etusivu esittely ponit kasvatus
Connemarat Ratsuponit Newforestinponit Muut ponit

R.I.P. 20.10.2010-25.11.2012

Dizzy Miss Lizzy DON

Virtuaalihevonen

Perustiedot

NimiDizzy Miss Lizzy DON Rek.nroVH06-024-8606
Syntymäpäivä20.10.2009 Ikä28 vuotta
RotuWelsh mountain SukupuoliTamma
Säkäkorkeus120 cm VäriKimo
Koulutustasoko He A re 90 PainotusYleispainotteinen
Omistajaweem VRL-02470 / B Ponies Kasvattajaweem VRL-02470 / Bairdon
Meriitit VWY-II VWY:n laatuarvostelutilaisuus 26.10.2011 (rakenne 5/10 + luonne 5/10 + suku 7/12 + kilpailumenestys 20/25 + lisäpisteet 5/5 = 42p.)

Ikääntyminen

4-vuotias 18.4.2010

Luonnekuvaus

Lizzy on perinyt emänsä kipakkuuden, mutta isänsä lempeys on kyllä pehmentänyt ponin luonnetta. Ei siis emästä polvi pahene, paranee vain. Lizzy kuitenkin aina tietää, mitä se tahtoo, ja varsinkin, mitä se ei tahdo, ja se aina kertoo kyllä mielipiteensä hyvin napakasti. Tamman kanssa tulee olla hyvin napakka ja määrätietoinen ja tietää paremmin kuin poni, mitä seuraavaksi tapahtuu. Muuten tämä neiti ottaa ohjat käsiinsä ja siitä ei, ihan aina ainakaan, seuraa hyvää.

Lizzy on hoidettaessa jonkin verran arvaamaton: yhtenä hetkenä se näyttää puolinukkuvan harjauksen aikana, seuraavana se on hampaat irvessä kun satuit kutittamaan sitä mahan alta. Hoitajan tarvitsee siis jatkuvasti olla varuillaan ja tietoinen ponin fiiliksistä. Tämän ponin kanssa puuhailu on kuitenkin palkitsevaa, sillä ei tamma ihmisiä vihaa, rakastaa vain. Sillä vain on kovin jyrkät mielipiteet, mistä sitä saa harjata ja milloin sinne ratsastuslenkille lähdetäänkään.

Ratsastettaessa Lizzy käyttäytyy huomattavan paljon paremmin kuin hoidettaessa. Useimmiten se puurtaa sen kummempia tunteita näyttämättä ja herättämättä ihan taitavasti, mutta innostuessaan jostain tehtävästä, esimerkiksi jumppasarjojen hyppäämisestä, se ei saisi millään tarpeekseen ja tuntuu koko ajan odottavan seuraavaa tehtävää. Lizzy on yleispainotteinen ja sillä treenataan koulu- ja esteratsastusta yhtäläisesti. Kouluratsastuksessa tammaa on vaikea saada innostumaan, mutta se suorittaa silti tasaisesti kaiken, mitä siltä pyydetään aina helpon A:n tasolle asti. Hyvänä päivänä Lizzy on hyvin eteenpäinpyrkivä ja sen askeleet kauniit, huonona pohkeenväistön pyynnöstä seuraa pukkilaukka. Esteratsastuksesta ponitamma innostuu vähän helpommin kuin koulusta, mutta esteille ohjaaminen ei ole tämän ponin kanssa ihan kaikkein helpointa. Lizzy tuntuu usein huvittelevan yrittämällä kiertää mahdollisimman monta estettä tunnin aikana ja mikä parasta, tiputtaa ratsastaja selästä mahdollisimman monta kertaa. Jos tamman kyydissä pysyy ja sen saa ohjattua esteille, Lizzy kyllä hyppää eikä kiellä.


Klikkaamalla isommiksi - © Kuvaaja ei halua nimeään esille

Sukutaulu

i Greenwich's Glyndwr
wA, 119cm
KTK-III, VWY-II
ii Aeron Vienna
wA, 118cm
VWY-II, YLA2
iii VIR MVA Ch Adhemar v. 78
KRJ III
wA, 120cm
iie VIR MVA Ch Adarn Delyth
KTK II, KRJ II, YLA2, VWY-III
wA, 122cm
ie Duciaid Delwyn
VWY-III, VWY-AB, YLA2
wA, 119cm
iei Gwyddawg Daniel
wA, 119cm
iee VIR MVA Ch Rhosyn Melysfwyd
KTK-II
wA, 118cm
e Gwen Ithel
wA, 120cm
VWY-III, YLA2
ei Bye Nimbler
wA, 119cm
eii Nimrod
VH03-024-3194
wA, 118cm
eie Whitelake Minilla
VH03-024-1940
wA, 118cm
ee Hayleen BRAY
wA, 120cm
VWY-III, YLA2
eei Delwyn 7'D
wA, 122cm
YLA2, ERJ IV, VWY-III
eee Halyna ADHD
wA, 120cm
YLA2, ERJ III, KTK-III, VWY-III

Jälkeläiset

28.04.2010 rp-t. Dainty Serene om. Ronya VRL-06725, Dainty
21.12.2011 wm-t. Breezy Dayna om. B Ponies

Päiväkirja ja valmennukset

Maastossa 12.8.2011, ratsastajana weem

Part bred Evelia lähti mukaamme ratsastajaan ponityttö Blanche, kun suuntasin Lizzyn kanssa rentouttavalla perjantaikävelylle maastoon. Lenkkiin kuului lähinnä rauhallista kävelyä ja ajoittaista ravia metsässä ja pellon viertä. Evelia oli vähän hermostunut alkusyksyn tuulesta, mutta Lizzyä se lähinni ärsytti ja tamma reagoi siihen heilauttelemalla häntäänsä. Reissu sujui hyvin ja oli ihanaa palata tallille rentoutuneena ja virkistyneenä, tammatkin olivat selvästi nauttineet rauhallisesta kävelylenkistä.

Kouluratsastelua 22.6.2011, ratsastajana Thomas

Meninkin sanomaan, etten koskaan ratsasta tammoja. Heti Wendy laittoi minut Lizzyn kanssa, eikä tästä tallista tammamaisempaa otusta löydä. Noh, tein kuitenkin parhaani saadakseni tähän mammaan vähän liikettä. Wendyn valvovan silmän alla suoritettiin erilaisia taivutuskuvioita ja ravipuomeja, joilla pistin Lizzyn ihan tosissaan nostelemaan takajalkojaan. Loppuverryttelyssä olin itseeni ja poniinkin tyytyväinen, kun molemmat olimme saaneet hien päälle ja Lizzy hörähtelikin kivasti. Toivottavasti Wendy ei nyt saa päähänsä laittaa minua tälle ponimammalle useastikin...

Koulutreeniä 2.4.2011, ratsastajana Blanche

Wendy antoi minulle tänään tehtäväksi liikuttaa Lizzy omatoimisesti kentällä. Kenttä oli talven jäljiltä vähän surkeassa kunnossa, mutta tein parhaani vältelläkseni ilkeitä kuralammikoita. Tein tamman kanssa tänään ihan perusjuttuja: siirtymisiä, taivuttelua ja vähän pohkeenväistöä. Tallissa Lizzy oli omaan tapaansa vähän kipakka, mutta päästyäni selkään se suoritti tehtävät ihan hyvin. Vähän paremmin olisin ehkä voinut ratsastaa sitä eteen, mutta kentän haastavuuden takia en sitä tehnyt.

Estevalmennus 27.2.2011, valmentajana Maru

Tämä ratsukko sai hymyn kareilemaan huulilleni. Pieni ja pyöreä Lizzy-niminen tamma ja terhakan näköinen pienikokoinen ratsastaja Blanche. Tarkoituksena oli tehdä kevyitä puomiharjoitteluja. Ratsukon kävellessä uraa pitkin veinkin kentälle muutamia puomeja. Pitkälle sivulle ravipuomit ja pääty-ympyrälle kavaletti. Alkukäyntien jälkeen siirryttiin kevyeeseen raviin ja tehtiin tuttuja ja turvallisia pääty-ympyröitä ja voltteja. Pirtsakka pieni poni kuunteli auliisti Blanchen antamia apuja ja ei tarvinnut vertymiseen kummemmin aikaa, vaan haki lähestulkoon heti eteen alas ja kulki rennosti ja joustavasti. Ympyröillä pyysin Blanchea keskittymään siihen ettei taivuttanut liikaa, ylitaivuttamisen ohella poni meni lähes kokonaan vinoksi ja kääntyi asetuksen mukaan koko kaulastaan. Neuvoin ratsastajaa pitämään hyvän ulko-ohjan tuen sekä ratsastamaan enemmän pohkeella. Kun ravissa oli verrytelty siirryttiin oikeaan harjoituslaukkaan, laukan aikana pyysin taas Blanchelta tarkkaavaisuutta ettei taivuttaisi tammaa liikaa. Lizzy taas kuunteli selkeästi kuuliaisena Blanchen apuja ja meni tasaista, keinuvaa laukkaa eteenpäin. Suunta vaihdettiin laukassa tehden koko rata leikkaa ja vaihtaen ravin kautta oikean laukan vasempaan. Vasemmankin laukan aikana pyysin Blanchea kiinnittämään huomiota taivuttamiseen ja laukan tempoon. Vasemmassa suunnassa Lizzy tuntui enemmän innostuvan ja laukka pyöri astetta nopeammin. Tämän jälkeen aloitettiin puomityöskentely. Ensimmäiseksi tultiin pelkkiä ravipuomeja niin, että näin miten ratsukon yhteistyö sujuisi. Poni nosti hyvin jalkojaan puomeilla ja ei kolauttanut kertaakaan. Pääty-ympyrällä odottava kavaletti ylitettäisiin laukassa. Ensin tultiin siis ravipuomit kevyessä ravissa minkä jälkeen nostettiin laukka ja tehtiin kentän päädyssä iso pääty-ympyrä jonka aikana ylitettiin kavaletti. Lizzy kielsi ensimmäisen kerran kavaletilla ja pyysin Blanchea jatkamaan laukkaa pääty-ympyrällä. Blanche teki työtä käskettyä ja teki enemmän töitä ulkoavuilla jolloin tamma hyppäsikin kavaletin yli oikein hyvin, tosin hieman liioitellusti. Ravipuomitehtävää sekä kavalettia jatkettiin vielä jonkinaikaa ja kun ratsukolta alkoi tehtävä sujua varsin mallikkaasti, aloitettiin loppuveryttely. Lizzy kuunteli jälleen Blanchen apuja kuin enkeli ja kulki mallikkaasti eikä ylitaivuttamisesta ollut enää tietoakaan. Kun olimme tyytyväisiä, annettiin Lizzylle pitkä ohja ja annettiin sen kävellä loppukäynnit.

Kouluvalmennus 11.12.2010, valmentajana Raiza

Kentällä Weem nousi jo pienen Lizzyn selkään, kun saavuin valmentamaan heitä. He kävelivät alkukäynnit rauhassa, ja sitten teimme ensin helppoja, tuttuja kuvioita. Pohkeenväistö sujui nätisti, vaikka Lizzy vaikutti aluksi hiukan laiskahkolta, mutta alkoi innostua sitten niin, että pienet pukitkin tulivat. Lisätyssä käynnissä Lizzy meinasi vähän lintsailla, mutta lopulta neitikin pidensi askelia oikein nätisti ja jatkoimme lisätyssä ravissa. Lizzyn ravi sujui melkein paremmin kuin käynti! Ihailin työskentelyä. Weem teki pieniä pidätteitä innokkaalle neidille, joka alkoi sitten rauhoittua. Kokeilimme tehdä pari laukanvaihtoa käynnin kautta. Lizzy meinasi taas vähän lintsailla, mutta alkoi sitten mennä ihan nätisti. Laukat vaihtuivat hyvin ja pieni tauko oli ansaittu. Sen jälkeen jatkoimme vielä sulku-ja avotaivutuksilla. Lizzy ei kuitenkaan enää meinannut millään jatkaa kouluvääntöä, vaan laiskotteli. Annoin ratsastajalle raipan ja johan tuli poniin vauhtia! Taivutukset sujuivat hyvin. Päätimme valmennuksen vielä pohkeenväistöpätkillä. Lizzy sai isot taputukset!

Kouluvalmennus 17.11.2010, valmentajana Annu, Metsäkulma

Tamma oli sopivasti lämmitelty joten harjoitukset aloitettiin saman tien. Pohkeenväistöt menivät molempiin suuntiin iha hyvin. Silloin tällöin se spurtaasi laukkaan ja heitti pari pukkia mukaan, mutta weem sai tamman aina nopeasti haltuunsa. Ehkä juuri tästä syystä pohkeenväistöjä tultiinkin kauan. Oikea kierros oli vähän parempi, mutta vasemmassa näytti kuin tamma ei tajuaisi tehtävää alkuunkaan. Se ryntäsi suoraan eteen päästen tehtävästä karkuu. "Kiinni taas!" Loppujen lopuksi kaikki ryhtyi sujumaan ja poni näytti toisen osan itsestään. Se taivutti siron kaulansa ja polki reippaasti alleen. Pohkeenväistökin sujui melko hyvin. Laukoissa Lizzy oli yhteistyö haluisempi ja se puursi tehtävän eteen ihan kunnolla. Harjoituksena oli ympyröitä ja pientä väistätystä ulospäin. Ympyrää pienennettiin ja suurennettiin tasaisin väliajoin. "Ajattele enemmän avoa ja siirrä se pienemmälle uralle. Etupää johtaa aavistuksen" Tamma näytti ulospäin hyvältä ja laukka pysyi tahdikkaana. Molempiin suuntiin tämä harjoitus sujui ja Lizzy lopetti protestoimisen. "Hyvä siirrä raviin ja keventele vielä hetki!"

Kouluvalmennus 10.10.2010, valmentajana Mellu

Saavuin maneesiin hieman myöhässä ja Weem oli jo ehtinyt kivuta ponin selkään. Moikkasin heitä ja istahdin tuolille. Kun alkukäynnit oli kävelty, vaihdettiin kevyeen raviin ja ratsastettiin pääty-ympyröitä. Lizzy oli hyvin kuulolla ja voltit sekä ympyrät sujuivat mallikkaasti, pientä vastustelua lukuun ottamatta. Lämmittelyn jälkeen vaihdoimme suuntaa kokorataleikalla. Ja aloitimme harjoitellun ihan tosissaan. Aluksi pohkeenväistöä, joka sujui erittäin mallikkaasti! Weemin ja Lizzyn yhteistyötä oli mukava katsella, vaikka poni säikähtikin jotain maneesin päädyssä, Weem sai sen rauhoittumaan nopeasti ja keskittymään taas olennaiseen. Onnistuneen pohkeenväistön jälkeen treenasimme avo – ja sulkutaivutusta, mutta Lizzy ei oikein tahtonut taipua näihin kiemuroihin. Parin viimeisen kerran aikana se kuitenkin suoritti sen niin nätisti että päätimme jättää sen hetkeksi.

Aloitimme laukkaamalla kahdeksikkoa, jonka keskellä vaihdoimme laukkaa, aluksi ainakin ravin kautta, sillä en ollut varma kuinka ponille oli laukanvaihtoja opetettu. Lizzy laukkasi reippaasti ja innokkaasti, eikä olisi halunnut hidastaa joten välistä menimmekin ympyrää hyvän matkaa vastalaukassa. Parit komeat pukitkin lensi, mutta ratsastaja pysyi hyvin kyydissä! Kokonaisuudessaan tunti oli onnistunut, ja ratsukon yhteistyö oli mukavaa katsottavaa.

Maastossa 5.9.2010, ratsastajana weem

Otettiin tänään Lizzy, sen emä Iita ja vielä connemaratamma Gerry ja lähdettiin tyttöjen kanssa maastolenkille syksyiseen peltomaisemaan. Ratsastajina tällä kertaa minä ja kaksi ponityttöä. Gerry johti joukkoa, Lizzyn kanssa pidimme perää. Sää oli alkuun hieno, mutta loppua kohden pilvet paksuuntuivat ja juuri tullessamme takaisin tallin pihaan taivas repesi syyssateeseen. Kipitimme Lizzyn kanssa äkkiä talliin, missä tallitytöt saivat hoitaa ponin yökuntoon.

Estevalmennus, puomiharjoittelua 22.5.2010, valmentajana Pörröpompula

Päätin pitää Weemille ja Welshtammalle kaksi valmennusta putkeen, ensin vähän kevyemmän ja sitten vähän raskaamman. Taivaalta tuli vettä, joten oli pakko siirtyä sisätiloihin valmentautumaan. Pyysin Weemiä tulemaan aikaisemmin aamusta, jotta kerkeäisimme tehdä mahdollisimman paljon. Weem nousi maneesissa selkään ja lähti kävelemään Lizzyllä uraa pitkin. Ehdotin Weemille että pitäisin kaksi valmennusta yhteen, ensin kevyemmän ja sitten raskaamman. Weemille se sopi hyvin.

Pyysin Weemiä ottamaan ohjaa ja nostamaan ravin Lizzy vinkuroi hieman, mutta nosti ravin. Tamma kaarsi kaulaansa ja käytti hyvin koko vartaloaan, kokonaisuus oli nätti mutta askel haparoi hieman. Pyysin Weemiä tekemään kiemurauria ja voltteja mahdollisimman paljon, jotta tamma saataisiin virkummaksi. Weem toimi ja käänsi Lizzyä kiemurauralla. Tamma alkoi ravaamaan huomattavasti avoimmin ja askel piteni ja lyheni aina apujen mukaan. Lizzy keskitty tekemiseensä ja näky alkoi olla hyvä.

Laitoin maahan aluksi pelkkiä puomeja, ja pyysin Weemiä suorittamaan niitä ravissa. Lizzy katseli maahan ja aina kun se astui yli jalka koreni ilmaan ainakin 20cm:iä enemmän kuin yleensä. Lizzy ravasi puomit nätisti ja keskittyi jatkuvasti siihen mitä teki. Pyysin Weemiä siirtymään käynnille ja nostamaan laukan käynnistä. Weem toimi ja antoi Lizzylle ensin puolipidätteen ja sen jälkeen laukka-avut. Tamma nosti laukan, mutta jälleen kerran hieman vikuroiden, pyysin Weemiä taas ottamaan käynnille ja tekemään saman uudestaan. Tällä kertaa Lizzy ei vikuroinut niin paljoa, mutta kuitenkin hieman. Nostin puomit 10cm:iä maasta ja pyysin että Weem laukkaisi ne yli, jos Lizzy hyppäisi, niin antaisi hypätä. Weem laukkasi puomeja kohti ja Lizzy katseli niitä yhä tarkkaavaisesti, kuin olettaen että ne voisivat yhtäkkiä nousta 50cm:iä ylöspäin. Lizzy kuitenkin laukkasi esteet rauhassa yli ja yritti ensimmäisellä kerralla hypätä hieman, mutta hoksasi sitten että se oli turhaa kun yli pystyi laukkaamaankin.

Siirsin puomit kiemurauran varrelle ja nostin jälleen 10cm:iä, korkeutta ei siis vieläkään ollut 20cm:iä enempää. Pyysin Weemiä tulemaan kiemurauran ensin ravissa ja myöhemmässä vaiheessa laukassa. Tamma kaarsi nätissä ravissa koko kiemurauran ja raviaskel parani puomiharjoittelulla huomattavasti. Pyysin Weemiä ottamaan alas käynnille ja nostamaan laukan taas sen suoraan käynnistä. Lizzy ei vikuroinut tällä kertaa yhtään ja koko valmennuksen ajan se oli ollut yhteistyöhaluinen. Lizzy laukkasi pyöreässä laukassa ja tällä kertaa tamma hyppäsi esteet. Hypyt olivat nättejä vaikka esteet olivatkin matalia. Tähän mennessä valmennukseen oli käytetty jo tunti. Pyysin Weemiä ottamaan käynnille ja jäähdyttelemään hetken, sillä kohta aloitettaisiin kahden tunnin valmennuksen viimeinen tunti ja tällä kertaa reippaammin ja kunnon estekorkeuksilla.

Estevalmennus 22.5.2010, valmentajana Pörröpompula

Jatkoimme siis Weemin ja Lizzyn kanssa toisella tunnilla suoraan, tarkoituksena oli saada nyt jo hypättyä kunnon rataa. Alkulämmittely oli siis jo todellakin Lizzyn kanssa tehty ja vuorossa oli, esteiden todellinen hyppääminen. Puomeja tamma ei ollut kieltänyt vielä kertaakaan, johtuen ehkä siitä, että ne olivat niin matalia, eikä niissä ollut mitään kierrettävää. Nostin kiemurauran 20cm:in korkeudessa olevat puomit 50cm:iin ja pidensin niiden välejä ottamalla joitakin esteitä pois joukosta. Pyysin Weemiä ottamaan pitkän kävelyhetken jälkeen ohjaa tuntumalle ja nostamaan laukan ja tulevan kiemurauran. Jostain kumman syystä Lizzy laukkasi hyvin, kuunteli apuja reippaasti ja eteni hyvin. Kehotin Weemiä olemaan varuillaan, jos tamma kieltäisi tai kääntäisi u-käännöksen kautta ympäri ja häipyisi takavasemmalle, mutta ei Lizzy hyppäsi kiemurauran jokaisen esteen reippaasti ja loistavasti edeten. Sen hyppytekniikka ontui hieman, mutta olimme molemmat tyytyväisiä siihen että tamma edes hyppäsi esteet. Pyysin Weemiä taputtamaan tammaa reippaalla kädellä.

Nostin pari välissä olevaa estettä 70cm:iin ja pyysin samalla Weemiä tulemaan uudestaan. Lizzy laukkasi hyvässä tahdissa, keskittyi kaarteisiin ja hyppäsi kaikki kiemurauran esteet edelleen ilman ongelmia. Weem nauroi satulassa ja oli onnellinen kun tamma ei kieltänyt tai pässitellyt muutenkaan kertaakaan. Siirsin esteitä vähän erilaiseen muotoon ja käskin Weemin kävelyttää tammaa. Lizzy käveli reippaasti ja katseli korvat hörössä, sitä mitä seuraavaksi hypättäisiin. Pistin kentälle pari 70cm:in sarjaa ja muutamia yksittäisiä tiukkojen mutkien takana häämöttävää estettä.

Pyysin Weemiä ottamaan taas laukalle ja tulemaan okserisarjalle. Weem nosti laukan ja pyörivä laukka alkoi siltä seisomalta. Tamma pyrki hyvin eteen ja katseli estettä hyvin epävarmana, Weem kehotti sitä hieman ennen hyppäämään ja Lizzy hyppäsi, sarjan toinen este ei näyttänyt enää ollenkaan niin kamalalta, joten Lizzy teki nappisuorituksen. Pyysin Weemiä jatkamaan koko radan loppuun kun kerran alkuun päästiin. Ratsukko oli sulava näky kentällä, ja Lizzyllä taisi oikeasti olla harvinaisen hyvä päivä, tai sitten se ei jaksanut tapella ollenkaan vastaan, tai se oli niin väsynyt kahdesta tunnista putkeen, ettei se jaksanut vääntää vastaan. Weemi suoritti radan ja jatkoi sitten ravilla. Pyysin Weemiä ravaamaan jonkin aikaa ja sitten pikkuhiljaa ottamaan loppukäynneille, päätimme lopettaa hieman aikaisemmin, koska tämä loppuhuipennus oli ollut parempi kuin onnistunut.

Kilpailukalenteri

Welsh Ponies In The Show Ring

Merkitty vain kvaalisijoitukset (11 kpl)

II-taso myönnetty lokakuussa 2011.

00.00.00 Paikka Luokka Sijoitus
09.09.11 Riiviöt Show Riding Class I Ridden Champion I
07.09.11 Riiviöt Show Riding Class I Overall Supreme Champion
06.09.11 Riiviöt Show Riding Class I Ridden Champion I
23.05.11 Paraatiponit Riding Class I Reserve Ridden Champion I
21.05.11 Paraatiponit Riding Class I Reserve Ridden Champion I
18.11.10 Riiviöt Ridden Class I Ridden Champion I
27.10.10 Littlebury Ridden Class I Overall Ridden Champion
26.10.10 Littlebury Ridden Class I Reserve Ridden Champion I
08.10.10 Littlebury Ridden Class I Ridden Champion I

KRJ

Merkitty vain sijoitukset (15 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
30.07.11 Hengenvaara KRJ HeC 2/50
29.07.11 Hengenvaara KRJ HeC 5/50
16.04.11 Katvusto KRJ HeC 5/30
16.04.11 Katvusto KRJ HeC 3/30
05.04.11 Crash Ponies KRJ HeC 4/60
31.03.11 Crash Ponies KRJ HeC 3/60
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
24.03.11 Fiktio KRJ HeB 7/50 76.926%
22.03.11 Cecam Shetlands KRJ HeB 1/40
16.11.10 Raspberry KRJ HeA 5/60
16.11.10 Raspberry KRJ HeB 3/60
16.10.10 KK Bailador KRJ HeB 3/60
15.10.10 Evergrey KRJ HeC 26/284 KRJ Cup!
15.10.10 Evergrey KRJ HeB 1/410 KRJ Cup!
28.09.10 Bairdon KRJ HeC 6/40
20.10.10 Bairdon KRJ HeA 6/40

ERJ

Merkitty vain sijoitukset (16 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
18.10.11 Shyalia Farm ERJ 70-80 1/30
17.10.11 Shyalia Farm ERJ 70-80 2/30
11.09.11 Bairdon ERJ 80 2/30
11.09.11 Bairdon ERJ 70 5/30
30.07.11 Hengenvaara ERJ 80 4/40
28.07.11 Hengenvaara ERJ 80 3/40
25.07.11 Alegre ERJ 60-70 5/50
25.07.11 Alegre ERJ 60-70cm 5/50
12.07.11 Riesenrad ERJ 80cm 9/100
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
23.04.11 Virtuaalitalli Toivoton ERJ 60cm 1/74
26.12.10 Viehättävä ERJ 80 6/50
22.12.10 Welsh Pony Riders Club ERJ 70 3/48
22.12.10 Welsh Pony Riders Club ERJ 70 1/43
08.12.10 Mörkövaara ERJ 60 3/50
18.11.10 Kuhmo ERJ 90 3/40
18.10.10 Bairdon ERJ 70cm 2/40

MEJ

Kilpailuja yhteensä 11 kpl, sijoituksia 9 kpl.

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
24.04.11 Rockabilly Ranchi MEJ 80 25/25
15.04.11 KK Bailador MEJ 70-80 32/37 MEJ Cup
31.1.11 KK Bailador MEJ 80 1/45
30.1.11 KK Bailador MEJ 80 2/45
28.1.11 KK Bailador MEJ 80 3/45
21.1.11 KK Bailador MEJ 80 1/45
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
31.12.10 KK Bailador MEJ 80 2/12
05.12.10 Ikirouta MEJ 70-80 1/20
04.12.10 Ikirouta MEJ 70-80 3/20
27.10.10 Bairdon MEJ 80 4/74
26.10.10 Bairdon MEJ 80 3/72

Villit

Merkitty vain sijoitukset (4 kpl).

23.03.11 Team K&T koulu VaB 7/183
21.03.11 Team K&T koulu Heb 8/276
19.03.11 Team K&T koulu VaB 8/186
17.03.11 Team K&T koulu HeB 2/278

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet