etusivu esittely ponit kasvatus
Connemarat Ratsuponit Newforestinponit Muut ponit

R.I.P. 11.5.2010-13.7.2013

Shawnda Berry

Virtuaalihevonen

© HL

Perustiedot

NimiShawnda Berry Rek.nroVH11-035-0027
Syntymäpäivä11.5.2010 Ikä25 vuotta
RotuConnemara SukupuoliTamma
Säkäkorkeus142 cm VäriMustankimo
Koulutustasoko He A re 115 me 110 PainotusKenttäpainotteinen (CCI/CIC2)
Omistajaweem VRL-02470 / B Ponies KasvattajaRiikka Suomaa, Suomi evm
Meriitit

Ikääntyminen

4-vuotias 23.9.2010

Luonne

Shawnda Berry eli tuttujen kesken pelkkä Berry on perusluonteeltaan rauhallinen pakkaus varustettuna ripauksella tammamaisuutta. Berry kyllästyy helposti, jos sen päivät vain toistavat itseään, joten Berryn päivään täytyykin kuulua vaihtelevuutta.

Hoitaessa neiti saattaa välillä pyöriä, kuin hoputtaakseen harjaajaa, ettei tässä nyt ihan koko päivää aikaa ole. Useimpina päivinä hoitotoimenpiteet kuitenkin sujuvat mutkatta, ja toisinaan Berry myös oikein nauttii ihmisen seurasta. Varustaminen ja peseminen sujuvat ilman ongelmia, satulavyökin kiristyy helposti.

Ratsastaessa Berry on hiukan vilkas, ja mikäli sen kanssa ei tehdä vaihtelevia harjoituksia, se keksii sitä vaihtelevuutta järjestämällä erilaisia tempauksia. Mutta siis, jos ratsastaja ottaa neitimme mielialan huomioon, niin Berry on oikein tasainen ja rauhallinen ratsastettava. Kouluratsastuksesta Berry ei oikein nauti, siitä kun puuttuu se äksöni. Kuitenkin juuri sillä vaihtelevuudella saa Berryn kuuntelemaan myös koulutreeneissä. Esteillä tamma syttyy, se on oikein säpäkkä pakkaus, mutta kuitenkin pysyy käsissä. Berry hyppää hyvin, ja ponnistaa lähes aina oikeasta kohdasta vain pienellä avustuksella. Maastoesteillä Berry on parhaimmilaan, sieltä löytyy sitä neitimme kaipaamaa vaihtelevuutta ja äksöniä! Berry hyppääkin nätisti kummalisimmatkin esteet pelleilemättä lainkaan.
© Lig


Klikkaamalla isommaksi © HL

Sukutaulu

i Mill's Brennan evm
c, 145cm
ii Tighearnan FLAN evm
c, 147cm
ie Lillias Ma evm
c, 139cm
e Graniacation evm
c, 143cm
ei Shamus Fearghal evm
c, 147cm
ee Briding Darina evm
c, 140cm

Sukuselvitys

Mill's Brennan, kaunis kimo connemaraori, loisti kisakentillä koko elämänsä ajan. Ori kisasi kenttäratsastuksessa sijoittuen useasti, kisauransa se tosin aloitti kouluratsastuksessa mutta pian huomattiin, että herrasta on paljon muuhunkin. Säpsäkkä ja varmajalkainen Brenna oli myös erittäin ketterä sekä yhteistyönhaluinen ratsastajansa kanssa. Pahaksi tavaksi oripojalle oli kehittynyt muiden lajitovereiden näykkiminen ja potkiminen, joka saattoi joissain kisatilanteissa aiheuttaa ongelmia. Brenna eli 23-vuotiaaksi ja sai 8 hyvin menestynyttä jälkeläistä.

Brennan isää, Tighearnan FLAN, nähtiin vain harvakseltaan kisakentillä. Päistäriköllä oripojalla oli upea rakenne sekä kultainen luonne, kasvattaja kierteli ponin kanssa näyttelyissä ja Tig pärjäsi loistavasti. Ratsukoulutus aloitettiin vasta myöhään, orin nuorena saaman jalkavamman takia. Orin ollessa jo 6-vuotias huomattiin sen piilossa aiemmin pysyneet kyvyt koulukentillä. Tige kisasikin hyvällä menestyksellä HeA tasolle asti, kunnes jalkavamma uusiutui ja herra joutui varhaiseläkkeelle. Tige siitti yhden jälkeläisen ennenkuin se jouduttiin lopettamaan vain 9-vuotiaana.

Lillias Ma olikin sitten tämä neitokainen jonka Tighearnan kerkesi astua ennen lopetusta. Lillias Ma sai 5 jälkeläistä, lempeä tamma kun oli hyvä emä ja lisäksi sen suvusta löytyi todella menestyneitä kenttäratsuja. Kimo neitonen kisasi pienimuotoisesti myös valjakkoa kenttäratsastuksen ohella. Lillias oli varmajalkainen ja rauhallinen ratsu.

Menestyksekkäästä suvustaan tunnettu Graniacation oli loistava valinta Berryn emäksi, tammalta löytyi niin luonnetta kuin ulkonäköäkin, unohtamatta Acan lahjoja useaan lajiin. Uransa Aca aloitti kisaamalla valjakkoa sekä koulua, tamma omasi näyttävät liikkeet, mutta ilmeisestikään nämä lajit eivät olleet loppujen lopuksi Acan juttu. Voltit ja lisätyt ravit alkoivat käydä tylsiksi, jolloin tammaan tuli vauhtia ja tämä pilasi koko kisasuorituksen. Omistajat päättivät tuoda Acan elämään vaihtelua kokeilemalla esteitä ihan kotioloissa, mutta kaikkien yllätykseksi piskuruinen Aca oli kuin luotu ylittämään isojakin esteitä. Kaikille 3 varsalleen Aca on periyttänyt hyvää rakennetta ja näyttävät liikkeet.

Acan isä Shamus Fearghal oli säkäkorkeudeltaan 147cm, mutta jonkin sortin rimakauhuinen tapaus, joten vaikka rautiaalta komistukselta löytyi kapasiteettiä esteille herralta ylittyivät vain puolimetriset esteet ratana. Fredin upeaa ulkomuotoa kuitenkin hyödynnettiin käymällä näyttelyissä, ori oli usein parhaimpien palkittujen joukossa. 8-vuotiaana Fredillä kisattiin pienimuotoisesti myös kenttäratsastuksen helpoimmissa luokissa ja se pärjäsikin suorastaan loustavasti. 10 jälkeläistä ja 19-vuotta Fredi sai kokea ennen kuin se menehtyi tapaturmassa kisakentällä jonka myötä kärsivä ori jouduttiin lopettamaan välittömästi.

Briding Darina sai ensimmäisen varsansa jo 5-vuotiaana, elämänsä aikana tamma pukkasi maailmaan vain kaksi jälkeläistä. Darinan vahvuudet tulivat selvästi esiin kenttäratsastuksessa, nopea sekä ketterä neiti saavutti paljon elämänsä aikana. Tottakai myös tällä oli paheensa, Darina kun ei oikein suotunut pysymään missään aidoissa eivätkä kaikki solmutkaan sitä pidätelleet. Darina eli lähes 20-vuotiaaksi, eikä se sairastellut koskaan.

© KarvaHaamu

Jälkeläiset

07.01.2013 c-o Breezy Pennacchio om. Liia / Vuorna
20.05.2012 c-o Breezy Bonferry vuokraa Ziaca
13.07.2011 c-t Breezy Blueberry om. craky / Rose Legion
20.06.2011 c-t Breezy Dreaming om. B Ponies
02.03.2011 c-t Breezy Olivera om. Miltsu / Breawa

Päiväkirja ja valmennukset

Estevalmennus 27.5.2012, valmentajana Daivive

Danna lämmitteli Berryä antamieni ohjeiden mukaan samaan aikaan kun kasasin esteitä kentälle. Päivän tehtävänä olisi saada vauhdikas tamma keskittymään ja seuraamaan hieman mutkittelevampia teitä ratsastajansa opastamana. Lämmittelyhypyiksi pystytin pari pienempää ristikkoa kahdeksikolle, jotta laukanvaihtojakin saatiin harjoiteltua ennen varsinaista ratatreeniä. Kun Berry ylitti pienet esteet kiitettävästi muutamaan otteeseen ja laukan vaihdot ravin kautta ja suoraan laukassa saatiin sujumaan, selostin tulevan tehtävän. Danna nyökkäsi ohjeilleni ja ohjasi sitten Berryn laukassa kohti ensimmäistä estettä. Ensimmäiset kierrokset pidin esteet matalana, jotta Danna saisi hieman tuntumaa Berryyn ja oppisi säätelemään ponin vauhtia ennen korkeampia koitoksia. Kun Kaksikko alkoi kutakuinkin toimimaan yhdessä, eikä esteille enää tultu täysin vinoon, nostin korkeuksia. Danna piti Berryn hyvin hallinnassa suuremmillakin esteillä ja vain muutaman kerran jouduin puomeja nostelemaan. Kun rata sujui kaksikolta erinomaisesti, päätin jättää valmennuksen siltä osin siihen, jotta kaikille jäisi hyvä mieli tapahtumista. Ratsukko sai jäähdytell itsenäisesti siivoillessani rataa.

13.5.2012 Kevätmaastoilua

Danna soitti, kun olin vasta syömässä aamupalaa ja hoputti jo tulemaan tallille. Toni oli kuulemma jo matkalla, koska olimme sopineet jo perjantaina menevämme tänään maastoon, jos vain hyvä keli tulisi. Onneksi sain pummittua äidiltä kyydin, muuten olisin varmaan jäänyt tyttöjen matkasta!

Tallilla Danna kertoi, että menisin Berryllä. Sehän sopi minulle, vähän jo iäkkäämpi connemaratamma on ihana kevyt ja pirteä ratsastettava, aikamoisen erilainen kuin ne nuoret ponit, joilla minut yleensä määrätään. Danna itse meni kenttätykki Frostiella ja Toni puolestaan harjaili jo Sessaa. Pistin itsekin vipinää tekemiseen ja olin Berryn kanssa valmis ennen Tonia, vaikka hänellä oli ollut ainakin vartti enemmän aikaa. Turhaa puunausta joku harjan selvittäminen!

Maastolenkillä minä ja Berry menimme keskellä, Danna ja Frostie olivat viimeisiä ja Sessa ja Toni menivät ensimmäisinä. Laukkasimme muutaman pätkän rentoa laukkaa, muuten matka taittui kevyessä ravissa. Berry oli vähän säpäkällä päällä, varmaan keväästä innoissaan, mutta reissu meni hyvin ja ilman mitään ongelmia. Oli ihana viettää kevätaamu maaston rauhassa!
t. Natalie

Maastoestevalmennus 28.5.2011, valmentajana Jette

Odotin ratsukkoa maastoesteradalla. Pian Kendra-tyttö saapui Berryn selässä. Olin valinnut treenipaikaksi yhden suoran, jossa oli banketti ja vesihauta. Kendra kertoi, että Berryllä on ollut ongelmia vesihaudalla. Kyselin millaisia, ja sain selville että se on ponnistanut aivan liian kaukaa ja joskus kieltänyt. Päätin siis, että treenaisimme eritoten sillä ja bankettia vain kerran tai pari. Ratsukko oli jo alkuverkannut, joten pyysin Kendraa tulemaan banketin ja sen jälkeen haudan. Banketilla ei ollut mitään ongelmaa, mutta vesihaudalle tultaessa Berry kielsi mutta pian ponnistikin paikoiltaan yli. Kendra sai kuin saikin pysyttyä kyydissä ja käskin tulla esteen uusiksi. "Säilytä hyvä tuntuma ja myötää vasta juuri ponnistuksessa. Lisäksi muista kantapäät alas!" huudahdin ja Kendra korjasi virheet. Nyt Berry katsoi estettä vain hiukan, mutta ponnisti liian kaukaa. "Tule este melko kootussa temmossa, ja pyri pitämään pohkeet kiinni loppuun asti", neuvoin. Nyt hauta ylittyi mallikkaasti, joten tähän oli hyvä lopettaa.

Maastoestevalmennus 7.2.2011, valmentajana slingi

Saavuttuani valmennuspaikalle, näin kun ratsukko oli jo lämmittelemässä kentällä. Suuntasin lähemmäs ja ratsastajan huomatessaan minut, hän huudahti reippaanoloisesti tervehdyksen, ja esitteli itsensä Kendraksi. Poni hänen allaan, osoittautui Berryksi, kauniiksi reippaaksi tammaksi, joka selvästi odotti jo pääsevänsä tositoimiin. Annoin Kendran lämmitellä Berryä vielä hetken, kunnes ehdotin että voisimme aloittaa valmennuksen. Tänään harjoittelisimme erikoisempia esteitä, ja niiden ylihyppäämistä, Kendra vakuutteli että Berry oli sen verran rohkea ettei se välittänyt erikoisemmistakaan esteistä, mutta onhan se hyvä harjoitella niitäkin, ettei tule sitten eteen tilannetta, jossa poni ei menisikään esteen yli, sen takia että este oli sen mielestä pelottava. Valitsin ratsukolle harjoiteltavaksi esteiksi, risueste, pöytä ja trakehnerhauta, korkeutta esteille tuli 90cm. Kehotin Kendraa siirtämään Berryn laukalle, ja tamma teki työtä käskettyä, se ampaisi kovaan laukkaan ja aluksi ratsukko hyppäisi risuesteitä pariin kertaan. Berry hyppäsi esteen yli hienosti, ja Kendra näytti tyytyväiseltä. Harjoiteltuamme hetken risuja, käskin Kendraa ratsastamaan kohti pöytää. Berry lähti sitä kohti, ja näytti aluksi hiukan epäröivältä mutta se kuitenkin hyppäsi esteen yli. Kendra sai tamman rauhoittumaan, ja he olivat loistava parivaljakko, Berry ilmeisesti luottaa Kendraan täysin. Kehotin kokeilemaan vielä kerran, ja nyt epäröinnistä ei ollut enää tietoakaan, vaan ratsu liiteli esteen yli hienosti ja jättäen hyvän ilmavaran kavioden ja esteen väliin. Lopuksi siirryin trakehnerhaudalle, ja Berry näytti mielestäni epäröivältä, ja Kendran mukaan tamman jokainen lihasjännityis hiukan, joten pyysin ratsukkoa tulemaan ensin käynnissä esteeseen tutustumaan. Berry tuli estettä lähemmäs, ja se haisteli kaiken tarkkaan, seuraavaksi ratsukko ravasi esteen ohi pari kertaa, ja nyt Berry ei enää siitä välittänyt oikeastaan yhtään. Kendra suostui kokeilemaan että tulisiko Berry esteen yli vai ei, joten niinpä hän siirti tamman laukalle, ja käski sitä reippaasti eteenpäin esteelle. Pari hidastusta estettä ennen, mutta Kendran napakka käsky sai tamman kasaamaan itsensä, ja se hyppäsi esteen yli. Kendra näytti tyytyväiseltä ja taputti tammaa kaulalle sitä kehuen. Ehdotin että valmennus loppuisi tällä kertaa tähän, joten lopuksi jäähdyttely treenin jälkeen. Juttelimme Kendran kanssa hetken, ja kehotin häntä harjoittelemaan trakehnerhautaa silloin tällöin, jotta tamma varmasti tottuisi siihen, valmennus sujui kuitenkin kaikinpuolin loistavasti.

Maastoestevalmennus 26.1.2011, valmentajana Anni

Saavuttuani valmennuspaikalle, Kendra ja Berry olivat jo verkkaamassa, joten pääsimme nopeasti töihin. Ajatukseni oli nyt vain vähän viilailla erilaisten esteiden hyppäämistä, niille tuloa ja sitä rataa.

Aloitimme taloesteellä. Berry vaikutti energiseltä tapaukselta, mutta toisaalta Kendra näytti pärjäävän tammalle oikein hyvin. Ratsukko ylittikin taloesteen näyttävällä loikalla, eikä toinenkaan kerta tuottanut ongelmia, joten vaihdoimme tehtävää. Seuraavaksi oli tarkoitus harjoitella sekä ylös- että alashyppyä. "Hitaammin!" jouduin karjaisemaan useampaankin väliin, meinasi mennä välillä turhaksi kaahaukseksi. Ylöshypyt onnistuivat oikein mallikkaasti, Berry ponnisti vahvoja hyppyjä, joissa Kendra pysyi hienosti mukana. Alaspäinhypyissä ratsukko joutuikin hakemaan lisää malttia, ensimmäisellä yrityksellä Berry nimittäin tuli hyppypaikalle niin kovassa vauhdissa, ettei sitten uskaltanutkaan hypätä. Toinen kerta oli kuitenkin paljon hallitumpi, ja tamma hyppäsi varmasti.

Lopuksi otimme vielä vedessä olevan banketin hyppäämistä, sekä kuivalla olevan haudan, jossa oli kuitenkin vettä. Kendra otti topakkana Berryn kunnolla kuulolle jo alussa, joten ratsukko eteni veteen hallitusti. Berry meinasi vähän lähteä lapasesta banketille tultaessa, mutta kauniin hypyn jälkeen Kendra sai ponin taas hallintaan, ja pienoisen mäen jälkeen ratsukko hyppäsi haudan puhtaasti, epäröimättä lainkaan. Olin tyytyväinen, ja ohjeistin ratsukon loppuverkkoihin kehujen säestämänä.

Estevalmennus 4.1.2011, valmentajana Sofia

Käskin Bethyn ja Berryn alkuverrytellä omaan tahtiin aluksi, kun itse kasailin esteitä. Berryllä näytti olevan energiaa aika paljon, johtuukohan näistä talven pikkupakkasista. Rakensin pari kolme estettä 60-70cm korkeuteen, ja kerroin että tänään olisi tarkoitus harjoitella hyvien teiden ratsastamista ja ratsastan hyppu tekniikkaa. Kun olitte verrytelleet valmiiksi, käskin tulemaan pientä pystyä näin aluksi. Berryllä kun oli sitä energiaa, tuli se vähän liian vauhdikkaasti pari kertaa esteelle. Käskin ratsastamaan ison laukka voltin ja sen jälkeen suuntaamaan esteelle ja ottamaan pidätteitä. Rupesihan se sujumaan parin kerran jälkeen ja ponikin vähän rauhoittui.

Sitten käskin tulemaan kaksi estettä kerralla, ensimmäinen este tultiin oikeassa kierroksessa kokorataleikkaalla ja siitä yritettiin tehdä hyvä tie kääntymällä vasemmalle toiselle esteelle joka oli suoralla uralla. Sujui mielestäni ihan moitteetomasti, ja lisättiin "rataan" kolmaskin esten. Tiet olivat aluksi hieman lyhyitä, ja kerroin ettei nyt ratsasteta nopeaa aikaa, vaan yritetään saada niitä hyviä teitä ja katsetta esteille.

Lopuksi minulla ei ollut mitään huono sanottavaa ratsukosta, ja annoin loppuverkata rauhassa. Neuvoin välillä maneesin laidalta.

Kisakalenteri

KERJ

Vain sijoitukset (40 kpl) listattu.

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
09.06.12 Satulinna KERJ CCI/CIC2 2/40
20.05.12 Taikakuu KERJ CCI/CIC1 2/56 KERJ CUP
18.05.12 Fenton KERJ CCI/CIC1 2/40
13.05.12 Kosto KERJ CCI/CIC1 5/49
11.05.12 Kosto KERJ CCI/CIC1 2/49
10.05.12 Lumivuo KERJ CCI/CIC1 4/40
09.05.12 Lumivuo KERJ CCI/CIC1 3/40
07.05.12 Lumivuo KERJ CCI/CIC1 2/40
23.03.12 Heijastus KERJ CCI/CIC2 3/40
18.03.12 Taikakuu KERJ CCI/CIC2 3/27
13.03.12 Knoxdale KERJ CCI/CIC2 2/48
09.03.12 Kissankäpälänkylä KERJ CCI/CIC2 6/47
08.03.12 Bellamy KERJ CCI/CIC2 4/43
20.02.12 Lumivuo KERJ CCI/CIC1 1/32
19.12.11 Taikakuun Kartano KERJ CCI/CIC1 6/50
25.11.11 Hex Sporthorses KERJ CCI/CIC1 6/49
23.11.11 Hex Sporthorses KERJ CCI/CIC1 3/49
18.11.11 Koston Suomenhevoset KERJ CCI/CIC1 2/40
17.11.11 Koston Suomenhevoset KERJ CCI/CIC1 2/40
15.11.11 Corroy Ponies KERJ CCI/CIC1 2/40
13.11.11 Corroy Ponies KERJ CCI/CIC1 6/40
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
29.10.11 Västerby KERJ CCI/CIC1 4/49
28.10.11 Västerby KERJ CCI/CIC1 1/49
27.10.11 Västerby KERJ CCI/CIC1 2/49
24.10.11 Västerby KERJ CCI/CIC1 7/49
10.10.11 Kärmeniemi KERJ Helppo 6/40
12.09.11 Bairdon KERJ CCI/CIC1 3/15
11.09.11 Bairdon KERJ CCI/CIC1 1/15
10.09.11 Bairdon KERJ CCI/CIC1 2/15
27.07.11 RC Gringsted KERJ CCI/CIC1 2/30
21.05.11 Takametikkö KERJ CCI/CIC2 3/60
21.05.2011 Takametikkö KERJ CCI/CIC2 3/60
19.05.2011 Takametikkö KERJ CCI/CIC2 1/60
08.05.2011 Solo KERJ Helppo luokka 5/50
23.04.2011 Harharetki KERJ CCI/CIC2 1/38
21.04.2011 Fenton KERJ CCI/CIC1 2/30
21.04.2011 Harharetki KERJ CCI/CIC2 5/38
12.03.2011 Juksula KERJ CCI/CIC2 3/49
14.1.11 Katvusto KERJ CCI/CIC1 5/50
31.12.10 Greater Chelmsford KERJ CCI/CIC2 3/30

MEJ

Startteja yhteensä 21 kpl, sijoituksia 17 kpl

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
30.08.12 Bairdon MEJ 110 5/40
27.08.12 Bairdon MEJ 110 1/40
21.03.12 Minion MEJ 100 5/30
21.03.12 Minion MEJ 90 3/30
18.03.12 Minion MEJ 100 3/30
02.02.12 KK Bailador MEJ 90 6/39
01.02.12 KK Bailador MEJ 80 4/39
31.01.12 KK Bailador MEJ 80 3/39
30.01.12 KK Bailador MEJ 80 4/39
28.01.12 KK Bailador MEJ 80 5/39
15.12.11 KK Bailador MEJ 80-90 3/51 MEJ CUP
14.11.11 Bairdon MEJ 100cm 8/75
15.11.11 KK Bailador MEJ cup 100-110cm 1/19
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
24.04.11 Rockabilly Ranchi MEJ 90 6/26
21.04.11 Inverness MEJ 90 17/21
15.04.11 KK Bailador MEJ 80-90 23/43 MEJ Cup
02.04.11 Wonderland Exmoors MEJ 80 23/37
02.04.11 Wonderland Exmoors MEJ 80 5/32
01.04.11 Wonderland Exmoors MEJ 80 19/32
01.04.11 Wonderland Exmoors MEJ 80 15/37
6.2.11 KK Bailador MEJ 90 2/50
5.2.11 KK Bailador MEJ 90 7/50
28.1.11 KK Bailador MEJ 90 2/50

KRJ

Vain sijoitukset (15 kpl) listattu.

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
19.11.12 Cabin 21 KRJ HeA 1/40
18.11.12 Cabin 21 KRJ HeA 6/40
18.11.12 Sinnesro KRJ HeA 2/30
17.11.12 Sinnesro KRJ HeA 3/30
12.11.12 Kaylee Stables KRJ HeA 2/30
05.10.12 Riot Ponies KRJ HeA 1/40
25.11.12 B Ponies KRJ HeA 2/30
24.11.12 B Ponies KRJ HeA 1/30
11.11.12 Lai'e Welsh KRJ HeA 6/50
01.10.12 Bairdon ERJ 110 1/40
29.09.12 Bridgeroad ERJ 100 2/50
29.09.12 Bairdon ERJ 110 2/40
12.06.12 Bairdon KRJ HeA 2/60
17.03.11 Crash Ponies KRJ VaB 5/60
14.03.2011 Cheval Delamer KRJ HeA 4/60

ERJ

Vain sijoitukset (17 kpl) listattu.

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
14.11.12 Lai'e Welsh ERJ 110 3/50
13.11.12 CAR ERJ 110 1/40
12.11.12 Lai'e Welsh ERJ 110 6/50
11.11.12 CAR ERJ 110 3/40
03.11.12 Lai'e Welsh ERJ 110 4/50
02.11.12 Lai'e Welsh ERJ 110 1/50
01.11.12 Lai'e Welsh ERJ 110 5/50
28.09.12 Koston Suomenhevoset ERJ 100 6/60
07.08.12 Bairdon ERJ 110 5/60
03.08.12 Bairdon ERJ 110 2/60
24.08.12 KK Energia ERJ 110 3/80
22.08.12 KK Energia ERJ 110 5/80
09.08.12 Rhonwen ERJ 100 2/40
07.08.12 Rhonwen ERJ 100 1/40
07.08.12 Rhonwen ERJ 100 6/40
06.05.12 Kärmeniemi ERJ 100 3/40
12.03.12 Hurmeen KK ERJ 100 3/40

Villit

Vain sijoitukset (5 kpl) listattu.

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
01.03.2011 TEAM K&T villit heA 5/222
08.03.2011 TEAM K&T villit vaB 6/186
12.03.2011 TEAM K&T villit heA 3/216
12.03.2011 TEAM K&T villit vaB 2/186
18.03.2011 TEAM K&T villit heA 6/216
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet