Tervetuloa


Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Delicateen ja siellä asuviin hevosiin. Delicate Warmbloods on alkukesästä 2013 perustettu virtuaalinen siittola, joka sijaitsee kuvitellusti Varsinais- Suomen merellisissä maisemissa ja omalta tontiltammekin löytyy rantaviivaa. Talliltamme löytyy myös hyväpohjaiset sekä isot kenttä ja maneesi, ja lähialueelta erittäin monipuoliset maastot. Tallissa kasvatetaan suomalaisia puoliverisiä ja ratsuponeja tällä hetkellä sekä este-, kenttä että koulupainotteisina. Järjestämme satunnaisesti myös kilpailuita nissä lajeissa, joissa itsekin kilpailemme. Tavoitteenamme on, että meillä syntyvät varsat ovat hyväsukuisia, terveitä ja sopivia ratsuja niin aktiiviseen kilpailuun kuin harrastekäyttöönkin.

Tallin omistaa felissa VRL-04000

Päivitetty viimeksi 5. helmikuuta 2016


Meillä Delicatessa syntyy varsoja tasaisesti vuoden mittaan ja vaikka osa jää kotiin niin lähes aina löytyy myös myytäviä varsoja.
Lue lisää »

Mikäli myytäviä varsoja ei tällä hetkellä ole, mutta olisit kiinnostunut kasvatista niin saatavilla on myös tilausvarsoja.
Lue lisää »

Lähes poikkeuksetta kaikki kilpauransa valmiiksi saaneet orit ovat tarjolla sekä puoliveri- että ratsuponi-jalostukseen.
Lue lisää »
Delicate Warmbloods sijaitsee Varsinais- Suomen kauniissa maisemissa meren rannalla. Lähimmästä kaupungista on matkaa 15 kilometriä ja viimeiset kilometrit tullaan hiljaista hiekkatietä pitkin. Ensimmäisenä tallialueelle tullessa silmiin pistää keltainen kaksikerroksinen päärakennus, jonka ylemmän kerroksen parvekkeelta on esteetön näkymä merelle. Pihan toisessa reunassa on punainen tallirakennus ja sen takana tarhat. Tallin lähellä risteilee paljon hiekka- ja metsäteitä, joista muotoutuu paljon monipuolisia maastoreittejä. Oma ranta mahdollistaa myös hevosten uittamisen.

Tallirakennuksessa on 30 karsinaa, jotka ovat kaikki 12 neliömetrin kokoisia. Talli on valmistunut vuonna 2011, joten se on hyvin nykyaikainen ja täyttää kaikki eläintenpidolle asetetut vaatimukset. Jokaisesta karsinasta löytyy automaattinen vesikuppi, suolakivi ja kiinteä ruokakuppi. Kuivikkeena käytämme purua ja turvetta. Karsinoiden lisäksi tallista löytyy varustehuone, rehuvarasto ja sosiaalitilat ihmisille. Talliporukan kesken tallilla aikaa viettäessä onnistuu vaikka kahvinkeitto ja eväät pysyvät hyvänä keittiön jääkaapissa. Varustehuoneessa on kymmenen satulatelinettä ja jokaisen telineen alla koukku suitsille. Ihmisten pukuhuoneessa on lukitut kaapit, joihin mahtuu myös hevosen arvokkaampia tavaroita. Loimienkuivatukselle on oma huone, josta löytyvä pesukone on kaikkien tallilaisten käytössä.