RIVALRY

Kansainvälinen Kirkkonummi

..tai sitten jotain ihan muuta. Sitä sen enempää pohtimatta toivotan sinut Suomen kylmyydestä huolimatta oikein lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Rivalryyn! Kuten otsikosta jo saatoit päätellä, asustelemme ainakin tällä hetkellä Kirkkonummella. Vaikka olemmekin pk-seudun sykkeessä, täältä löytyy vielä tarpeeksi lääniä treenata hevosiamme. Täältä on myös varsin helppo lähteä kilpamatkoille, joissa mekin käymme viikoittain, kaikkia mantereita myöden. Nyt varmasti mietit, että joo, Kirkkonummella sijaitaan, mutta ketä ihmeessä ollaan ja miksi?

Tehdään tätä elääksemme

Rivalry ei ole vain joka päiväinen harrastus, se on elämäntyömme. Tallihan on vielä varsin nuori, mutta sen perustamiseen on uhrattu kaikki mitä olemme vuosien aikana saaneet kasaan. Tällä tarkoitan rahoitusta, mutta myös rakkaita hevosiamme ja ahkeraa henkilökuntaamme, jota olemme saaneet muualta Euroopasta asti. Ehkäpä nyt viimeinkin voisin vastata sihen, mitä olet alusta asti miettinyt: mikä on Rivalry?

Rivalry - kilpailevat puoliveriset ja tulevaisuuden ihmevarsat.

..joko nyt helpotin tiedonjanoasi? Ehkäpä kuitenkin voisin kertoa hieman enemmän meistä kuin yhdellä lauseella. Omistamme hevosia, jotka ovat leipälajinsa ammattilaisia. Näitä ammattilaisia, huippu-urheilijoitamme, löydät jokaisesta lajista: koulu-, este-, kuten myös kenttäratsatsuksesta. Tulimme laajentamaan osaamistamme myös valjakkohevosten ihmeellisen maailmaan, mutta ainakin näin alkuun keskitymme pääosin koulu- ja kenttähevosiin. Emmme suinkaan ole myyntikeskus tai muuten vain omista hienoja hevosia. Näiden hevosten kanssa teemme yhdessä töitä rahan eteen - kilpailemme. Rivalryssa lähes kaikki pyörii kilparatsastuksen ympärillä, voisi melkein sanoa, ettemme tiedä muusta - tai paremmasta. Kilpahevosten lisäksi tulemme ainakin pienimuotoisesti kasvattamaan tulevaisuuden kilpakentille tuikkivimpia tähtiä.

Tässä oli tiivistetty versio Rivalrysta, mutta muilta sivuilta löydät informaatiota rutkasti lisää.