etusivu esittely ponit kasvatus

Talli lopettaa

Myynnissä olevat ponit löydät täältä.

Tervetuloa


© AE

B Ponies on nimensäkin perusteella ponitalli, jossa asuu virtuaalisia poneja. Pääasiallista toimintaamme on connemarojen ja muiden urheiluponien kasvatus sekä vain poneille avoimien kilpailuiden järjestäminen. Myös hoitajatoiminnasta on tullut osa tallin arkea, ja jokaiselle tallin ponille otetaankin oma hoitaja. Tallimme sijaitsee virtuaalisessa Iso-Britanniassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. B Ponies on osa Bairdonin tilaa, ja sijaitsee puolenkilometrin päässä hevostallista.

Tallimme on virtuaalitalli, eli mitään ei tapahdu "oikeassa elämässä". Alunperin B Ponies perustettiin 4.10.2010 vain kodiksi weemin poneille, joita rupesi kerääntymään. Sittemmin tallin tavoitteeksi on muodostunut kasvattaa virtuaalisten connemarojen kantaa hienoilla poneilla ja jättää kavionjälkensä muihinkin ponirotuihin, erityisesti newforesteihin ja ratsuponeihin. Tallin ponilauma onkin kasvanut alun kymmenestä sataan poniin.

Tervetuloa siis vielä kerran tutustumaan talliimme. Lähtiessäsi voit vaikka jättää pienen tai suuren viestin vieraskirjaan.

Terveisin,
weem (VRL-02470)
weemvirt@gmail.com

Päivitetty viimeksi 25.2.2015
Lue lisää

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet