Päivitetty viimeksi 07-06-2018

Tervetuloa Pilvimarjaan!

Pilvimarja on kopioitavia ulkoasuja tarjoava sivusto, joka sai alkunsa vuonna 2008. Kovinkaan aktiivinen ei taipaleemme ole ollut, mutta satunnaisesti löytyy aikaa sivujen päivittelyyn ja ulkoasujen tekoon. Taas on pari vuotta vierähtänyt, sillä edellinen päivityskerta oli kesäkuussa 2013 ja nythän mennään jo kohti kesää 2017...

Vanhoja sivujamme (viimeisin päivitys vuonna 2009) samojen vanhojen ulkoasujen kera pääset katsomaan osoitteesta raitatossu.net/pilvimarja/2009/. Tulen mahdollisesi siirtämään myös vanhat ulkoasut uudistuneille sivuille, kunhan olen saanut toiminnan rullaamaan ja minulla riittää sekä aikaa, että innostusta käydä läpi kaikki ulkoasut tekijänoikeuksineen.

Uusin ulkoasu


Tekijä: Heidi, 19.08.2017

Viime päivityksiä

27.05.2017 - Tekstejä päivitelty. Toimimattomat poistettu tai korjattu.

Säännöt

Ulkoasujen tekijänoikeuksia ei saa missään nimessä poistaa! Jokaiselta sivulta jossa on Pilvimarjasta otettu ulkoasu käytössä tulee löytyä alkuperäiset tekijänoikeudet, eli linkki Pilvimarjaan, ulkoasun tekijän nimi ja mahdolliset yhteystiedot sekä mahdollisten kuvien ottajien nimi ja yhteystiedot.

Ulkoasujen muokkaus omanlaisiksi on sallittua, mutta on hyvä muistaa, että tekijäinoikeudet on silti säilytettävä jokaisella sivulla. Muistathan kuitenkin vaihtaa kuvien tekijäinoikeudet, jos vaihdat ulkoasussa olevat kuvat omiksesi.

Pilvimarjan ulkoasujen levittäminen omilla kopiointisivuillaan ja väittäminen omatekemiksi on kiellettyä. Vaikka muokkaisitkin ulkoasua, se ei silti ole ainoastaan sinun tekemäsi, etkä saa sitä sellaisenaan levittää!

Älä suoralinkitä ulkoasun kuvia, vaan tallenna ne omalle palvelimellesi! Lisää suoralinkityksestä täällä.

Auta meitä kasvamaan!

Jos haluat, voit auttaa meitä tekemään sivuista entistä paremmat voit lahjoittaa meille materiaalia, kuten ulkoasuja sekä kuvia. Muistathan kuitenkin, että lahjoittamasi materiaalin on oltava täysin luvallista ja asiallista.

Voit lähettää ulkoasusi tai kuvasi osoitteeseen pilvimarja@gmail.com. Muista mainita nimesi, jonka haluat tekijänoikeuksiin sekä mahdolliset yhteystiedot jotka haluat mainittavan.

LUKK - Liian usein kysytyt kysymykset

Saako ulkoasuja muokata? - Tottakai, mutta täytyy muistaa, että tekijänoikeudet on silti säilytettävä paikoillaan. Kuvia vaihtaessa tulee myös muistaa vaihtaa tekijänoikeuksiin vaihdetun kuvan ottajan nimi.
Teettekö tilausulkoasuja? - Tilausulkoasujen suhteen kannattaa laittaa sähköpostia. Tilauksesta ulkoasuja tehdään ainoastaan rahaa vastaan. Pyynnössä täytyy olla palkkatarjous mukana. Toistamiseen, ainoastaan eurot tilisiirrolla kelpaavat.
Miten voin muokata oman otsikkoni ulkoasuun? Se riippuu aivan ulkoasusta, uudemmissa ulkoasuissa ei välttämättä tarvitse kuin kirjoittaa, mutta joihinkin se täytyy lisätä itse otsikkokuvaan. Se onnistuu kuvankäsittelyohjelmalla , kuten vaikkapa Paint tai Gimp. Pyrimme laittamaan otsikot uusiin ulkoasuihin niin, ettei se vaadi kuvankäsittelyohjelman käyttöä.
Noudatin mielestäni ohjeita, mutta ulkoasu ei toimi? - Apua voi kysyä sähköpostilla. Aina täytyy muistaa antaa meille linkki sivuille, jossa ulkoasumme ei satu toimimaan. Meiltä avunsaanti saattaa kuitenkin hetken kestää ja apua saa varmasti jostain muualta reilusti nopeampaa. Ennen avunetsintää kannattaa kuitenkin kokeilla tehdä koko homma alusta alkaen uudestaan.
Voinko ottaa ulkoasusta vain osan, esimerkiksi yhden kuvan? - Et suoranaisesti. Ulkoasun lopusta löytyy kuvan ottajan tiedot. Jos kuva on vapaastikopioitava (esim. flickristä oikeilla lisensseillä), saat varmasti siitä paremman ja alkuperäisen version sitä kautta. Jos kuva on annettu meille lahjoituksena, voit toki ottaa kuvaajaan esimerkiksi sähköpostilla yhteyttä ja pyytää lupaa käyttää sitä.

Hevosaiheiset - Eläinten tietosivut - Ei luokiteltu - Upotettavat - Suntuubiin
Olisi mukavaa jos jättäisit viestin vieraskirjaan kopioinnin jälkeen! :)


Hevosaiheiset
18.06.2013 Vihreä kesäinen Leveys 860px,
helposti vaihdettavat kuvat
Lataa boxista
18.06.2013 Sininen arabiaiheinen Leveys 850px,
helposti vaihdettava kuva
Lataa boxista
13.06.2013 Vihreä vuonisaiheinen Leveys 850px,
helposti vaihdettava kuva
Lataa boxista
13.06.2013 Puna-harmaa ulkoasu Leveys 900px Lataa boxista
12.06.2013 Metsänvihreä hevosaiheinen
+ hevosten ulkoasu
Leveys 900px Lataa boxista
Takaisin ylös
Eläinten sivut
13.06.2013 Harmaan sävyinen eläinten tietosivu Max. leveys 900px Näytä tallennus ohjeet
2008-2009 Vihreä eläinten tietosivu Ei erillistä CSS-tiedostoa Ohjeet ulkoasussa
Takaisin ylös
Ei luokiteltu
19.08.2017 Vaalea yksinkertainen Mukautuva leveys
3 erilaista sivupohjaa
Lataa boxista
19.06.2013 Turkoosinsävyinen simppeli ulkoasu Leveys 850px Näytä tallennus ohjeet
2008-2009 Yksinkertainen sivupalkillinen table Ei erillistä CSS-tiedostoa Ohjeet ulkoasussa
Takaisin ylös
Upotettavat materiaalit
07.06.2018 Ei esikatselua Upotettava listaustaulukko,
katso esimerkki
Sopii kaikkiin ulkoasuihin Näytä tallennus ohjeet
18.06.2013 Ei esikatselua Upotettava listaustaulukko,
katso esimerkki
Sopii kaikkiin ulkoasuihin Näytä tallennus ohjeet
18.06.2013 Ei esikatselua Upotettava ulkoasu, katso esimerkki Sopii kaikkiin ulkoasuihin Näytä tallennus ohjeet
13.06.2013 Ei esikatselua Upotettava ulkoasu, katso esimerkki Sopii kaikkiin ulkoasuihin,
parhaiten leveisiin
Näytä tallennus ohjeet
Takaisin ylös
Suntuubiin
18.06.2013 Suomenhevosaiheinen Ei erillistä CSS-tiedostoa Katso ohjeet
19.06.2013 Hevosaiheinen CSS-tiedostolla Katso ohjeet
Takaisin ylös