M Layouts

Säännöt

Ulkoasuja on aina mukavaa nähdä käytössä ja se motivoi pitämään sivuja aktiivisemmin pystyssä. Linkitä siis sivusi vieraskirjaan, ehkä saat sitä kautta jopa kävijöitä sivuillesi! Huom! Tämä on vain toivomus, ei sääntö

Usein kysytyt kysymykset

Teetkö ulkoasuja yksinoikeudella/tilauksesta?
Silloin tällöin. Jos haluat ulkoasun yksinoikeudella/tilauksesta, lähestythän sähköpostitse.

Saanko muokata ulkoasua? Saanko vaihtaa kuvat? Saanko tehdä/haittaako kun tein ulkoasulle sitä ja tätä ja tuota?
Kyllä saat. Niin kauan kun ulkoasun käyttö on hyvän maun mukaista, saat tehdä sille mitä ikinä tahdot. Muistathan merkitä kaikkien käyttämiesi materiaalien tekijänoikeudet!

En saa ulkoasua käyttöön koska se on zippinä
Jos et jostain syystä voi asentaa zipinpurkuohjelmaa tietokoneellesi (käytät esimerkiksi julkista tietokonetta) tai et osaa käyttää sitä, ulkoasun voi tallentaa myös "perinteiseen" tapaan tallentamalla lähdekoodin, kaikki kuvat sekä tyylit.css -tiedoston, jonka löytää kun kirjoittaa ulkoasun osoitteen perään tyylit.css esim. .../mayflower/ulkoasut/23/tyylit.css . Useimmissa selaimissa myös näppäinyhdistelmä CTRL + S tallentaa auki olevan sivun tiedostoineen. Tutustu myös zip-oppaaseen.

En osaa asentaa ulkoasua / En tiedä mikä on zip-tiedosto ja miten se puretaan
Tutustu zip-oppaaseen.

Voitko muokata jotain tiettyä ulkoasua ehdotukseni kaltaiseksi? / Voisitko tehdä ehdotukseni kaltaisen ulkoasun?
Toteutan mielelläni fiksuja ulkoasuehdotuksia. En yleensä muokkaa jo olemassaolevia ulkoasuja, ellei niissä ole jotain perustavanlaatuista vikaa (esimerkiksi jokin kuva tai koodi ei toimi)