytkään vängätä vastaan. Muutamia kauniita väistöjä myös tehtiin pituushalkaisijalla. Wanda on kyllä erittäin tasapainoinnen nelivuotiaaksi. Pidimme hetken taukoa.

Behty herätteli Wandaa ensin ravilla. Ajattelimme tehdä tänään paljon nostoja. Jokatoinen kirjainväli laukkaa, jokatoinen ravia. Huomasi, että Wandan tasapaino petti hieman nostoissa, ja tamma syöksyi laukkaan. Muutaman tasapainoisen noston jälkeen Bethy jatkoi laukkaamista ympyrällä ja tarkisti että Wanda asetuu. Kun asetus oli saatu molemmissa suunnissa läpi, lopetimme valmennuksen.

Kouluvalmennus 7.4.2011, valmentajana Ninni

Wanda oli energiaa täynnä sen saapuessa Jocelynin taluttamana maneesiin, jossa jo odottelin heitä. Annoin heidän verkata omaan tahtiinsa ja arvioin heidän työskentelyään. Wanda ravasi iloisesti, kepein askelin ympäri maneesia. Se taipua nätisti voltille, sekä kulmissa. Muotokin alkoi hiljalleen tulla ja tamman selkä rentoutui selvästi. Sitten aloitimme harjoitukset. Menimme kolmikaarista kiemurauraa siirtymisillä terästettynä ja tarkasti taivuttaen. Jocelyn antoi Wandalle merkin siirtyä raviin ja Wanda teki työtä käskettyä. Se ravasi kepeästi ja taipui kurviin. Kolmikaarinen meni ihan hyvin, mutta tamma ns. kaatui käännöksissä. Siispä menimme kolmikaarisen uudelleen ja ohjeistin ratsukkoa "tasaisempaan" menoon. Uusi yritys mentiin käynnissä ja se onnistuikin hyvin. Sitten menimme kuvion ravissa ja se onnistui erikoisen hyvin. Wanda taipui kurveissa, muttei kuitenkaan asettunut liikaa, jolloin se olisi kaatunut sisäänpäin.

Seuraavaksi pyysin Jocelynia nostamaan jalustimet etukaaren päälle ja aloimme työstämään askeleen lyhennyksiä, sekä pidennyksiä. Ohjeistin ratsastajaa kokoamaan hevosta "ylöspäin" ja silloin askeleen pitäisi lyhentyä. Puolipidätteet olisivat kaiken A ja O. Muistutin vielä ettei tahti saa hidastua. Ensiyrittämillä Wanda siirtyi käyntiin melkein koko ajan, mutta Jocelyn ei luovuttanut vaan jatkoi työstämistä ja jonkin ajan kuluttua Wanda ravasi lyhyin askelin ympäri maneesia kauniisti muodossa. Tämän jälkeen kokeilimme askeleen pidennystä. Se sujui heti ensi yrittämällä ja jatkui koko pitkän sivun verran. Lopuksi annoin Jocelynin kokeilla samaa laukassa. Laukka sujui hyvin, mitä nyt askeleen pidennyksessä tuli pari pukkia. Muuten meni tosi hyvin!

Kouluvalmennus 16.4.2011, valmentajana Schein

Jocelyn ja Rowanda astelivat sisälle ylväästi ja aloittivat rennoilla alkuverryttelyillä. Pysähdyksiä, suunnanvaihtoja, tahdinmuutoksia. Tamma oli energinen ja liikkui ilmavasti myötäilevän tytön alla. Se kuunteli hyvin apuja ja oli koko ajan valmis aloittamaan kunnon treenit. ”Koitetaan aluksi piaffea. Vaikka se ei varsinaisesti kuulukaan Rowandalle, sitä kannattaa koittaa, jotta saadaan hevonen kuuntelemaan kokoamista. Elikkä, tee näin. Ota koottu ravi ja ala kokoamaan sitä aste asteelta enemmän ja enemmän. Tunnet hyvin että hevosen askel lyhenee koko ajan ja pian se on melkein paikallaan.” selostin samaan aikaan kun Jocelyn taisteli tamman kanssa. ”Siirrä hevosen painoa takajaloille, ja anna jalkojen laskea hieman. Se tuntuu ratsastajasta ainakin aluksi oudolta.” Rowanda teki hyvin töitä, vaikka liikkuikin piaffeen aivan liikaan. ”Anna puolipidätteitä niin saat liikettä hieman hillittyä.” ohjastin. ”Ota se kevyellä kuolaimella” Hevosen paino siirtyi koko ajan oikeaoppisemmin takajaloille, eikä takaosa jäänyt kuitenkaan laahaamaan, vaan työ näytti koko ajan entistä paremmalta! Otin raipan ja painoin hieman Rowandan kintereille, saaden niitä hieman taipumaan, mutta heti kun takaosa alkoi laskea, lopetin ja käskin Jocelynia lähtemään eteenpäin. ”Ottakaa vielä kerran uusiksi, sen jälkeen annetaan Rowandalle ansaittu helpotus” Rowanda oli valmentamistani ja kouluttamisistani hevosista ainut, joka ei ensimmäisellä piaffe kerrallaan lähtenyt viemään etuosaa kohti takajalkoja, vaan piti etujalat pystysuorana. Kun kaksikko lopetti, kiitimme tammaa antamalla sille kunnon taputukset.

Kaksikko jatkoi käynnissä ja annoimme ruunivoikonkimon tasailla hengitystään. ”Ottakaa vielä perus pohkeenväistöt ravissa, niin katsotaan miten Rowanda taipuu” Jocelyn nosti ravin ja teki pohkeenväistöjä kumpaankin suuntaan tamman taipuessa kauniisti , oikealle puolelle tehtäessä ehkä hieman liikaa kaulasta, mutta muoto oli silti kaunis ja ’lievä’. Tammalle soimme pitkät loppuverryttelyt uuden asian koittamisesta ja ainakin Jocelynille kokemus oli varmasti hieno.

Kouluvalmennus 18.4.2011, valmentajana Pomppuponi

Pääsin maneesille ja kuulin heti innokkaan tervehdyksen. Jeff oli jo kävelemässä Wandan kanssa. Annoin Jeffin verkata Wandan itsenäisesti, vaikka korjailinkin välillä istuntaa. Jeff teki paljon ympyröitä ja voltteja, mutta hän kaatui helposti itse ympyrän suuntaan. Välillä ravissa Jeff sai käyttää pohkeitaan oikein kunnolla, kun Wanda oli hieman laiskalla päällä. Kun ravi oli kunnossa ja Jeff nosti laukan pääty-ympyrälle, laukka oli laiskaa ja Wanda laukkasi melkein paikallaan, joten pyysin Jeffiä jäämään suurelle pääty-ympyrälle ja ottamaan jalustimet kaulalle. Näin saimme korjattua sekä askellajin, että istunnan. Käskin Jeffin aloittamaan ravissa ja keskittymään istuntaansa, jotta hän ei kaatuisi sisälle päin. Jeff ei tuntunut tajuavan sitä, joten neuvoin, että katsoisi ulko-olkapään yli taaksepäin. Jeff alkoi pikkuhiljaa saada istuntaansa takaisin, mutta seuraava ongelma oli Wandan ravi. Wanda ravasi hitaasti ja melkein paikoillaan, joten pyysin Jeffiä pitämään käden hellänä, hän ei saisi yhtään vetää, ja pohkeen kiinni, jotta Wanda liikkuisi eteenpäin.

Pienen kävelyn jälkeen kun ravikin oli korjattu oli laukan vuoro. Laukassa oli sama ongelma kuin ravissa, joten sanoin Jeffille, että muistelisi, mitä teki ravissa ja tekisi saman nyt. Laukka oli aluksi hidasta ja melkein paikallaan laukkaamista, mutta pikkuhiljaa laukka alkoi edetä ja sen mukaan tempokin alkoi muuttua paremmaksi. Jeff verkkasi Wandan ja lopetimme.

Kouluvalmennus 19.4.2011, valmentajana Pomppuponi

Saavuin maneesille hieman myöhässä, mutta onneksi Jeff olikin jo verkkailemassa Wandaa. Kysyin Jeffiltä, kuinka kauan hän oli verkannut Wandaa, koska se kulki todella hienosti. Jeff vastasi, että oli kävellyt viitisen minuuttia ja sen jälkeen vähän ravannut. Koska Wanda kulki noin hyvin, päätin,että voimme aloittaa laukalla. Aloitimme yksinkertaisella tehtävällä, joka meni kahdeksikossa maneesia ympäri, laukanvaihto ja suoristus I-kirjaimen kohdalla. Jeff meni Wandalla hyvin rennosti ja Wanda oli koko ajan kuulolla. Oli ihanaa katsella, kuinka niin nuori voi ratsastaa niin hyvin. Jokainen laukanvaihto alusta loppuun meni todella hyvin.

Tauon jälkeen sanoin Jeffille, että hän voisi kokeilla takaosakäännöksiä. Aluksi tämä tuotti hieman ongelmia, kun Wanda olisi halunnut mennä vain pienenpieniä voltteja, mutta ei Jeffin tarvinnut kun pidättää ja antaa todella yksinkertaiset ohjeet, niin johan alkoi Wandaltakin hommat sujua. Teimme lopputunnista tehtävän, mihin kuului tunnilla tekemämme asiat. Jeff meni uralla, aloitti nostamalla laukan H-kirjaimesta ja laukkasi S- kirjaimeen, I-kirjaimessa vaihtoi laukan ja laukkasi B-kirjaimeen. Sitten Jeff ravasi L-kirjaimeen ja teki siellä takaosakäännöksen ja sama takaisin, paitsi että takaosakäännös tuli C-kirjaimeen. Tehtävä sujui hyvin, vaikka alussa Wanda yritti taas luistaa takaosakäännöksistä. Lopuksi Wanda meni niin hyvin, että päätimme tunnin siihen.

Koulutreeniä 11.6.2013 (omistajan kirjoittama)

Ratsastin Wandalla tänään, kun Wendy pyysi. Se on kuulemma saanut liikaa mahaa nyt hieman lomailtuaan, joten tehtiin ihan kunnon hikitreeni. Kentälle paistoi aurinko, mikä jo sinänsä auttoi hien nostattamisessa. Teimme paljon taivutteluja ravissa ja lisäksi pohkeenväistöä uralta keskelle ja takaisin. Wanda liikkui tosi kivasti ja saatiin tosi hyviä väistöjä! Laukassa tehtiin myös töitä, suurimmaksi osaksi kaksikaarisella kiemurauralla ja aina laukanvaihto askeleessa siihen keskelle. Ekojen kertojen oman räpellyksen jälkeen vaihdot olivat ihan hyviä, vähän pompahtavia.
t. Ann

Maastossa 1.7.2013 (omistajan kirjoittama)

Wendy halusi, että menin tänään ravilenkin maastossa. Tai no, teitä pitkin me sit mentiin, ja tosiaan koko matka reippaassa ravissa. Vandaali keksi tänään ties mitä jekkuja, jo karsinassa, eikä maastossa meno ollut paljonkaan siitä parempaa. Syöminen olisi kiinnostanut sitä enemmän kuin ravaaminen, ja sitten kun sain sen kunnolla raviin, niin sitten vauhti kasvoi aika lailla liian kovaksi. Vantsku ihan selvästi vaan kettuili! No, saatiin kuitenkin hiki pintaan (niin, meille molemmille) ja lenkki tehtyä, niin on rouva tallinomistaja tyytyväinen. Saa kyllä ensi kerralla ratsastaa Vandaalin ihan itse, minä en sitä enää ainakaan kuntoon laita.
t. Kendra

Kouluvalmennus 15.2.2013, valmentajana Frango

Suunniteltiin Dannan kanssa, että tehtäisiin tällä kertaa vähän helpompaa työtä. Wanda toimi kuulemma helposti ja tykkäsi vaikeista tehtävistä. Joten perustehtävät oli vähän jäänyt. Danna ehdotti pysähdysten, peruuttamisen sekä laukanvaihdon harjoituksia ja tottakai minulle kävi, jos hevonen näitä harjoituksia tarvitsi.

Keksin siis ensimmäiseksi tehtäväksi ravi-käyntitehtävän. Ratsukko ravasi puoleen väliin pitkääsivua ja käveli puolikenttää ja ravasi taas puolikenttää. Näin eteni meidän tuntimme. Käskin vaihtaa muutaman kerran pysähtymiskohtaa, jotta Wandalle ei tullut liian helppo tehtävä. Tämä taisikin olla hyvää harjoitusta, ja sainpas taas hyvän idean seuraavaan tehtävään.

Käskin Dannaa pysäyttämään Wandan hetkeksi ja antamaan pitkät ohjat. Juttelimme käyntien ajan vähän kaikesta, minkälainen Danna itse tykkäsi ratsastamistaidoistaan, ja minkälainen Wanda oli yleisesti.

Hetken kävelyn jälkeen annoin Dannalle ohjeet seuraavaan tehtävään. Danna antoi Wandalle pohkeita ja niin poni kiidähti hyvään raviin. Jokaisen lyhyensivun keskellä Danna pisti Wandan peruuttamaan ravista. Koska Wanda ei tajunnut tehtävää, helponsimme sitä hieman ja peruutimme käynnissä, mutta etenimme ravissa.

Wandan ja Dannan kanssa oli kiva työskennellä. Wanda osasi paljon ja suoritti kaikki tehtävät todella kivasti! Uudestaan vain valmennettavaksi!

Kilpailukalenteri

KRJ

Merkattu vain sijoitukset (63 kpl)

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
30.04.13 Fiktio KRJ VaB 33/369 KRJ CUP
04.03.13 Vecno Stud KRJ VaB 1/30
04.03.13 Bairdon KRJ VaB 6/40
03.03.13 Bairdon KRJ VaB 2/40
03.03.13 Shadiya Arabians KRJ VaB 4/40
02.03.13 Ilomantsi KRJ VaB 1/50
02.03.13 Shadiya Arabians KRJ VaB 5/40
28.02.13 Shadiya Arabians KRJ VaB 1/40
28.02.13 Vecno Stud KRJ VaB 3/30
27.02.13 Shadiya Arabians KRJ VaB 3/40
26.02.13 Riihikorpi KRJ VaB 3/40
26.02.13 Shadiya Arabians KRJ VaB 6/40
26.02.13 Mulberry KRJ VaB 5/40 71.747%
26.02.13 Mulberry KRJ VaB 2/40 79.492%
26.02.13 Mörkövaara KRJ VaB 1/40
25.02.13 Mulberry KRJ VaB 3/40 73.845%
25.02.13 Mörkövaara KRJ VaB 6/40
24.02.13 Harley Stud KRJ VaB 5/50
24.02.13 Sakasti KRJ VaB 5/40
23.02.13 Harley Stud KRJ VaB 7/50
22.02.13 Claridge Stud Riders KRJ VaB 4/37
10.03.13 Fiktio KRJ VaB 5/60
07.03.13 Fiktio KRJ VaB 7/60
04.03.13 Fiktio KRJ VaB 7/60
02.03.13 Fiktio KRJ VaB 2/60
02.03.13 Fiktio KRJ VaB 3/60
02.03.13 Fiktio KRJ VaB 2/60
01.03.13 Fiktio KRJ VaB 6/60
28.02.13 B Ponies KRJ VaB 2/40
26.02.13 Nefydd KRJ VaB 7/50
23.02.13 Bairdon KRJ VaB 3/30
20.02.13 B Ponies KRJ VaB 3/40
20.02.13 Bairdon KRJ VaB 1/30
19.02.13 Harley Stud KRJ VaB 6/50
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
16.02.13 Suprant KRJ VaB 1/40
15.02.13 Harley Stud KRJ VaB 7/50
15.02.13 Harley Stud KRJ VaB 1/50
13.02.13 Suprant KRJ VaB 2/40
12.02.13 Suprant KRJ VaB 4/40
25.01.13 Bairdon KRJ VaB 3/40
17.12.12 Takkuinen KRJ VaB 6/60
15.12.12 Fiktio KRJ VaB 2/40
01.12.12 Fiktio KRJ VaB 6/60
25.11.12 Moondance KRJ VaB 6/40
23.11.12 Jade Dressage KRJ VaB 7/50
04.11.12 Malkamäki KRJ VaB 4/70
02.11.12 Malkamäki KRJ VaB 1/70
04.10.12 Riot Ponies KRJ VaB 4/40
01.08.12 Kadotetut Suomenhevoset KRJ VaB 3/30
23.03.12 Vitry KRJ VaB 7/50
21.03.12 Vitry KRJ VaB 5/50
20.01.12 Hurmajärven kartano KRJ VaB 4/100
19.01.12 Hurmajärven kartano KRJ VaB 9/100
11.08.11 Fiktio KRJ VaB 3/50
01.08.11 Virtuaalitalli Dei KRJ VaB 6/50
10.04.11 Cecam Shetlands KRJ HeB 4/40
09.04.11 Cecam Shetlands KRJ HeC 2/40
04.04.11 Crash Ponies KRJ HeB 5/60
17.03.11 Cecam Shetlands KRJ HeC 4/40
27.03.11 Hiprakka KRJ HeC 5/40
25.03.11 Hiprakka KRJ HeC 2/40
23.03.11 Cecam Shetlands KRJ HeC 6/40
05.03.11 Acantha Farm KRJ HeC 8/100

Villit

Merkattu vain sijoitukset (3 kpl)

25.03.11 Team K&T koulu HeB 3/276
17.03.11 Team K&T koulu HeC 6/207
06.03.11 Team K&T koulu HeC 9/207

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet