etusivu esittely ponit kasvatus
Connemarat Ratsuponit Newforestinponit Muut ponit

R.I.P. 19.4.2010-20.11.2012

Endless Wave

Virtuaalihevonen

Perustiedot

NimiEndless Wave Rek.nroVH11-035-0023
Syntymäpäivä19.4.2010 Ikä21 vuotta
RotuConnemara SukupuoliOri
Säkäkorkeus143 cm VäriRautiaankimo
Koulutustasoko Va B re 120 PainotusYleispainotteinen
Omistajaweem VRL-02470 / B Ponies KasvattajaTyson Lee, GB evm
Meriitit

Ikääntyminen

3-vuotias 1.9.2010

Luonne

Wave on ponimainen villikko, joka on nuorukaisen innolla ihastuttanut jokaisen sen nähneen ihmisen. Wavella riittää luonnetta ja sen käsittelyyn vaaditaan taitoja, mutta uskomaton lepsukka kuoriutuu alta hyvinkin helposti.

Näin kuvaili välittäjä Wavea myyntipuheessaan. Tietysti vähän liioittelun makua silloin aistin, mutta eipä tuo kovin pahasti valehdellutkaan. Wave tosiaankin on ihastuttava persoona, vaikkei sen kanssa aina ihan helppoa olekaan töitä tehdä.

Hoitaessa Wave on hyvin seurallinen ja mukava hoidettava, siitäkin huolimatta, että jokapäiväsetkään toimenpiteet, kuten kavioiden puhdistaminen tai hännän selvittäminen, eivät Waven mielestä ole ollenkaan mukavia. Jämäkällä hoitajalla, joka pistää pullikoivan orin kuriin pienellä läimäytyksellä lavalle, se antaa tehdä kaiken, mutta korvat luimussa ja häntä viuhtoen. Potkuja tai puremisia Wave ei harrasta, mutta uhkailee molemmilla. Vesikarsinassa sidotun orin suihkuttaminen käy leikiten, kunhan muistaa pysyä takakavioiden etupuolella tai tarpeeksi kaukana. Puolen tunnin tappelun jälkeen Wave yleensä luovuttaa, ja lopputoimet sujuvat miellyttävän rauhallisesti. Ja mitään Wave ei rakasta enempää kuin rapsutteluja ja pusuja turvalle!

Ratsastaessa monitoimiponimme on vaikeuksista huolimatta suhteellisen taitava. Ainakin kyvykäs se on. Wavelta taipuu koulu vaativan B:n tasoisesti, eli avot, sulut, kokoamiset ja laukanvaihdot herra osaa mallikkaasti. Ratsastaessa Wave on edelleen oma itsensä ja saattaa joskus pullikoida vastaan, mutta useimmiten kannukset tai raippa saavat sen pian muistamaan, että mites sitä oikein päin kuljettiinkaan. Wave toimii selästä käsin sekä pienempien, että isompien ihmisten ratsuna, mutta jonkin verran sinnikkyyttä ja jämäkkyyttä ratsastajalta tosiaan vaaditaan. Esteillä Wave ylittää 120 cm:n radat, kunhan ratsastajalla riittää uskallus kannustaa ori riittävän suureen laukkaan. Laukka nimittäin on ainut askellaji, jossa Wavella on jonkin verran ongelmia - se helposti alkaa liikaa jäpittämään paikallaan, ja laukan lennokkuuden kanssa saa tosisaan tehdä töitä.


The real pony in these photos is Erin of Hazelfield - © Hazelfield Stud

Sukutaulu

i Ending Story evm
c, 144cm
ii Everyone's Choice evm
c, 140cm
ie Your Story evm
c, 142cm
e Wendettia evm
c, 139cm
ei Man I Know evm
c, 146cm
ee While I Wait evm
c, 135cm

Sukuselvitys

i. Ending Story on 144cm korkea ex-esteori. Ending Story pärjäsi ansiokkaasti nuorten ponien luokissa ja kahmikin varmaan joka kisoista vähintään yhden ruusukkeen mukaan. Mutta ikävän onnettomuuden jälkeen poni pistettiin hyppykieltoon ja lupaava esteura tyssäsi siihen. Pitkän kuntouksen jälkeen ori pääsi koulukilpailuihin ja pian se ilmoitettiin seuraaviin ja seuraaviin. Pikku hiljaa jalka alkoi taas vaivaamaan, joten orin kilpailut päättyivät siihen, tällä kertaa lopullisesti. Ending Story myytiin pois isolta kilpatallilta ja se siirtyi pienempään siittolaan. Ending Storysta tuli tällöin täyspäiväinen jalostusori. Ulkopuoliset ponitammat ovat aktiivisesti käynyt vierailemassa Ending Storyn luona ja suurimmasta osasta orin jälkeläisistä on kasvanut selväpäisiä, hyvä rakenteisia esteponeja, jotka ovat menestynyt radoilla jo nuorena - isänsä tapaan.

ii. Everyone's Choice oli aikoinaan yksi suosituimmista isäehdokkaista connemara- tai ratsuponivarsasta haaveileville tammojen omistajille. Everyone's Choice menestyi rataesteillä kiitettävästi, mutta parhaiten se sopi haastavaan kenttäratsastukseen. Sitkeä ja kunnianhimoinen ori laukkasi maaliin aina parhaimmalla ajalla, hyvillä prosenteilla ja ilman virhepisteitä. Kevyehken rakenteensa takia oria käytettiin enemmän ratsuponijalostuksessa, vaikka jättikin jälkeensä upeita connemaravarsoja. Everyone's Choice oli väritykseltään puhtaan kimo ja säkäkorkeutta orilta löytyi 140cm. Kimo ori periytti eteenpäin kestävää, rohkeaa ja luotettavaa luonnettaan sekä komeaa raviaan. Everyone's Choice oli nimensä veroinen poni!

ie.Your Story oli kaunislinjainen ranskalainen connemaranponi. 142cm korkeaa ruunikkoa tammaa nähtiin enimmäkseen kouluratsastuskentillä, mutta joskus harvoin se piipahti myös kenttäkilpailuissa. Luonteeltaan Your Story oli tempperamenttinen ja tuittupäinen neiti, jolla oli selvästi tietyin väliajoin naisellisia "punaisia päiviä", jolloin kukaan ei olisi halunnut koskea siihen edes pitkällä kepillä. Laatu korvaa määrän, tässä tapauksessa laatu korvaa luonteen, sillä Your Story oli ratsastettavuudeltaan miltei täydellinen, jos uskaltaa sanoa. Sen sulavat ja huolettomat askeleet takasivat ratsastajalle muistelemisen arvoisen kokemuksen. Your Story ei osaa suomentaa no-vähän-sinne-päin-avuista mitään, vaan vastaa näihin sekaviin käskyihin heitämällä persaustaan. Vaativan B:n tasoinen kouluponi vaati ratsastajalta pehmeän käden ja selketä avut, silloin homma toimi. Kisaeläkkeelle siirtymisen jälkeen tamma sai neljä kaunista ja lujatahtoista varsaa, joilla on selvästi emänsä geenit verissä.

e. Wendettia on nuoren tytön harrastusponi, joka on elämänsä aikana kilpaillut vain parit seuraestekisat ja nekin huonolla menestyksellä, mutta näyttelykehää tamma on kiertänyt niidenkin edestä. Wendettia on 139cm korkea, kimo tamma. Wendettia on luonteeltaan kuulianen, sopivan säpäkkä ja ihmisrakas, ja se rakastaa omistajaansa yhtä paljon kuin omistaja tammaa. Kimolla on kepeät ja vaivattomat askeleet, joissa ratsastajan on hyvä istua. Wendettia on juuri koulutettu myös lännenratsastukseen ja on näyttänyt siinäkin nöyrän sekä oppivaisen luonteensa. Tamma loi ensimmäisen varsansa, eikä meinannut sen jälkeen tiinehtyä millään. Kaikkien onneksi Wendettialla on ollut nyt kolme tervettä varsaa, vaikka alku tuntui hankalalta. Varsat ovat perusluonteeltaan kuin äitinsä, mutta sopivalla isäorilla niistä on tullut niin sanottuja parkettien partsaveitsiä höystettynä miellyttävällä luonteella ja hyvällä ratsastettavuudella.

ei. Man I Know oli yleispainotteinen connemaraori. 146cm korkea ruunikko oikea monitoimiponi, sillä se viiletti omistajansa kanssa este-, koulu,- kenttä- sekä valjakkoajokilpailuissa. Poni pärjäsi jokaisessa lajissa tasaisen hyvin, mutta matka ylöspäin tyssäsi aina kansallisiin kilpailuihin. Ratsastaessa ori oli nöyrä ja kuuliainen, mutta käsiteltäessä se näytti nyrpeää naamaa ja kuvitteli olevansa pomo. Man I Know palkittiin yleislaatuarvostelussa toisella palkinnolla ja sai eritysmaininnan vahvasta orileimasta. Man I Knowta ei hyväksytty kantakirjaan, joten siitä ei tullut virallista siitosoria missään vaiheessa, mutta jätti se kuitenkin pari jälkeläistä ennen siirtymistä vihreämmille laitumille.

ee. While I Wait oli 135cm korkea puhdas connemaratamma, joka toimi brittiläisessä ratsastuskoulussa tuntiratsuna. Tuntiratsun hommien lisäksi ruunivoikko pikkutamma tutustutti nuoret poniratsastajat ensimmäisiin este- sekä kouluratsastuskilpailuihinsa. Helppo B/70cm tasoinen tuntiponi oli luonteeltaan säyseä ja pettämätön lasten- ja nuortenratsu. While I Wait toimi erittäin hyvin myös kärryjen edessä ja ratsastuskoulun omistaja eli tamman omistaja kävi sillä pari kertaa valjakkoajokilpailuissa ja poni menestyikin sillä saralla erinomaisesti. Mutta kilpaura jäi sikseen, sillä tamma astutettiin. While I Wait oli tiineyden loppuvaiheessa todella huonossa kunnossa, eikä eläinlääkärikään osannut sanoa mikä tammaa vaivasi. Hän vain kehotti varautumaan pahimpaan. Tamman varsominen oli pitkä ja tuskainen, mutta silti While I Wait onnistui synnyttämään terveen ja elämäniloisen tammavarsan. Vaikka tamma ja varsa olivat melkein vuorokauden ympäri valvovan silmän alla, niin vajaan viikon päästä varsan syntymästä While I Wait löydettiin tuupertuneena tarhaansa. Varsa saatiin onneksi pelastettua sijaisemällä.

© Riot

Jälkeläiset

17.08.2011 c-o. Breezy Meallan, om. Melina
18.6.2011 c-o. Breezy Endeavour, om. -Golffis. / Pientalli Hipsutus
29.05.2011 c-o. Camero FW om. Elde T., Unipuro
24.01.2011 c-t. Breezy Willow om. fruitie, Mallaidh Gård
17.01.2011 rp-o. Breezy Skyline om. Nonna / Piruparka
06.11.2010 c-o. Breezy Ending om. B Ponies
01.10.2010 c-t. Aidan Pimukka om. Cery, Aida Connemaras

Päiväkirja ja valmennukset

Estevalmennus 14.12.2011, valmentajana Sylvester

Yön aikana satanut lumi tamppautui nopeasti uraksi kentän reunoille aloittaessamme kevyessä pakkasessä ulkokentällä. Ori oli virkeällä tuulella ja selvästi nautti tästä kauniista pakkaspäivästä. Ohjia kerättäessä ori virkosi lisää ja selvästi odotti esteille pääsyä. Alkuverkoissa ori liikkui reippaasti ja odotti kuuliaisen ratsastajan ohjeita. Ratsukko teki alkuverkoissa ravissa paljon voltteja, pysähtymisiä, siirtymisiä ja sitten laukannostoja. Ori kuunteli hyvin, vaikka virtaa sillä oli. Esteenä tänään meillä on noin metrin korkuinen este ja toinen 80cm korkuinen este, jolta aloitamme. Aloitus esteelle tulossa oriilla oli virtaa mutta ponnu onnistui hyvin ja hyppy oli hyvä, vaikka ilmavaraa oli huimasti. Harjoitimme tuota estettä useampaan kertaan ennen metrin esteelle siirtymistä. Oriilla oli selvästi tekniikka hallussa ja ratsastaja osasi antaa siihen viime silauksen, jotta hypystä tuli erinomainen. Oriilla riitti hypyssä ponnua, innostusta ja eteenpäinpyrkivyyttä. Ratsastaja osasi vaatia oriilta juuri sopivan paljon ja uskon että nämä kaksi pääsevät vielä hyvinkin pitkälle, oli ilo valmentaa heitä!

Kouluvalmennus 20.9.2011, ratsastajana Bethy, valmentajana annsku

Tänään valmennuksessa tarkoitus keskittyä siirtymisiin ja kuuliaisuuteen. Verryttely sujui osaltanne erittäin hyvin. Teitte paljon siirtymisiä ja voltteja. Siirtymisiä tehdessäsi, muista kiinnittää huomiota valmisteluun. Muutama siirtyminen näytti tulevan ponille yllätyksenä. Tehtävän aloititte käynnissä, tekemällä pysähdyksiä jokaisen kirjaimen kohdalle. Ori ei olisi malttanut seistä paikallaan, mutta sait sen kuitenkin pysymään haluamasi ajan paikoillaan. Siirryttiin ravityöskentelyyn. Wave kulki kivasti kuolaimella ja näytti keskittyneeltä tehtävään. Pyysin tekemään temponmuutoksia ravin sisällä. Wave lyhensi ja pidensi ravia hienosti, mutta pidennyksien jälkeen sen takaisin saaminen näytti olevan hieman hankalaa. Pyysin tekemään paljon toistoja, jotta herra saataisiin toimimaan tehtävässä oikein. Loppujen lopuksi se tuli todella nätisti takaisin. Laukassa Wave oli levoton ja sähelsi paljon omiaan. Pyysin tekemään ennen siirtymisiä voltteja ja ympyröitä, jotta se rauhoittuisi ja keskittyisi jälleen tehtävään. Laukassa se kokosi askeltaan hienosti ja lisäyksetkin onnistuivat. Muutaman kerran ori heitti ilmaan muutaman pukin, luullessaan saavansa lähteä täysiä uraa pitkin laukkailemaan. Sait pidettyä herran kuitenkin hyvin käsissä. Ponille tuli hiki ja se näytti tunnin jälkeen todella tyytyväiseltä. Kiinnittäkää paljon huomiota pojan epämääräiseen häsellykseen, tehkää paljon kiemuroita ja voltteja, ettei se ehdi edes ajatella muuta kuin työntekoa.

Estevalmennus 13.12.2010, valmentajana Laura M.

Wave ja Jeff oli maneesissa jo kävelemässä kun itse vasta pyyhälsin sinne tukka putkella. Pahoittelin myöhästymistäni ja ohjeistin pojan verryttelemään innokasta oriaan samalla kun kokoaisin itse esteet kelvolliseksi.

Kerroin esteitä kasaillessani ettei tänään tavoiteltaisi orin rataestekorkeutta vaan hiottaisiin vain taktiikkaa ja tyyliä paremmaksi hieman pienemmillä esteillä. Verryttelyesteeksi kyhäsin maneesin toiselle laidalle punavalkoisen okserin, jota annoin luvan tulla omaa tahtia muutamia kertoja, ilman että Wave kuitenkaan väsyisi siinä liikaa.

Kun pari estettä oli kasassa käskin tulla muuria muutaman kerran rennossa laukassa ja kiinnittämään huomiota lähestymisiin. Wave tuntui innostuvan hyppäämisestä sen verran, että useat ponnistukset lähtivät liian kaukaa. Niitä alettiinkin työstämään paremmaksi, ensiksi ponnistuspuomin avulla, jonka sijoitin askeleen päähän ennen ponnistuspaikkaa.

Vähitellen Wave alkoi rauhoittua ja Jeff saada tuntumaa innokkaan orin suuhun. Hypyistä alkoi tulla tasapainoisia ja hillittyjä, joten aloin hiomaan myös Jeffin istuntaa. Huomautuksia saivat pojan kädet, nyt ne menevät liian ylös kohti korvia, vaikka pitäisi pysyä kaulan molemmin puolin noin puolessa välissä. Jos tuntuu, että vauhtia on, voi harjasta napata kiinni.

Muutamien hyppyjen jälkeen Wave ja Jeff alkoivat näyttää oikein hyvältä parilta, ori hyppäsi rauhassa ja hillitysti kun taas Jeff sai istuntansa korjailtua paremmaksi. Loppuverryttelyksi käskin tehdä venyttäviä harjoituksia ettei Wave menisi jumiin.

Estevalmennus 27.11.2010, valmentajana apiljavanilja

Waven talutti maneesiin ponityttö Bethy. Ratsukko näytti levolliselta, mutta valmiilta. Wave katseli maneesiin kokoamiani esteitä korvat höröllä ja aloitti alkukäynnit verkkaiseen tahtiin. Bethy piti ohjia löysällä, muttei antanut ihan kokonaan vapaata ohjaa orille. Ratsukko aloitti verryttelyt käyntien jälkeen kevyessä ravissa, suurella kaarella olevilla viidellä puomilla. Puomien väliin mahtui kaksi raviaskelta, ja alussa Wavella tulikin sen hahmottamisessa ongelmia. Se lähti välillä kiihdyttämään, joten sillä tuli joko lyhyitä askelia kaksi tai aivan liian pitkiä askelia yksi. Käskin Bethyn hetkeksi istua alas harjoitusraviin, korjata istuntaansa ja rauhoittaa ponin ravi. Kun Bethy teki tämän, Wave sai takajalat kunnolla mukaan ja mentiin uudestaan puomeille. Tämä auttoi huomattavasti, ja pari kertaa puomien jälkeen käskin parin nostaa laukan. Wave nosti oikean laukan, mutta se oli todella tahmeaa. Käskin Bethyn nousta kevyeeseen istuntaan ja kannustaa oria suurempaan laukkaan. Ratsukko viiletti ympäri kenttää reilussa laukassa pari kierrosta, ennenkuin aloimme työstää jumppiksella. Ensimmäinen jumppasarjan este oli 60 sentin pysty, toinen este oli 85 ja kolmas 100. Wave ja Bethy ylittivät jumppiksen hyvällä hyppytyylillä. Sarjan jälkeen Wave vain pudotti raviin ja Bethyn jalat hyppivät ulos jalustimista. Toinen kerta sujui mallikkaammin, vaikka toisella esteellä Wave hyppäsi hieman jänistyylillä. Esteiden jälkeen Bethyn istunta kuitenkin oli parempi, ja Wave jatkoi laukkaa. Lopputunnista ratsukko ylitti vielä 110 ja 120 senttiset esteet halkaisijalla puhtaasti. Loppuverryttelyiksi pitkää kevyttä ravia maneesissa.

Kouluvalmennus 23.11.2010, valmentajana apiljavanilja

Komea kimo poni ori ravasi maneesissa rauhallista ravia. Ratsastaja taivutteli ponia ympyröillä sekä kaarevilla urilla. Wave oli rauhallinen ja tasainen. Siirryimme tekemään pohkeenväistöjä ravissa. Wave hieman sähelsi ja söhelsi, kun ratsastajan paino ei ollut halutussa paikassa Lopulta väistöt sujuivat mallikkaasti ja aloimme tekmään isoa pääty-ympyrää, jossa otimme siirtymisiä. Käynti-ravi-pysähdys-laukka-käynti, Wave suoriutui hyvin hidastavissa siirtymisissä, mutta laukan ja ravin nostoissa ori oli todella tahmea. Ojensin ratsastajalla pitkän kouluraipan, jotta Wave saataisiin kuulolle ja toimimaan takapäällään paremmin. Ratsastaja napautti kerran Wavea raipalla laukannostossa, jolloin ori heräsi juuri halutulla tavalla. Onnistuneiden siirtymisien jälkeen teimme vielä laukassa muutamia vastalaukkoja. Vastalaukat näyttivät olevan orin bravuuri eikä se tarvinnut kuin selkeät ohjeet ratsastajalta niin se hoisi loput itse. Loppuverryttelyksi eteen-alas kevyessä ravissa ja pitkäs loppu käynnit metsätiellä viltit niskassa.

Kouluvalmennus 10.11.2010, valmentajana Caró

Menitte alkukäyntejä, mutta Wawe oli hyvin pirteällä päällä, joten menit vain löysällä ohjastuntumalla. Käskin sinun alkaa herättelemään ponia peruutuksilla, volteilla, pysähdyksillä ja puolipidätteillä. Wawe alkoi heti hakea muotoa ja alkaa tulla allesi. Käskin teidät raviin, ja Wawe siirtyi siinä silmänräpäyksessä. Teit samalla voltteja. Vaihdoimme suuntaa ja sama toiseen suuntaan. Vinhdoin Wawe oli kunnolla lämmennyt ja taputit sitä. Aloimme menemään pohkeenväistöä. Aloitimme käynnillä. Wawe meni nätisti, joten kokeilimme ravissa. Ravikin meni ihan hyvin, tosin kyllä vähän se sählähsi. Pohkeenväistön jälkeen nostitte laukan. Alussa se oli väärä laukka, ja yllätäen kun yritit hidastaa sitä raviin, se pamauttikin itse oikean laukan. Naurahdin, koska se näytti hassulta. Laukkasitte pari kertaa ja vaihdoitte suuntaa. Laukkasitte toiseenkin suuntaan. Sitten kokeilimme siirtymisiä hyvin lyhyillä väleillä. Askellajit eivät vaihtuneet aivan määrätyissä kohdissa, mutta lopulta se alkoi mennä hyvin. Poni oli jo aivan hikinen, jotenka lopetimme.

Kilpailukalenteri

ERJ

Kisakalenteriin on merkitty vain sijoitukset (22 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
18.09.12 Yeneva ERJ 120 4/40
06.08.12 Bairdon ERJ 120 5/60
04.08.12 Bairdon ERJ 120 4/60
04.05.12 Hurmuriherrat ERJ 120 2/50
02.05.12 VCY ERJ 120 1/14
31.03.12 Kilva JK ERJ 120 6/60
28.03.12 Kilva JK ERJ 120 2/60
24.03.12 Rotvalli ERJ 120 6/40
24.03.12 Rotvalli ERJ 120 5/40
23.03.12 Rotvalli ERJ 120 6/40
21.03.12 Pyrr WB ERJ 120 3/100
04.03.12 Immortelle Park ERJ 110 7/70
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
20.01.12 Bairon ERJ 120cm 3/40
11.11.11 Goldmoor ERJ 110cm 5/30
05.11.11 Wyonn ERJ 120cm 5/40
30.01.11 Wikhorn ERJ 120 2/30
29.01.11 Bairdon ERJ 110 4/60
27.01.11 Bairdon ERJ 100 6/60
28.12.10 Viehättävä ERJ 100 4/50
23.12.10 Welsh Pony Riders Club ERJ 100 1/50
16.12.10 Charmyard Stud ERJ 120 2/60
16.12.10 Charmyard Stud ERJ 110 3/60

KRJ

Kisakalenteriin on merkitty vain sijoitukset (23 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
20.11.12 Jade Dressage KRJ VaB 1/50
07.11.12 Metsälampi KRJ VaB 3/50
19.10.12 Riot Ponies KRJ VaB 2/30
16.10.12 Riot Ponies KRJ VaB 3/30
03.10.12 Mörkövaara KRJ VaB 6/50
24.08.12 KK Energia KRJ VaB 5/80
21.08.12 Brescon Showjumpers KRJ VaB 4/40
03.08.12 Kadotetut Suomenhevoset KRJ VaB 3/30
01.08.12 Kadotetut Suomenhevoset KRJ VaB 4/30
08.03.12 Bairdon KRJ VaB 1/60
07.03.12 Bairdon KRJ VaB 1/60
27.02.12 Championtalli KRJ VaB 7/50
14.02.12 SLC Ponies KRJ VaB 1/40
12.02.12 Bairdon KRJ VaB 1/40
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
01.02.12 Stecker KRJ VaB 5/50
31.01.12 Hiprakka KRJ HeA 3/50
24.01.12 Fiktio KRJ VaB 2/50
22.01.12 Fiktio KRJ VaB 1/50
26.04.11 Toivoton ERJ 100cm 10/100
25.04.11 Toivoton ERJ 100cm 7/97
23.03.11 Misteli KRJ VaB 2/50
21.03.11 Misteli KRJ VaB 5/50
20.03.11 Koston Suomenhevoset KRJ VaB 3/40

MEJ

Kilpailuja yhteensä 5 kpl, sijoituksia 0 kpl.

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
24.04.11 Rockabilly Ranchi MEJ 100 23/29
21.04.11 Inverness MEJ 90-110 7/15
21.04.11 Inverness MEJ 90-100 16/22
15.04.11 KK Bailador MEJ 100-110 10/34 MEJ Cup
15.04.11 KK Bailador MEJ 90-100 30/48 MEJ Cup

Villit

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
02.03.11 TEAM K&T villit vaB 4/183
04.03.11 TEAM K&T villit vaB 4/183
07.03.11 TEAM K&T villit heB 10/277
28.03.11 TEAM K&T villit heA 6/213

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet