KÄRMENIEMI

____________

Kärmiksen kymppisynttärit

Kärmeniemen hulluakin hullumpaa tarinaa on päästy seuraamaan virtuaalimaailmassa jo hurjat kymmenen vuotta. Se on iso virstanpylväs! Siksipä sitä juhlistetaan meillä mittavin menoin, ja kymppisynttärien aktiviteetteihin ovat tervetulleita aivan kaikenikäiset ja -rotuiset hevoset omistajineen. Vanhan kivitallimme ovet ovat avoimet koko kymppiviikon ajan, joten nurkkia pääsee nuuskimaan oikein olan takaa. Ihana Pinna tarjoaa rauhallisia maalaismaisema-ajeluita kärrytellen ja hurjapäisimmät voivat omalla vastuulla käydä kokeilemassa Ulpun, Ohion tai Tapin tarjoamia vauhteja takasuoralla, jossa syttyy hevonen kuin hevonen. Tarjolla on totta kai kotiuunissa paistettua pannukakkua mumman mansikkahillolla ja kermavaahdolla, Tomin Grillin makkaroita ja kasvistikkuja sekä pienihintainen, lämmin lounas joka päivä!


© talli, Andrew Smith

Viikon ohjelma

Kilpailut
Mitä olisi mikään tapahtuma ilman kilpailuja! Niinpä Kärmeniemen maastoesteradalla, maneesin pitkällä kouluradalla sekä ulkokentän esteradalla nähdään viikon aikana toinen toistaan hienompia suorituksia paitsi kenttäratsastuksen kaikissa osakokeissa, niin myös ihan perinteisten este- ja kouluratsastuskilpailujen parissa. Kilpailuviikon ajan ratsukot voivat varata itselleen joko suurista tarhoistamme pienemmiksi yksilö- tai paritarhaksi rajatun ulkopaikan tai pihamaan laitamille pystytetyn jaba-karsinan.

1.-5.5. kouluratsastus
1.-5.5. esteratsastus
1.-5.5. kenttäratsastus

Kasvattipäivät
Pienet kärmeniemeläiset ovat meille tärkeitä, ja pystyn yhä muistamaan ihan jokaisen kasvatin kohdalla sen tilanteen, jossa uusi kavioliitto on alkanut. Siksi tahdonkin kutsua kaikki kärmekset takaisin kotikonnuilleen kasvattiviikonlopun merkeissä. Tarkoitus ei ole valmentautua tai muuta vastaavaa, vaan nipistää sekä kasvatin omistajan että kasvatin poskea, ja muistella kuinka pieniä te kaikki olittekaan meidän pihasta uusina hevosenomistajina ja omistajanhevosina pois kaartaessanne! Ohjelmassa löytyy yhteismaastoilua Hossan upeissa maisemissa, vähän Öllörissä polskimista joko hevosen kanssan tai ilman sekä notski-illallinen saunakaljoineen ihan vain kaksijalkaisten kesken. Kasvattajalta saa muistojentäyteisen puumerkin kasvatin päiväkirjaan kuitiksi reissusta!

Mukaan voi ilmoittautua sähköpostilla (mattyvrlgmail.com) kertomalla omistajan nimen (etenkin jos alter ego on eri kuin nimimerkki!) ja kasvatin/kasvattien sivut! Mukaan saa osallistua vaikka kaikilla kärmeksillään jos niin haluaa!

Osallistujat:
Jenny & Julia, Manu, Vilu ja Naakka
Siguri & Pirra, Varlokki, Lucifer, Asta ja Inari
Tilda & Muidu
Susiraja & Mussu
Verna & Verner

Varsamarkkinat
Kymppien kunniaksi meillä on muutama juhlakuukaudelle osunut varsakin just eikä melkein sopivasti kaupan. Tarjouksia kuunnellaan ptikin kymppisynttäreitä, ja asioiden loksahtaessa paikoilleen allekirjoitetaan synttärikärmeksille uudet kodit!

o./t. Kärmeniemen A/L
i. Kärmeniemen Andrus
e. Vähäpellon Lapinnopein
o./t. Kärmeniemen M/R
i. Marinara
e. Rakkausrunoja
o./t. Kärmeniemen Knölsvan
i. Kärmeniemen Andrus
e. Kärmeniemen Ökenfink
o./t. Kärmeniemen R/H
i. Tiilikan Riiviö
e. Snillin Huntukeisarinna
Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Otsikkokuvien c_osett & David Humpohl.
Kärmeniemi 2007-2017.