etusivu esittely ponit kasvatus
Connemarat Ratsuponit Newforestinponit Muut ponit

R.I.P. 25.10.2010-14.1.2014

Aneirin Via

Virtuaalihevonen

Perustiedot

NimiAneirin Via Rek.nroVH11-024-0044
Syntymäpäivä25.10.2010 Ikä83 vuotta
RotuWelsh mountain SukupuoliOri
Säkäkorkeus116cm VäriMustankimo
Koulutustasoko He A re 70 cm PainotusYleispainotteinen
Omistajaweem VRL-02470 / B Ponies KasvattajaVivaldio
Meriitit VWY-III VWY:n laatuarvostelutilaisuus 21.10.2012 (rakenne 5/10 + luonne 5,5/10 + suku 4/12 + kilpailumenestys 20/25 + lisäpisteet 5/5 = 39,5p.)

Ikääntyminen

3-vuotias 9.3.2011

Luonnekuvaus

Aneirin Via, lyhyesti ja ytimekkäästi häntä voi kutsua myös Nerryksi, on aika säpsäkkä ja kärsimätön tapaus. Se on aina menossa joka suuntaan, sinne tänne, eikä se aina ihan tiedä, miten päin olla. Nerry tykkää hellittelystä ja aikamoinen sylivauva hoidettaessa, mutta selkään noustessa ori steppailee ja on aikamoinen aikapommi. Nerry on vallaton vitipää, joka tietää oman arvonsa tallin komeimpana orina.

Nerryä saisi paijailla vaikka kuinka kauan, eikä ori silti saisi tarpeekseen huomiosta ja rapsutuksista. Kaikki hoitotoimenpiteet, harjaukset, pesut, kengitykset, Nerry sietää erittäin mallikkaasti. Tottakai se on kiinnostunut ohikulkijoista ja hoitajan taskujen kätköjen tonkimisesta, mutta koskaan Nerry ei luimi tai näyki hoitajaansa tai muuten osoita tylsistymisen merkkejä.

Kun Nerrylle on saanut varusteet päälle ja kulku suuntautuu kohti kenttä tai maneesia, sylivauva muuntautuu säpäkäksi steppariksi, jonka taluttaminen on hankalaa viuhtovan pään takia ja selkäännousu lähes mahdotonta ilman kuolaimissa roikkuvaa apuria. Nerry ei jostain syystä malttaisi lainkaan odottaa, että pääsisi jo viipottamaan ympäri kenttää, eikä se myöskään näytä tietävän, että sen malttamattomuus ja steppailut vain pidentävät odotettavaa aikaa. Kun selkään sitten on päässyt ja pääsee työstämään ponia, saa työstääkin aikalailla, jotta Nerryn saa myötäämään ja liikkumaan puhtaasti. Työstäminen on kuitenkin epäilemättä vaivansa väärti, hyvän lämmittelyn jälkeen Nerryn ratsastaminen on hyvin antoisaa ja varsinkin tutun ratsastajan kanssa ori yltää huikeisiin suorituksiin. Parhaimmillaan Nerry on liikkeissään energinen, lennokas ja leikkisä, mutta vähän säpsy ja arka oudoissa tilanteissa. Orilta sujuvat niin koulu- kuin esteratsastus, koulujutuista Nerry osaa perusjutut ja vähän lisää, hypätessä se on energinen ja vallaton ja se saattaa joskus yllättää pienellä pukilla tai kieltäytymisellä.


Klikkaamalla isommiksi - © marshmallow

Sukutaulu

i Greenwich's Ascar
Vir MVA Ch
wA, km, 118cm
estepainotteinen
ii Greenwich's Whirlwindy
VIR MVA Ch, KTK-II, VWY-II, YLA1
iii Edern WS
YLA2
iie Greenwich's Dandelion
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA2
ie Briallen FS
VWY-III, YLA2, esiKTK
iei Deiniol FS missä?
iee Tamira's Brianwen missä?
e Athene BRN
wA, 118cm, rt
ei Chennye's Jamey eii J'James
eie Yahoow of Yatmor
ee Moons Dancing Queen
VWY-III, KTK-III
eei Lily's Phoenix
Vir MVA Ch
eee Coraliette
YLA2, VVJ-III, KTK-II, VWY-II

Jälkeläiset

12.10.13 wA-t Mewian Abigail om. Meow VRL-10122

Päiväkirja ja valmennukset

1.7.2012 Kesämuistoja

Tänään lähdin Nerryn kanssa ilman satulaa maastoilemaan. Aurinko porotti kuumasti ja pyllyni hikosi Nerryn lämmöstä, vaikka minulla oli päälläni vain lyhyet shortsit. Koko matkan ajan Nerryllä oli pää korkealla ja korvat liikkeessä, mutta yllättävän rauhallisesti se kuitenkin askelsi, ei viipottanut. Reittimme kulki metsälammen ohi, missä annoin Nerryn vähän kävellä veteen ja juoda. Onneksi herra ei innostunut uimaan, sillä vesi oli hyytävän kylmää!

17.4.2012 Ollaan jo aikuisia

Nerry on tässä täyttänyt 12 vuotta, ja ehtinyt nyt sitten jo ihan tosissaan miehen ikään. Sopivia morsmaikkuja ei vain ole orille löytynyt, toivottavasti kuitenkin ainakin yksi sopiva löytyy ennen kuin Nerry on liian vanha hommaan. Orilla on jo mukavasti sijoituksia kasassa, mutta edelleen sen kanssa kierretään kisakehiä. Orin kanssa on tavoitteena VWY:n laatuarvostelu ja ehkä myöhemmin Yleislaatuarvostelu, jos jaksan kerätä sen kaikki startit bittien syövereistä.

Estevalmennus 4.3.2012, valmentajana Kitta

Blanche istuikin jo iloisella ilmeellä varustettuna pienen welshin selässä. Nerry oli myös yhtä iloinen kuin selässä istuva tyttö, ja tämä näkyi hyvin myös ratsastuksessa. Nerry liikkui hyvin ja kepeästi, eikä Blanche näyttänyt edes tekevän ponin selässä mitään!

Hyppyytin ratsukolla jumppasarjaa alkuun. Nerry oli innokas ja meinasi alkuun kompuroidakin liian vauhdin kanssa, mutta Blanche istui tukevasti orin selässä eikä ilmekään värähtänyt tytön kasvoilla kolinasta ja kompuroinnista huolimatta. Kun Nerry malttoi odottaa ja hypätä esteet rauhassa, oli tuloksena tasapainoisesti sujuva sarja.

Lopuksi ratsukko tuli vielä muutamia yksittäisiä esteitä rauhallisessa temmossa. Nerry oli hienosti kuulolla, eikä edes yrittänyt kaahottaa esteille tuulispäänä, kuten olin kuullut sen joskus tekevän. Hyvin sujuneen valkan jälkeen ratsukko teki itsenäiset loppuverkat minun kantaessa esteet takaisin varastoon.

Estevalmennus 2.3.2012, valmentajana annsku

Vuorossa oli estevalmennus. Odotellessani ratsukkoa rakensin 5 esteen radan, johon olin yhdistellyt paljon erikoisesteitä ja suhteutettuja linjoja. Maneesiin steppasi welsh orii, joka sai minut nauramaan. Autoin Nataliaa hyppäämään selkään roikkumalla steppaavan ponin suitsissa kiinni. Alkukäynnitkin olivat pikemminkin pikakävelyn luokkaa. Pyysin aloittamaan verryttelyn. Orilla oli puhtaat ja suorastaan upeat askeleet, se liisi ravissa eteenpäin, tosin aavistuksen liian kovaa. Pyysin tekemään paljon pidätteitä, jotta ori lopettaisi turhan juoksemisen. Laukassa ori kiikutti ratsastajaansa aivan totaalisesti ja ihmettelin, miksei ratsastaja tehnyt asialle mitään. Pyysin nostamaan uuden laukan ja kääntämään ponin vaikka niin pienelle voltille, ettei se voi sinkoilla ympäriinsä. Kun alkoi näyttämään paremmalta, pyysin tulemaan verryttelyesteelle. Ori teki upean hypyn, mutta jatkoi painattamista esteen jälkeen joten käskin kääntämään jälleen kerran voltille. Muutamien verkkahyppyjen jälkeen tilanne tuntui rauhoittuneen ja pyysin tulemaan radan. Haukoin henkeä radan aikana, ori meni niin kovaa vauhtia että hengestä otti. Radan jälkeen pyysin tulemaan uudestaan ja tekemään vaikka jokaisen esteen jälkeen voltin. Toinen kierros meni jo paremmin. En tiedä kummalla oli paha päivä ponilla vai ratsastajalla, mutta kerrassaan mielenkiintoinen valmennus!

Kouluvalmennus 15.4.2011, valmentajana Schein

Sarah ja Nerry lähtivät valmennukseen rennolla meiningillä ja ottivat alkuverryttelyksi helppoja pääty-ympyröitä ja suunnanhakuja. Sarah otti hevosta koko ajan paremmin alleen, vaikka ori viskoikin päätään ilmaistakseen vähäisen kiinnostuksensa mahdollisimman selvästi. Tyttö sai kuitenkin orin ojennukseen helposti ja kaksikko jatkoi vielä muutaman kierroksen kevyessä ravissa. Mietimme vähän aikaa, mistä lähteä hommiin, kunnes Sarah ehdotti ihan pientä hiomista perustekniikoihin ja asioihin. Valitsimme pääaiheeksi liikkeiden korkeuden. Otimme kierroksen lisättyä ravia. ”Tarkista että hevonen vastaa kuolaimeen oikealla tavalla, jotta saat siitä pehmeän kropaltaan. Näin sen on helpompi myös taipua” ohjasin, kunnes Sarahin kuolainote vaihtui aivan erilaiseksi ja Nerry pinkoi mielellään eteenpäin, kuitenkin täysin tytön hallinnassa. Kaksikko meni kierroksen nättiä ravia, kunnes Nerry jäykistyi niskasta ja nosti päänsä korkealle. Sarah otti orin ruotuun, mutta pää jäi liian ylös. Kävin antamassa Sarahin käteen oikean mitan ohjasta, jotta pää pysyisi tarpeeksi alhaalla ja niska rentona. Näin pidättäminen on paljon helpompaa ja sen avulla ratsastaja pystyy kokoamaan hevosta paremmin. ”Korkeat liikkeet eivät tule jos hevosta pidetään lujaa edestä ja pyydetään samalla eteenpäin.”

Vielä muutamaan kertaan kaksikko kiersi kentän ravissa, jonka jälkeen kärsimätön ori sai tahtonsa läpi ja vaihdettiin asiaa ratsastajan istuntaan. He menivät ensiksi käyntiä, jossa istunta oli hyvä, samoin harjoitusravissa, lisätyssä ja kootussa ravissa, mutta harjoituslaukassa istunta siirtyi liian taakse. Se rasittaisi eittämättä hevosen munuaisia, joten asia oli korjattava. ”Älä siirrä pohjetta apuja antaessa niin paljon, hevonen tottelee vähemmästäkin. Tämä aiheuttaa myös sen, että et liiku satulassa vaan pysyt satulan syvimmässä kohdassa. Kun asento satulassa ei tunnu mukavalta, tiedät jonkun olevan pielessä” Otettiin muutamaan kertaan vielä laukannosto ja jätettiin asia hautumaan. Loppuverryttelyihin kuului helppoja kiemurauria, voltteja, pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä. Onnistunut tunti oli hyvä lopettaa kun orikin alkoi taas hermostua.

Estevalmennus 7.4.2011, valmentajana Ninni

Katselin Nerryn ja Jocelynin menoa maneesin keskeltä. Olin antanut ohjeet itsenäiseen, noin 20 minuutin verkkaan. Aluksi Nerry oli ollut kankea ja säpsy, eikä selkään nousukaan ollut onnistunut ilman kiinni pitelijää. Nyt kuitenkin ponin liikkeet olivat rennommat ja se ravasi leppoisasti kaulakaarella koko kroppaa käyttäen.

Kävin pystyttämässä kentälle kaksi estettä, joiden välimatka oli viisi laukka-askelta. Jätin vielä puomit maan tasalle ja pyysin Jocelynia tulemaan ne rennossa ravissa. Se sujui hyvin ja seuraavaksi pystytin esteet noin 50cm korkeudelle. Nyt Jocelyn sai ohjeet nostaa laukan ja tulla esteet heti kun siltä tuntui.

Nerry lähestyi sarjaa hyvin mukavassa vauhdissa, mutta pari metriä ennen estettä se kiihdytti ja hyppäsi aivan liian läheltä. Noh. Madalsin esteitä 30cm korkuisiksi ja käskin Jocelynia tekemään pidätteitä joka askeleella. Nyt Nerry suoritti esteet hyvin ja rauhassa. Ponnistuspaikatkin osuivat kohdilleen.

Nostin esteet takaisin 50cm korkeudelle ja jatkoimme treeniä. Sait tulla esteet jälleen laukassa, yhä pidätyksiä tehden niin, että esteiden väliin piti mahtua viiden sijasta kuusi laukka-askelta. Nerry oli hyvin kuulolla avuillesi ja sait sen menemään hienosti oikeilla askelilla sarjan yli.

Estevalmennus 25.3.2011, valmentajana reia

Enpäs ollut pitkään aikaan joutunut roikkumaan ponin suitsissa, mutta ainahan jotain uutta säpinää pitää viikkoon tulla! Selkään nouseminen oli vaivalloista, vaikka olinkin pitämässä ponia kiinni mutta hetken kuluttua pikkuruinen Blanche löysi paikkansa orin selästä, eikä herra päässyt minnekään minun kätösistä ennen kuin selvä parannus (= lue oli paikoillaan viisi sekuntia) oli havaittavissa. Heti alusta asti oli huomattavassa että kolmevuotiaan menohalut olivat melkein liikaa pienelle fysiikalle, eikä jarruja oikein meinannut löytyä ollenkaan! Muutaman pysähdyksen jälkeen käskytin ratsukon raviin ja annoin ratsastajalle käskyn kevyeen istuntaan ja luvan antaa ponin hetken painella ravia niin lujaa kuin tämä halusi. Muutaman kierroksen jälkeen sitten pyysin lyhentämään askelta volttien ja ympyröiden kautta ja pian poni rupesikin liikkumaan oikein mallikkaasti ja rupesi jopa kuuntelemaan! Rentoudesta tosin ei ollut tietoakaan, joten päätimmekin pysytellä ravityöskentelyssä.

Vauhtia tasaamaan kokosin puolikkaalle ympyrälle puomien sarjan ja pyysin Blanche tuomaan orin niille ja ensimmäisillä ylityskerroilla kalahteli monen monta puomia. Pyysinkin Blanchen hidastamaan orin vauhtia ja ottamaan kunnon kevyen istunnan ennen seuraavaa kertaa ja näillä ohjeilla ori selvitti puomit, korvat sojottaen eteenpäin kun tämä keskittyi. Huomasi kuinka poika todellakin käytti päätänsä ja nosteli jalkojansa korkealla välttäen näin kaikki kolahdukset ja hienon suorituksen jälkeen tämä saikin Blanchelta oikein suuret rapsutukset ja kehut. Seuraavat kerrat menivätkin selvästi paremmin ja poni kiinnitti huomiota paljon enemmän jalkoihinsa. Lopetimme tehtävän hienoon, puhtaaseen suoritukseen, jonka jälkeen otimme muutamat rauhalliset laukannostot uralla ja annoin ratsukolle luvan mennä sitä laukkaa mitä ori halusi, antaen tälle tilaa käyttää selkäänsä ja rentoutua. Raviin siirryttäessä sama juttu, loppuverkassa kiinnitin huomiota juuri siihen että orilta saadaan paikat rennoiksi ja siinä jopa onnistuttiin!

Kouluvalmennus 22.3.2011, valmentajana Marika.

Pieni tyttö komensi tomerasti pientä ponia tullessani maneesiin. Kävelin heidän luo ja ongelmaksi ilmeni selkäännousu, joka tytön mukaan kyseisen ponin kanssa oli silloin tällöin ongelmallista. Autoin sitten tyttöä pitämällä ponista kiinni ja päästiin aloittamaan. Alkukäyntien ajan juttelin tytön kanssa Nerry-ponista kaikenlaista.

Pian kuitenkin kehoitin tyttöä ottamaan ohjastuntuman ja aloittamaan verryttelyn kevyessä ravissa tehden paljon isoja ympyröitä, sekä siirtymisiä. Poni hieman kiukutteli ja viskoi päätään ohjasotteita vastaan. Blanche kuitenkin ratsasti ponia todella päättäväisesti eteenpäin ja hetken kuluttua Nerry luovutti ja alkoi kuunnella ratsastajaansa. Pyysin ratsukkoa verryttelemään myös laukassa samalla tavoin kuin ravissakin ja pienen hengähdystauon jälkeen aloitimme työstämisen kunnolla.

Harjoituksen aiheena oli kokoaminen ja lisääminen. Laitoin kaksi tötteröä pitkälle sivulle, toisen alkuun ja toisen loppuun ja käskin Blanchea ratsastamaan ponin ensin normaalitempoisessa ravissa tötteröiden välisen matkan ja laskemaan askeleet. Tämän jälkeen pyysin tyttöä vähitellen kokoamaan ponin ravia niin, että askelten määrä väheni loppua kohden huomattavasti. Teimme saman harjoituksen myös ravia lisäten ja poni kulki hienosti, tehden näyttävännäköisiä lisäyksiä. Loppuverryttelyksi käskin ratsukkoa tekemään erilaisia ratsastusradan teitä niin, että poni sai oikein venyttää itseään.

Estevalmennus 1.2.2011, valmentajana genda

Tapasin syötävän suloisen ratsukon maneesissa, jossa he olivat verytelleet jo tovin. Tervehdin, rupattelimme jonkun aikaa ja sen jälkeen rupesin jo kasaamaan helppoa tehtävää: ristikko, jota ennen "tähtäys"-puomi, ristikon jälkeen askel, pysty, kaksi askelta ja pieni okseri. Aloitimme tehtävän kuitenkin hyppäämällä kahta ensimmäistä estettä ristikkoina ja ilman okseria. Poni kuumeni laukassa ja askeleet lyhenivät mitä lähemmäs estettä tultiin - esteiden väliin tuli kaksi erittäin lyhyttä askelta ja viimeisen esteen jälkeen ori purki paineensa kiihdyttämällä vauhtia ja pukkailemalla. Pyysin ratsastajaa ratsastamaan ponia varmemmin ja pidemmillä askelilla kohti ensimmäistä estettä, jotta väliin jäisi vain yksi askel eikä poni lähtisi toisen esteen jälkeen. Ratsukko paransi huimasti toisella toistolla, askeleet olivat kohdillaan ja poni pysyi hallinnassa sarjan jälkeenkin. Pyysin toistamaan tehtävän vielä pari kertaa ennen kuin korotin toisen esteen pystyksi ja lisäsin loppuun vielä okserin.

Ensimmäisellä kerralla orille tuli yllätyksenä kolmas este ja se otti yhden hätäisen lisäaskeleen, jonka takia okserin kakkospuomi tuli alas. Korjasin esteen ja muistutin taas varmemmasta ratsastamisesta. Ratsukko paransi taas, ei ylimääräisiä askeleita eikä pudotusta. Pyysin toistamaant tehtävän vielä pari kertaa ja sitten annoin parille hengähdystauon, jonka aikana nostin pystyä ja okseria. Ratsukko hyppäsi tehtävän vielä pari kertaa ja jokaisen onnistuneen suorituksen jälkeen nostin okseria hiukan. Lopuksi pari hyppäsi suhteellisen pitkää, 70 senttistä okseria eikä se edes näyttänyt vaikealta ponille. Tämä riitti tältä päivältä, ratsukko hölkkäsi hiet pois ja hyvästelimme. Hieno poni!

Kouluvalmennus 21.1.2011, valmentajana Elde T.

Nerry oli heti alusta asti innokas tekemään sitä, mitä pyydettiin. Lämmitellessään Nerrryä, ratsastaja kertoili hieman sen luonteesta. Tämän tunnin teemana olisi laukanvaiihto käynnin kautta. Ratsukko oli lämmitellyt erillaisin kiemuroin ja nostoin. Komensin ratsukon keskihalkaisjan puoleenväliin ja pyysin ratsastajaa nostamaan pysähdyksestä heti ravin. Nerry totteli hienosti, mutta kun pyysin ratsukkoa pysähtymään uudelleen, Nerry ei ollutkaan enää niin innokas pieni pälpättäjä. Se ei olisi ensiki millään pysähtynyt, ja kun ratsastaja sai sen pysähtymään, oli Nerrylle todella vastenmielistä nostaa uudelleen ravi. Tälle kierrokselle ei siis puhdasta suoritusta tullut. Ratsukko toisiti saman tehtävän muutamia kertoja, ja vasta aivan lopussa Nerry sai uudestaan langanpäästä kiinni. Tällöin pääsimme näkemään tämänkin ponin ravaavan korvat hörössä ja intoa puhkuen. Seuraavaksi siirryimme tämän tunnin asiaan. Olisi aika kerrata laukanvaihtoa käynnin kautta. Nerry osoitti taas kuinka mukava ratsu se osaa olla, ja teki kaiken mikä siltä pyydettiin ja vaaditiin. Lopuksi kehuin Nerryä oikein kunnolla!

Kilpailukalenteri

NJ

12.2.11 Rt Chili Welshvarsat aikuiskuvilla 8/11 JS
5.3.11 KK CK Orivarsat aikuiskuvilla LKV5 KUMA, JS

Welsh Ponies In The Show Ring

Merkitty vain sijoitukset (4 kpl).

00.00.00 Paikka Luokka Sijoitus
28.08.11 Paraatiponit Show Riding Class Ridden Champion I
09.09.11 Riiviöt Show Show Riding Class Reserve Ridden Champion I
25.08.11 Paraatiponit Show Riding Class Reserve Ridden Champion I
20.05.11 Paraatiponit Riding Class I Reserve Ridden Champion I

ERJ

Listassa vain sijoitukset (37 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
18.11.12 Mörkövaara ERJ 70 4/40
13.11.12 Taavila ERJ 70 7/50
12.11.12 Lai'e Welsh ERJ 70 1/50
10.11.12 Lai'e Welsh ERJ 70 4/50
31.10.12 Lai'e Welsh ERJ 70 5/50
19.10.12 Namer ERJ 70 3/10 suhteutettu arvonta
29.09.12 Koston Suomenhevoset ERJ 70 5/60
28.09.12 Thorn Inc ERJ 70 4/34
18.08.12 Lai'e Welsh ERJ 70 6/40
14.08.12 Lai'e Welsh ERJ 60 4/40
03.08.12 Lai'e Welsh ERJ 60 1/40
01.08.12 Lai'e Welsh ERJ 60 3/40
01.08.12 Hiprakka ERJ 70 3/40
19.07.12 Moondance ERJ 70 6/50
16.07.12 Moondance ERJ 70 3/50
08.06.12 KK Bailador ERJ 70 2/50
07.06.12 KK Bailador ERJ 70 2/50
21.06.12 Stemma ERJ 70 3/60
21.05.12 Jewel Ponies ERJ 70 6/70
31.03.12 Kilva JK ERJ 70 5/60
30.03.12 Kilva JK ERJ 70 2/60
29.03.12 Kilva JK ERJ 70 4/60
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
17.03.12 Rhonwen ERJ 70 6/40
07.03.12 Malkamäki ERJ 70 4/60
06.03.12 Silence ERJ 70 4/30
05.03.12 Silence ERJ 60 4/30
03.03.12 Hurmeen KK ERJ 60 5/50
03.03.12 Silence ERJ 70 4/30
20.02.12 Immortelle Park ERJ 70 6/60
13.02.12 Hiprakka ERJ 70 7/100
23.01.12 Bairon ERJ 70cm 6/40
21.01.12 Bairon ERJ 70cm 4/40
17.07.11 Cheval Delamer ERJ 70cm 5/50
26.12.10 Viehättävä ERJ 80 4/50
24.12.10 Welsh Pony Riders Club ERJ 70 3/48
21.12.10 Welsh Pony Riders Club ERJ 70 3/43
05.12.10 Mörkövaara ERJ 80 6/50

KRJ

Listassa vain sijoitukset (21 kpl).

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
22.11.12 B Ponies KRJ HeA 3/30
22.11.12 B Ponies KRJ HeA 1/30
18.06.12 Cheval Delamer KRJ HeA 4/40
16.06.12 Hipsutus KRJ HeA 5/50
16.06.12 Cheval Delamer KRJ HeA 6/40
13.06.12 Hipsutus KRJ HeA 5/50
07.03.12 Bairdon KRJ HeA 4/60
02.03.12 Järviluoto KRJ HeA 6/40
02.03.12 Fjell Fjords KRJ HeA 4/40
12.02.12 Bairdon KRJ HeA 2/100
10.02.12 Escanor KRJ KN Special 1/40
09.02.12 Escanor KRJ KN Special 2/40
08.01.12 Escanor KRJ KN Special 2/40
00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
28.07.11 Koivuvaara KRJ HeA 4/82
13.04.11 Cecam Shetlands KRJ heC 3/40
11.04.11 Cecam Shetlands KRJ HeC 2/40
05.04.11 Crash Ponies KRJ HeC 3/60
03.04.11 Crash Ponies KRJ HeC 6/60
02.04.11 Crash Ponies KRJ HeC 1/60
31.03.11 Crash Ponies KRJ HeC 7/60
19.03.11 Cecam Shetlands KRJ HeC 6/40

MEJ

00.00.00 Paikka Jaos Luokka Sijoitus
15.04.11 KK Bailador MEJ 70-80 1/37 MEJ Cup

Villit kilpailut

00.00.00 Paikka Laji Luokka Sijoitus
29.03.11 Team K&T koulu VaB 6/183
04.03.11 Team K&T koulu VaB 5/183

Tämä on virtuaalitalli. - This is a SIM game stable.
© B Ponies 2014
Muut tekijänoikeudet