etusivu esittely ponit kasvatus
Connemarat Ratsuponit Newforestinponit Muut ponit

Myyty! Uudet sivut.

Breezy Storming

Virtuaalihevonen

Perustiedot

NimiBreezy Storming Rek.nro
Syntymäpäivä1.3.2014 Ikä48 vuotta
RotuNewforestinponi SukupuoliTamma
Säkäkorkeus134 cm VäriPunaruunikko
Koulutustasoko He A re 70cm PainotusKoulupainotteinen
Omistajaweem VRL-02470 / B Ponies Kasvattajaweem VRL-02470 / B Ponies
Meriitit

Luonnekuvaus

Breezy Storming on ihanan pienikokoinen ponitamma, jonka koko ei voi pelottaa ketään. Eipä pelkoon ole kyllä syytä ponin luonteenkaan puolesta, vaikka nimi voisikin antaa odottaa jotain myrskyisää. Stormy on kaikinpuolin kiltti tamma, joka on pienestä varsasta asti hurmannut hyvällä käytöksellään ja suloisella olemuksellaan kaikki.

Ratsastaessa Stormy osaa olla vähän peruspollea vaativampi ja se keksii aina silloin tällöin kaikenlaisia jekkuja, joihin ratsastajan täytyy reagoida hyvin nopeasti, ellei halua viettää koko ratsastusta käskyttämällä tammaa. Stormy on kouluratsu, jolla mennään hyvin harvoin esimerkiksi esteitä. Niitäkin ponitamma kyllä ylittää, mutta estetunnilla se käyttää aina kaksinkertaisen ajan jekutellen. Maastossa Stormy nauttii sydämensä kyllyydestä, ja varsinkin kaverin kanssa mentäessä se viipyisi maastoreissuilla vaikka kuinka pitkään.

Sukutaulu

i Storm's Sniper
nf, rn, 136cm
ii Storm's Sailor evm
nf, rn, 135cm
iii Sway Jack Sparrow evm
nf, trn, 139cm
iie Lily's Ametist evm
nf, rt, 129cm
ie Lady Iris evm
nf, vkko, 133cm
iei Pinehill's Prince Harry evm
nf, vkko, 130cm
iee Rainbow evm
nf, rnkm, 137cm
e Starletto's Quinzy
tprt, 131cm
ei Wyeth Way Ralphie evm
trt, 132cm
eii Appletree's Randell evm
tprt, 136cm
eie Bedesrow Jam Soon evm
vkk, 128cm
ee Starletto's Quanna evm
vprn, 131cm
eei Starletto's Dannie evm
prn, 140cm
eee Hill's Quirina evm
vprt, 129cm

Sukuselvitys

Isänisä Storm's Sailor oli 135 cm korkea ja väriltään ruunikko. Se on toiminut Storm Hill Studissa siitoskäytössä viiden varsan verran. Siittolan omistajan veljenpoika on lisäksi kilpaillut sillä juniori- ja harrasteluokissa kouluratsastuksessa hyvällä menestyksellä. Storm’s Sailor on periyttänyt kaikille jälkeläisilleen pienen säkäkorkeutensa ja täysillä yrittävän luonteensa.

Isänisänisä Sway Jack Sparrow oli väriltään tummanruunikko ja korkeutta sillä oli 139 cm. Se kilpaili sekä valjakossa että kouluratsastuksessa omistajallaan ja hänen tyttärellään. Hyväluontoinen ja rakenteeltaan erinomainen Sway Jack Sparrow astui muutamia tammoja elämänsä aikana, Lily’s Ametist näistä viimeisimpiä. Se eli vanhaksi ja kuoli alkuperäisellä omistajallaan 30-vuotiaana.

Isänisänemä Lily's Ametist on brittiläisesti perinteinen siitostamma: se on saanut elää elämänsä ulkona laitumella. Rautias ja hyvin pienikokoinen, vain 129 cm korkea tamma oli nuorena erittäin kaunis ja lihaksikas. Sen luonne oli moitteeton ja käsittely todella helppoa. Stud Storm Hill kasvattaa newforestinponeja vain vähän, ja Lily’s Ametist varsoikin vain kaksi kertaa, joista Storm’s Sailor oli ensimmäinen.

Isänemä Lady Iris on 133 cm korkea ja väriltään voikko. Sillä on Storm’s Sniperin lisäksi kaksi varsaa, joista molemmat ovat kasvaneet taitaviksi harrasteponeiksi. Varsomisvuosinaan se on saanut elää melko vapaata elämää suurilla nummilaitumilla, mutta ennen sitä se oli melko aktiivisessa ratsastus- ja kilpailukäytössä. Kouluratsastusradoilla tamma on kerännyt useita ruusukkeita, ja ihan hyvin se on menestynyt myös pienillä esteradoilla. Lady Iris on nopea liikkeissään, mutta erittäin lempeä ja hyväluonteinen. Täydellinen lapsen ratsu!

Isänemänisä Pinehill's Prince Harry on myös voikko ja hyvin pieni, sillä on korkeutta vain 130 cm. Se on komea ja saanut palkintoja monista näyttelyistä. Näyttelymenestyksen ja harvinaisen värinsä takia se on ollut hyvin kysytty jalostuksessa ja sillä onkin jälkeläisiä lähes kymmenen. Vanhuuden päivillään orista sukeutui myös mahtava kilpaponi nuorelle pojalle, joka on kilpaillut orilla sekä koulu- että esteratsastuksessa.

Isänemänemä Rainbow oli ruunikonkimo ja säkäkorkeudeltaan 137 cm. Se toimi ratsastuskoulun ponina, kunnes Stud Storm Hillin omistaja näki sen laiduntamassa ja pyysi saada siitä itselleen varsan. Tuloksena oli Lady Iris, joka muutti siitostammaksi Stud Storm Hilliin. Muita varsoja Rainbow ei saanutkaan, ja se kuoli 25-vuotiaana.

Kilpailukalenteri

KRJ

Kisakalenteriin merkattu vain sijoitukset (6 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
14.10.14 Sinnesro KRJ HeB 2/30
11.10.14 Sinnesro KRJ HeB 1/30
05.10.14 Sinnesro KRJ HeB 3/30
04.10.14 Sinnesro KRJ HeB 4/30
19.09.14 Stall Lycan KRJ HeA 7/100
19.09.14 Untuvapilvi KRJ HeB 5/30

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet