i. Metronome M
  Ch, KTK-II, ERJ-I
  tummanpunaruunikko - fwb - 167cm
  ii. Acciaio Nin Ch, KTK-III, KRJ-II, YLA-III
  ruunikko - fwb - 169cm
  iii. Ansakaar Nin xx Ch, KTK-III
  punarautias - xx - 157cm
  iiii. Andromeda xx EVM
  xx
  iiie. Queen Almond Eyes xx EVM
  xx
  iie. Adamant Nin
  tummanruunikko - fwb - ?cm
  iiei. Mortreau EVM
  hann
  iiee. Ray's Daughter EVM
  fwb
  ie. B'Fiona VIR MVA Ch, KTK-III, KRJ-III, YLA-II
  ruunikko - fwb - 166cm
  iei. Pyrrhus II VIR MVA Ch, KTK-II
  ruunikko - old - 172cm
  ieii. Pythagoras EVM
  old
  ieie. Batille EVM
  old
  iee. Fiorella KTK-II
  punarautias - hann - 160cm
  ieei. Escobar EVM
  hann
  ieee. Catherina I EVM
  hann
  e. KL Alert la Paris
  ERL-II
  punaruunikko - fwb - 164cm
  ei. Matthew Junior Ch, KRJ-I
  rautias - fwb - 162cm
  eii. FNS Matthew VIR MVA Ch, KTK-II, KRJ-I, ERJ-I
  punarautias - fwb - 170cm
  eiii. Stefan Tajs VIR MVA Ch, KTK-II, KRJ-I
  väri? - dwb - 168cm
  eiie. RG Golden May VIR MVA Ch, KTK-II, KRJ-II
  ruunikko - fwb - 165cm
  eie. KWB Celtic Blue xx
  kimo - xx - ?cm
  eiei. SL Azzurro Nin xx
  tummanruunikko - xx - ?cm
  eiee. ES Celtic Regress xx
  tummanpunaruunikko - xx - 161cm
  ee. KRT Charming Flute
  tummanpunarautias - fwb - 155cm
  eei. Northern Gold
  ruunikko - swb - 161cm
  eeii. Matin Unelma EVM
  fwb
  eeie. Northern Girl EVM
  swb
  eee. Butterfly
  musta - fwb - 159cm
  eeei. Short Summer EVM
  ?
  eeee. My Queen EVM
  ?

Epun isä Metronome M, tutummin tunnettu nimellä Ron, oli monien arvonimien pukema suomenpuoliveriori. Herran palkintokaappia koristivat muunmuassa kunnioitettavat ERJ-I sekä KTK-II -palkinnot. Kantakirjatilaisuudessa Ron jäi yhden pisteen vajaaksi I-palkinnosta! Kaiken kukkuraksi orille on myönnetty Champion -arvonimi huimasta näyttelymenestyksestään. Ron oli myös varsin näyttävä ilmestys ja erittäin hienorakenteinen ori, se oli 167 cm korkea ja hyppäsi 140 cm ratoja. Ron menestyi näyttelyiden ohella hyvin myös kilpailuissa keräten kasaan 54 sijoitusta, joista 7 oli voittoja. Ronin kasvatti kuuluisa ja laadukkaista hevosistaan tunnettu Magnolia Grove, mutta vietti suurimman osan elämästään Kinship Warmbloodsissa Helin omistuksessa. Ori menehtyi 16. syyskuuta 2007.

Isänisä Acciaio Nin, oli herkkä ja hienoluonteinen ori joka on nykyisin erittäin tunnettu ja kunnioitettu nimi puoliveristen sukutauluissa. Säältään 169cm korkuinen suomenpuoliveriori oli loistava ja monipuolinen ratsu niin esteillä- kuin koulussakin. Herra keräsi 30 sijoitusta esteillä ja 33 sijoitusta kouluradoilla. Orille myönnettiin KRJ-II, YLA3, ERJ-III palkinnot ja se kantakirjattiin III-palkinnolle. Näyttelymenestyksestään sille myönnettiin Champion-arvonimi. Ori jätti lukuisia menestyneitä jälkeläisiä ja sen hieno perimä on kantautunut hevoselta toiselle jo useassa sukupolvessa.

Isänemä B'Fiona, oli yksi menestyneimmistä ja tunnetuimmista suomenpuoliveritammoista. Monipuolisena tunnettu tamma keräsi 27 sijoitusta esteradoilta sekä 28 sijoitusta koulukentiltä. Tammalle myönnettiin elinaikanaan ERJ-I, KRJ-III sekä YLA2 -palkinnot ja se kantakirjattiin III-palkinnolle. Tamma menestyi näyttelyissä niin hyvin että sille myönnettiin VIR MVA Ch -arvonimikin. B'Fiona on varsin haluttu ja mielenkiintoinen nimi sukutaulussa.

Epun emä KL Alert la Paris, tuttujen kesken Alli, on hyväluonteinen ja hieman ujonakin tunnettu suomenpuoliveritamma. Punaruunikolta tammalta löytyy säkää 164cm verran mutta hyppykapasiteettia huimiin 140cm esteratoihin asti. Monipuolinen tamma on esteiden ohella menestynyt myös kouluradoilla ja sen palkintokaappiin on mahdutettu 26 sijoitusta esteradoilta ja 7 sijoitusta koulukentiltä. Lisäksi tamma on läpäissyt Esikantakirjauksen ja se onkin määrä kantakirjata jossakin vaiheessa. Nykyisin eläkepäiviä viettävä mamma kilpailee rentoon tahtiin mielenvirikkeeksi ja sen kanssa osallistutaan silloin tällöin valmennuksiinkin. Tämä upea Keijulammen kasvatti on jättänyt toinen toistaan upeampia jälkeläisiä mitä hienoimmista isäoreista.

Emänisä Matthew Junior, oli komeana orina, kouluratojen kuninkaana ja kipakkana rällästäjänä tunnettu herra. Juuso uinui vihreämmille laitumille 6.2.2006 huimassa 23-vuoden iässä. Luonteeltaan Juuso oli melkoisen kipakka ja tomeruutta vaativa herra, mutta pohjimmiltaan kuitenkin erittäin hyväsydäminen. Jälkeläisiä oriille kertyi 13, eikä se kisojenkaan puolesta turhanpanttina seissyt sillä tämä monipuolinen ori keräsi 31 koulusijoitusta ja 26 estesijoitusta. Ori palkittiin KRJ:n laatuarvostelussa upealla I-palkinnolla ja Champion -arvonimikin sille myönnettiin. Nykyisin Matthew Junior on erittäin tunnettu nimi suomalaisten puoliveristen sukutauluissa ja hieno nimi onkin.

Emänemä KRT Charming Flute, oli erittäin laadukkaana siitostammana tunnettu neitokainen joka muistetaan muunmuassa huiman menestyneistä jälkeläisistään, joita se jätti jopa 14 kappaletta tähän maailmaan. Tamma itse kilpaili ahkerasti koulu- sekä esteratsastuksen parissa korkeissa luokissa. Iloisena ja hienoluonteisena hevosena tunnettu Minttu jäi ihmisten mieliin upeana rotunsa edustajana.